# | عنوان | توضیحات |
---|---|---|
1 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | درس انتخابی |
2 | هدف کلی | آشنایی با تکنیک های نوین بسته بندی و کاربرد آن |
3 | شایستگی های پایه | آشنایی با بسته بندی مواد غذایی |
4 | اهداف یادگیری | تفکر خلاق |
5 | روش تدریس | سخنرانی, پرسش و پاسخ و ارائه پروژه |
6 | وظایف دانشجو | انجام پروژه کاربردی گروهی |
7 | منبع | صداقت ناصر تکنولوژی بسته بندی مواد غذایی جلد اول مبانی انتشارات بارثاوا |
8 | مواد و امکانات آموزشی | کامپیوتر و پروژکتور |
9 | نحوه ارزشیابی | 50 درصد پروژه کلاسی و 50 درصد امتحان نهایی |
10 | فایل | Pdf File |