فیلتر بر اساس:

مرتب سازی بر اساس تاریخ
تعداد موارد: ۲۶۹

Whey Protein Concentrate Coating Incorporated with Modified Atmosphere Packaging for Extending Tangerines Shelf-Life: Physicochemical, Microbiological and Sensory Evaluation Through Refrigerated Storage

Journal of Packaging Technology and Research

مجلات خارجی 2024 January Volume (8) No (1) Pages (51-62)

Characterization of active Cerish fructan‐sumac extract composite films: Physical, mechanical, and antioxidant properties

Food Science and Nutrition

مجلات خارجی 2023 July Volume (11) No (7) Pages (4170-4182)

Modified atmosphere packaging with chitosan coating to prevent deterioration of fresh in-hull Badami’s pistachio fruit

chemical and biological technologies in agriculture

مجلات خارجی 2023 February Volume (10) No (1)

Preparation and characterization of active Cirish fructans–fish gelatin film: Physicochemical, antioxidant, and antimicrobial properties

Food Science and Nutrition

مجلات خارجی 2023 February Volume (11) No (2) Pages (709-721)

مدل‌سازی سینتیک تغییرات حسی و‌ رنگ وانه‌های گندم تازه رقم پارسی حاوی پوشش موسیلاژ دانه ریحان در بسته‌بندی MAP

فناوری های جدید در صنعت غذا

مجلات خارجی 2022 November

Effect of zein and zein‐Peganum harmalaextract coatings of eggshell on the internal quality of eggs and control ofSalmonella enteritidis

Journal of Food Science

مجلات خارجی 2022 October Volume (87) No (10) Pages (4665-4673)

Evaluation of the effect of carboxy methyl cellulose edible coating containing Astragalus honey (Astragalus gossypinus) on the shelf-life of pistachio kernel

Food Control

مجلات خارجی 2022 September Volume (139) Pages (109094-10994)

Modeling the respiration rate of chitosan coated fresh in-hull pistachios (Pistacia vera L. cv. Badami) for modified atmosphere packaging design

Journal of Food Measurement and Characterization

مجلات خارجی 2022 April Volume (16) No (2) Pages (1049-1061)

Effect of packaging material and oxygen concentration on quality of Ghavoot during the storage

Journal of Food Science and Technology

مجلات خارجی 2022 March Volume (59) No (3) Pages (879-889)

تاثیر پوشش آلوئه ورا-لیمونن و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات پس از برداشت خیار (رقم نگین)

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات خارجی 2021 July Volume (113) No (18) Pages (109-120)

Improvement the barrier and mechanical properties of whey protein isolate film using fructan obtained from Serish (Eremurus spectabilis) root as a novel polysaccharide

Journal of Food Measurement and Characterization

مجلات خارجی 2021 April Volume (15) No (2) Pages (1774-1784)

The combined impact of calcium lactate with cysteine pretreatment and perforation‐mediated modified atmosphere packaging on quality preservation of fresh‐cut ‘Romaine’ lettuce

Journal of Food Science

مجلات خارجی 2021 March Volume (86) No (3) Pages (715-723)

Chemical composition, antioxidative‎, antibacterial‎‎, and time-kill activities of ‎some selected plant essential oils against foodborne pathogenic and spoilage ‎organisms

Veterinary Research Forum

مجلات خارجی 2020 December Volume (11) No (4) Pages (339-346)

Effect of active edible coating on quality properties of green-raisin and ranking the samples using fuzzy approach

Journal of Food Measurement and Characterization

مجلات خارجی 2020 August Volume (15) No (1) Pages (46-58)

Modeling Respiration Characteristics of Cucumber to Design a Proper Modified Atmosphere Packaging

Journal of Agricultural Science and Technology

مجلات خارجی 2020 June Volume (22) No (6) Pages (1663-1472)

مروری بر خواص عملکردی و ضدمیکروبی کیتوزان در نگهداری مواد غذایی

علوم و فنون بسته بندی

مجلات خارجی 2020 June Volume (11) No (41) Pages (16-25)

The antioxidant activity and total phenol content of seeds from four species of Apiaceae family under different storage conditions

International Journal of Postharvest Technology and Innovation

مجلات خارجی 2020 January Volume (7) No (3) Pages (184-204)

The kinetics of colour degradation, chlorophylls and xanthophylls loss in pistachio nuts during roasting process

Food Quality and Safety

مجلات خارجی 2019 October

Probing the interactions between hardness and sensory of pistachio nuts during storage using principal component analysis

Food Science and Nutrition

مجلات خارجی 2019 July Volume (7) No (8) Pages (2684-2691)

Effect of active edible coating and temperature on quality properties of roasted pistachio nuts during storage

Journal of Food Processing and Preservation

مجلات خارجی 2019 July Volume (43) No (10) Pages (e14121-e14130)

Effects of packaging and storage conditions on Iranian wild pistachio kernels and assessment of oxidative stability of edible extracted oil

Journal of Food Processing and Preservation

مجلات خارجی 2019 February

Development of shelf life kinetic model for fresh rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fillets stored under modified atmosphere packaging

Journal of Food Science and Technology

مجلات خارجی 2019 February Volume (56) No (2) Pages (663-673)

Study the Physicochemical and Sensory Attributes of Seedless Barberries Treated by Edible Coating and Packaging of During Storage

International Journal of Engineering Research

مجلات خارجی 2018 December Volume (12) No (7) Pages (190-193)

Effect of Modified Atmosphere Packaging (MAP) and Storage Temperature on Colour, Flavour, and Aroma of Saffron

International Journal of Scientific Engineering and Technology

مجلات خارجی 2018 June Volume (7) No (6) Pages (55-58)

Effect of Aloe vera gel and active modified atmosphere packaging (A-MAP) on the quality of pomegranate arils ready-to-eat

International Journal of Scientific Engineering and Technology

مجلات خارجی 2018 April Volume (7) No (6) Pages (40-43)

Chitosan-limonene coating in combination with modified atmosphere packaging preserve postharvest quality of cucumber during storage

Journal of Food Measurement and Characterization

مجلات خارجی 2018 March Volume (12) No (3) Pages (1610-1621)

Development of Optimized Edible Packaging Based on White-cheek Shark (Carcharhinus dussumieri) Skin Gelatin Biopolymer: Mechanical, Water Vapor Permeability, and Structural Properties

Journal of Aquatic Food Product Technology

مجلات خارجی 2017 September Volume (26) No (10) Pages (1244-1258)

Effect of Modified Atmosphere Packaging (MAP) on the Moisture and Sensory Property of Saffron

MOJ Food Processing and Technology

مجلات خارجی 2017 September Volume (5) No (1) Pages (114-117)

Physicochemical and Rheological Properties of White-Cheek Shark (Carcharhinus dussumieri) Skin Gelatin

International Journal of Food Properties

مجلات خارجی 2016 July Volume (19) No (12) Pages (2788-2804)

Development of new active packaging film made from a soluble soybean polysaccharide incorporating ZnO nanoparticles

Carbohydrate Polymers

مجلات خارجی 2016 June Volume (140) No (1) Pages (220-227)

Novel edible coating based on Aloe vera Gel to Maintain pistachio Quality

International Journal of Scientific Engineering and Technology

مجلات خارجی 2014 June Volume (3) No (8) Pages (1016-1019)

COMPARISON OF TP CAN AND FLEXIBLE POUCH ON PHYSICOCHEMICAL, MICROBIAL AND SENSORY PROPERTIES OF MASHHAD BLACKCHERRY PRESERVES AT DIFFERENT STORAGE CONDITIONS

Journal of Food Processing and Preservation

مجلات خارجی 2013 October Volume (37) No (5) Pages (727-733)

Shelf life Improvement and Postharvest Quality of Cherry Tomato (Solanum lycopersicum L.) Fruit Using Basil Mucilage Edible Coating and Cumin Essential Oil

International Journal of Agronomy and Plant Production

مجلات خارجی 2013 September Volume (4) No (9) Pages (2346-2353)

Coffee silverskin as a source of dietary fiber in bread-making: Optimization of chemical treatment using response surface methodology

LWT- Food Science and Technology

مجلات خارجی 2013 March Volume (50) No (2) Pages (599-606)

Application of edible coating and acidic washing for extending the storage life of mushrooms (Agaricus bisporus)

Food Science and Technology International

مجلات خارجی 2012 June Volume (18) No (6) Pages (523-530)

Effect of Physical State of Fatty Acids on the Physical Properties of PGP-Based Emulsified Edible Film

International Journal of Nuts and Related Sciences

مجلات خارجی 2011 July Volume (2) No (2) Pages (56-63)

Application of Arrhenius Kinetics to Evaluate the Stability of Pistachio Nuts at Various Conditions

Middle-East Journal of Scientific Research

مجلات خارجی 2010 October Volume (6) No (3) Pages (224-229)

Influence of Different Packaging Systems on Stability of Raw Dried Pistachio nuts at Various Conditions

American-Eurasian Journal of Agricultural & Environmental Science

مجلات خارجی 2010 October Volume (8) No (5) Pages (576-581)

Pistachio Nuts Shelf Life Based on Sensory Evaluation

American-Eurasian Journal of Agricultural & Environmental Science

مجلات خارجی 2010 October Volume (8) No (5) Pages (570-575)

Evaluation of Pistachio nuts stability at various conditions based on Metrohm Rancimat

Middle-East Journal of Scientific Research

مجلات خارجی 2010 October Volume (6) No (3) Pages (271-275)

Physical properties of edible emulsified films based on pistachio globulin

Journal of Food Engineering

مجلات خارجی 2010 May Volume (100) No (100) Pages (102-108)

Shelf-life Determination of Saffron Stigma: Water Activity and Temperature Studies

World Applied Sciences Journal

مجلات خارجی 2008 May Volume (5) No (2) Pages (132-136)

Physical and sensory changes in pistachio nuts as affected by roasting temperature and storage

American-Eurasian Journal of Agricultural & Environmental Science

مجلات خارجی 2008 April Volume (4) No (4) Pages (478-483)

Influence of Different Packaging Systems on Stability of Raw Dried Pistachio Nuts at Various Conditions

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات خارجی 2007 May Volume (3) No (2) Pages (29-36)

استعمال التعبئة بواسطة الاجواء المعدلة فی إطالة مدة الحفظ و جودة ثمار خلال البرحی

العراقیه لبحوث السوق و حمایه المستهلک

مجلات خارجی 2017 July Volume (9) No (2) Pages (92-99)

بررسی تاثیر تکنیکهای نوین بسته بندی بر افزایش عمر ماندگاری و حفظ کیفیت پسته

چهارمین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران

کنفرانس های خارجی | 2019-12-21

The antibacterial Characteristics of edible coatings in fish meat

سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی ایران

کنفرانس های خارجی | 2019-09-17

Modeling the Factors Affecting Customer trust in Meat Packaging

International Conference on Applied Business Research, ICABR

کنفرانس های خارجی | 2015-09-14

Assessing Safety of Food Packaging Materials

دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی

کنفرانس های خارجی | 2013-04-29

Modelling of chemical characteristics of saffron stigma during storage for shelf- life estimation

3rd International symposiume on saffron

کنفرانس های خارجی | 2009-05-20

Response of sour cherry cultivar ‘Érdijubileum’ fruits to modified atmosphere packaging after ethephon spraying

6th International Postharvest symposium

کنفرانس های خارجی | 2009-04-08

Influence of Different Packaging Systems on Stability of Raw Dried Pistachio Nuts at Various Conditions

اولین همایش ملی فرآوری و بسته بندی پسته

کنفرانس های خارجی | 2007-12-04

Determination shelf life of raw dried pistachio nuts

ntrafood 2005

کنفرانس های خارجی | 2005-10-23

Prediction shelf life of pistachio nuts based on sensory evaluation

IV International symposium on pistachios and almonds

کنفرانس های خارجی | 2005-05-22

مروری بر کاربرد تلفیقی بستهبندی اتمسفر اصالح شده با سایر فناوریها برای بسته بندی گوشت سفید و قرمز

علوم و فنون بسته بندی

مجلات داخلی | اسفند ۱۴۰۲ دوره (14) شماره (56) صفحات (45-61)

سیر تحول بسته بندی به روش اتمسفر اصالح شده

علوم و فنون بسته بندی

مجلات داخلی | دی ۱۴۰۲ دوره (14) شماره (55) صفحات (63-69)

ارزیابی پوشش خوراکی بر پایه ژلاتین پای مرغ/ عصاره پوست سبز گردو بر ویژگیهای فیزیکی، خوصیات رنگی و بافتی فیله ماهی قزل آلا رنگین کمانی طی شرایط نگهداری در یخچال

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | آذر ۱۴۰۲ دوره (20) شماره (142) صفحات (1-14)

استفاده از پوشش های خوراکی متیل سلولز و موم کارنوبا و بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده در بهبود کیفیت سیب قرمز لبنانی

علوم غذایی و تغذیه

مجلات داخلی | آبان ۱۴۰۲ دوره (20) شماره (4) صفحات (15-34)

استفاده از فاژ در فیلمهای ژلاتین-پلولان علیه باکتری بیماریزای سالمونلا

علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران - انستیتو تحقیقات تغذیه

مجلات داخلی | آبان ۱۴۰۲ دوره (18) شماره (3) صفحات (51-59)

کاربرد و مکانیسم اثر جاذب های اکسیژن در بسته بندی مواد غذایی

علوم و فنون بسته بندی

مجلات داخلی | خرداد ۱۴۰۲ دوره (14) شماره (53) صفحات (53-61)

مطالعه ترکیبات شیمیایی، میزان فنل، فلاوونوئید و فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره پوست سبز گردو (Juglans regia L.)

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | اردیبهشت ۱۴۰۲ دوره (20) شماره (135) صفحات (103-112)

دستاوردهای نوین پلاستیک های زیست تخریب پذیر پروتئینی

علوم و فنون بسته بندی

مجلات داخلی | اسفند ۱۴۰۱ دوره (13) شماره (52) صفحات (33-39)

پلاستیک های زیست تخریب پذیر مبتنی بر پلی ساکارید: نشاسته ، سلولز و مشتقات آن

علوم و فنون بسته بندی

مجلات داخلی | آذر ۱۴۰۱ دوره (13) شماره (51) صفحات (57-72)

بررسی تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر بهبود ویژگی های کیفی و افزایش زمان ماندگاری فلفل دلمه ای

پژوهش های صنایع غذایی

مجلات داخلی | آبان ۱۴۰۱ دوره (32) شماره (4) صفحات (121-147)

Effect of Edible Chicken Feet Gelatin Green Walnut Husk Extracted Coating on Chemical, Physical, Sensory Properties and Storage Time of Refrigerated Temperature Rainbow Trout Fillets (5.0±1.0 °C)

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | مهر ۱۴۰۱ دوره (19) شماره (128) صفحات (37-56)

مروری بربسته بندی پلاستیک های زیست تخریب پذیر سنتزی

علوم و فنون بسته بندی

مجلات داخلی | مرداد ۱۴۰۱ دوره (13) شماره (50) صفحات (61-72)

مروری بر بسته بندی پلاستیک های زیست تخریب پذیر مرکب

علوم و فنون بسته بندی

مجلات داخلی | خرداد ۱۴۰۱ دوره (13) شماره (49) صفحات (47-53)

انواع تکنیک های اصلاح کردن پلاستیک های زیست تخریب پذیر مبتنی بر نشاسته

علوم و فنون بسته بندی

مجلات داخلی | خرداد ۱۴۰۱ دوره (13) شماره (49) صفحات (1-10)

استفاده از تکنیک های نوین بسته بندی برای افزایش زمان ماندگاری خرمای صادراتی

علوم و فنون بسته بندی

مجلات داخلی | اسفند ۱۴۰۰ دوره (12) شماره (48) صفحات (55-64)

استفاده از تکنیک های نوین در بسته بندی انواع کیک

علوم و فنون بسته بندی

مجلات داخلی | اسفند ۱۴۰۰ دوره (12) شماره (48) صفحات (27-34)

ایمنی غذایی با تمرکز بر پدیده مهاجرت از بسته بندی های پلاستیکی

علوم و فنون بسته بندی

مجلات داخلی | اسفند ۱۴۰۰ دوره (12) شماره (47) صفحات (1-8)

توسعه مدل سینتیکی عمر ماندگاری برای کاهوی برش خورده تازه رقم رومین، بسته بندی شده در شرایط اتمسفر اصلاح شده منفذدار

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | شهریور ۱۴۰۰ دوره (115) شماره (18) صفحات (235-246)

Shelf life modeling of Badami's fresh pistachios coated with chitosan under modified atmosphere packaging conditions

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | مرداد ۱۴۰۰ دوره (18) شماره (114) صفحات (181-194)

مروری بر بسته بندی آنتی میکروبیال مواد غذایی و کاربرد آن در محصولات لبنی

علوم و فنون بسته بندی

مجلات داخلی | اسفند ۱۳۹۹ دوره (11) شماره (44) صفحات (68-79)

مروری بر کاربرد بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته در بسته بندی گوشت مرغ

علوم و فنون بسته بندی

مجلات داخلی | شهریور ۱۳۹۹ دوره (11) شماره (42) صفحات (20-27)

مدل سازی نرخ تنفس گلابی رقم درگزی به همراه پوشش اسانس مینای نیشابوری در طراحی بسته بندی اتمسفر اصلاح شده

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | دی ۱۳۹۸ دوره (16) شماره (95) صفحات (85-97)

تاثیر پوشش کیتوزان- لیمونن و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده (MAP) بر خصوصیات کیفی خیار (رقم رویال) و مدلسازی ماندگاری آن

علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران - انستیتو تحقیقات تغذیه

مجلات داخلی | مهر ۱۳۹۸ دوره (14) شماره (3) صفحات (51-62)

بررسی اثر بسته‌بندی اتمسفر اصلاح‌شده و صمغ درخت زردآلو بر حفظ کیفیت و افزایش زمان ماندگاری توت‌ فرنگی

علوم و فنون بسته بندی

مجلات داخلی | خرداد ۱۳۹۸ دوره (10) شماره (37) صفحات (36-47)

تأثیر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده فعال و پوشش لاکتات کلسیم بر کیفیت سالاد سبزیجات

علوم و فنون بسته بندی

مجلات داخلی | اسفند ۱۳۹۷ دوره (9) شماره (36) صفحات (6-19)

بررسی تأثیر پوشش آلوئه ورا و بسته بندی بر ویژگی های کیفی و زمان ماندگاری زرشک بی دانه Berberis vulgaris

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | اسفند ۱۳۹۷ دوره (15) شماره (85) صفحات (141-150)

ارزیابی اثر پوشش زیست تخریب پذیر کنسانتره پروتئین آب پنیرو بسته‌بندی اتمسفر اصلاح‌ شده بر ویژگی های کیفی نارنگی (رقم دنسی) طی زمان تگهداری

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | دی ۱۳۹۷ دوره (15) شماره (83) صفحات (251-265)

بررسی اثرپوشش خوراکی -ژل آلورا- و نوع بسته بندی بر کیفیت کیوی رقم هایوارد

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | آذر ۱۳۹۷ دوره (15) شماره (82) صفحات (437-450)

تخمین زمان ماندگاری پرتقال تامسون ناول با پوشش خوراکی (آلوئه ورا- کیتوزان) و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده (MAP)

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | آذر ۱۳۹۷ دوره (15) شماره (82) صفحات (151-166)

اثر بسته بندی با اتمسفراصلاح شده بر ماندگاری کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو و تخمین ماندگاری محصول نهایی با استفاده از روش ASLT

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | آذر ۱۳۹۷ دوره (15) شماره (82) صفحات (359-372)

تهیه ی فیلم های امولسیونی بر پایه ی پروتئین پسته وحشی(بنه) به همراه اولئیک اسید و بررسی ویژگی های فیزیکی آن

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | مهر ۱۳۹۷ دوره (15) شماره (80) صفحات (223-234)

بررسی اثر شرایط استخراج بر پارامترهای رنگی پودر کورکومین حاصل از ریزوم گیاه زردچوبه (Curcuma longa) با استفاده از روش سطح پاسخ

پژوهش های صنایع غذایی

مجلات داخلی | خرداد ۱۳۹۷ دوره (28) شماره (1) صفحات (197-206)

بررسی اثرات دمای انبار، اتمسفر و نوع پوشش بسته بندی بر برخی ویژگی های کیفی بذور زنیان در طی نه ماه انبارداری

علوم باغبانی

مجلات داخلی | فروردین ۱۳۹۷ دوره (31) شماره (4) صفحات (643-657)

تأثیر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده (MAP) بر برخی خصوصیات خیار رقم رویال

علوم و فنون بسته بندی

مجلات داخلی | اسفند ۱۳۹۶ دوره (8) شماره (32) صفحات (78-85)

تاثیر دما و سرعت جریان هوا بر سینتیک فرآیند برشته کردن پسته با هوای داغ

ماشین های کشاورزی

مجلات داخلی | مهر ۱۳۹۶ دوره (7) شماره (2) صفحات (401-414)

پیش‌بینی تاثیر تیمارهای ازن، کیتوزان و دما بر میزان اسیدیته خرمای مضافتی در طول دوره نگهداری با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | شهریور ۱۳۹۶ دوره (14) شماره (67) صفحات (107-114)

ارزیابی ویژگی های رنگی و بافت سنجی دانه های انار آماده مصرف طی دوره نگهداری و بهینه یابی شرایط مختلف بسته‌بندی با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | مرداد ۱۳۹۶ دوره (14) شماره (66) صفحات (1-16)

تاثیرنوع بسته بندی و پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی خیار گلخانه ای رویال طی دوره نگهداری

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | تیر ۱۳۹۶ دوره (13) شماره (2) صفحات (363-378)

اهمیت و کاربرد دمای انتقال شیشه ای (Tg) در مواد غذایی و پلیمرهای بسته بندی

علوم و فنون بسته بندی

مجلات داخلی | خرداد ۱۳۹۶ دوره (8) شماره (29) صفحات (30-45)

تولید ظروف خوراکی مناسب برای بسته بندی موادغذایی و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی آنها با استفاده از روش سطح پاسخ RSM

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | خرداد ۱۳۹۶ دوره (14) شماره (64) صفحات (203-215)

مدلسازی و بهینه یابی خصوصیات بافتی و فیزیکوشیمیایی کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ (RSM)

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | اردیبهشت ۱۳۹۶ دوره (14) شماره (63) صفحات (289-302)

تاثیر نوع نشاسته و مقدارگلیسرول بر خواص کششی و جذب رطوبت فیلم نشاسته های گرمانرم تهیه شده به روش اختلاط مذاب

فناوری های نوین غذایی (فناوری های جدید در صنعت غذا)

مجلات داخلی | اسفند ۱۳۹۵ دوره (4) شماره (14) صفحات (67-80)

بررسی تاثیر نوع کشت آغازگر، دمای گرمخانه گذاری و pH نهایی محصول بر کیفی و رئولوژیکی دوغ پروبیوتیک

میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی

مجلات داخلی | دی ۱۳۹۵ دوره (2) شماره (3) صفحات (32-49)

اثر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، فعالیت آنتی اکسیدانی و بار میکروبی دانه های انار آماده مصرف

پژوهش های صنایع غذایی

مجلات داخلی | آذر ۱۳۹۵ دوره (26) شماره (3) صفحات (381-395)

مروری کوتاه بر مدل سازی و طراحی بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده برای محصولات تازه

علوم و فنون بسته بندی

مجلات داخلی | آبان ۱۳۹۵ دوره (7) شماره (27) صفحات (18-29)

بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پسته برشته شده طی زمان ماندگاری

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | آبان ۱۳۹۵ دوره (12) شماره (4) صفحات (415-427)

بررسی تأثیر رقم، اسمز، بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگیهای کمی و کیفی برگه ی خربزه

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | مهر ۱۳۹۵ دوره (12) شماره (4) صفحات (403-414)

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلم‌های تهیه شده حاوی نانوذرات اکسید تیتانیوم با پایه پلی ساکارید آرد سویا

طلوع بهداشت

مجلات داخلی | مهر ۱۳۹۵ دوره (4) شماره (4) صفحات (91-103)

بررسی خصوصیات فیزیکو - مکانیکی، ساختاری و حرارتی فیلم های بر پایه پلی ساکارید آرد سویا حاوی نانو ذرات رس

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | مهر ۱۳۹۵ دوره (13) شماره (56) صفحات (69-79)

جنبه های قانونی و ایمنی بسته بندی فعال و هوشمند در صنعت غذا

علوم و فنون بسته بندی

مجلات داخلی | شهریور ۱۳۹۵ دوره (7) شماره (26) صفحات (78-90)

بررسی کارایی تیمارهای گاز ازن، پوشش کیتوزان و دما در طول نگهداری خرما و بهینه‌یابی شرایط نگهداری به روش سطح پاسخ

پژوهش های صنایع غذایی

مجلات داخلی | شهریور ۱۳۹۵ دوره (26) شماره (1) صفحات (49-60)

بررسی اثر اتمسفر بسته‌ بندی و پوشش خوراکی بر پارامترهای رنگ و بافت (حسی و دستگاهی) کشمش

پژوهش های صنایع غذایی

مجلات داخلی | شهریور ۱۳۹۵ دوره (26) شماره (2) صفحات (289-300)

مروری براثرات پرتوهای یونیزه کننده بر مواد غذایی بسته بندی شده

علوم و فنون بسته بندی

مجلات داخلی | مرداد ۱۳۹۵ دوره (7) شماره (26) صفحات (56-65)

ارزیابی مقاومت به اکسایش و پیش بینی انبارمانی روغن پسته با استفاده از رنسیمت

دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

مجلات داخلی | مرداد ۱۳۹۵ دوره (15) شماره (5) صفحات (399-412)

مروری بر پاسخ مصرف کنندگان به فناوری های جدید بسته بندی مواد غذایی

علوم و فنون بسته بندی

مجلات داخلی | مرداد ۱۳۹۵ دوره (7) شماره (26) صفحات (6-17)

بررسی اثر شرایط خشک کردن در خشک کن کابینتی و پیش تیمارهای مختلف بر شدت خشک شدن انگور و ویژگی های کیفی کشمش

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | تیر ۱۳۹۵ دوره (12) شماره (2) صفحات (226-238)

بررسی اثر نوع و مقدار ترکیب گرمازا بر میزان گرمای تولیدی و پروفیل زمان-دمای قوطی‌های خودگرم‌شونده

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | اردیبهشت ۱۳۹۵ دوره (12) شماره (1) صفحات (1-11)

مروری بر روش های بسته بندی هوشمند در محصولات گوشتی تازه و شناخت مزایا و معایب کاربردی هریک از روش ها

علوم و فنون بسته بندی

مجلات داخلی | اسفند ۱۳۹۴ دوره (6) شماره (24) صفحات (70-86)

بررسی اثر پیش تیمارهای مختلف بر خشک کردن لایه نازک انگور و رنگ کشمش حاصل

پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی

مجلات داخلی | اسفند ۱۳۹۴ دوره (4) شماره (1) صفحات (1-18)

تأثیر نوع ماده‌ی بسته‌بندی بر ویژگی‌های فیریکوشیمیایی پسته‌ی برشته (واریته ی اوحدی)

پژوهش های صنایع غذایی

مجلات داخلی | بهمن ۱۳۹۴ دوره (25) شماره (4) صفحات (585-596)

تاثیر پوشش های خوراکی لیپیدی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | دی ۱۳۹۴ دوره (11) شماره (5) صفحات (496-507)

تاثیر شرایط اتمسقر بسته‌بندی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پسته‌ی خشک رقم اوحدی

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | دی ۱۳۹۴ دوره (11) شماره (5) صفحات (546-559)

ارائه مدلی یکپارچه برای ارزیابی شناساگرهای زمان-دما به‏منظور حفاظت از موادغذایی دریایی در مقابل بوتولیسم

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | دی ۱۳۹۴ دوره (12) شماره (49) صفحات (133-143)

اثر پوشش خوراکی لیپیدی (گلیسریل منواستئارات و موم کارنوبا) بر زمان ماندگاری کشمش

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | مهر ۱۳۹۴ دوره (12) شماره (48) صفحات (139-151)

بررسی تأثیر شرایط محیط نگهداری (دما و رطوبت نسبی) و جنس لفاف بسته‌بندی در حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری نان بدون گلوتن سورگوم

علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران - انستیتو تحقیقات تغذیه

مجلات داخلی | خرداد ۱۳۹۴ دوره (10) شماره (1) صفحات (61-70)

بررسی روش‌های مختلف نگهداری و بسته‌بندی قارچ دکمه‌ای سفید برای افزایش دوره ماندگاری

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | اردیبهشت ۱۳۹۴ دوره (11) شماره (1) صفحات (20-27)

بسته بندی های نوین جهت حفظ خصوصیات کیفی و بهبود ماندگاری دانه های انار آماده مصرف

علوم و فنون بسته بندی

مجلات داخلی | بهمن ۱۳۹۳ دوره (5) شماره (20) صفحات (16-23)

بررسی خواص ضد میکروبی فیلم کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس گشنیز و پوست لیموترش و تأثیر آن بر افزایش زمان ماندگاری گوشت گوسفند در دمای یخچال

علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران - انستیتو تحقیقات تغذیه

مجلات داخلی | بهمن ۱۳۹۳ دوره (9) شماره (4) صفحات (53-62)

خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم کربوکسی‌متیل‌سلولز حاوی اسانس‌ گیاهی و تأثیر آن بر رنگ گوشت گوسفند

پژوهش های صنایع غذایی

مجلات داخلی | مهر ۱۳۹۳ دوره (24) شماره (4) صفحات (519-529)

مواد مرکب زیست تخریب پذیر و نقش آن ها دراصلاح خواص عملکردی فیلم های بسته بندی بر پایه پروتئین ها

علوم و فنون بسته بندی

مجلات داخلی | شهریور ۱۳۹۳ دوره (5) شماره (18) صفحات (38-51)

بررسی خواص کیفی مغز بادام وحشی واریته Amygdalus scoparia تحت شرایط مختلف بسته بندی و نگهداری

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | مرداد ۱۳۹۳ دوره (11) شماره (43) صفحات (11-23)

تأثیر پوشش خوراکی ژلاتینی حامل آنتی‌اکسیدان بر پایداری اکسیداسیونی و ویژگی‌های حسی پسته‌ی برشته‌ی اوحدی

علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران - انستیتو تحقیقات تغذیه

مجلات داخلی | خرداد ۱۳۹۳ دوره (9) شماره (1) صفحات (11-20)

مروری بر اثر فرآیند های پرتودهی و ماکروویو بر ایمنی مواد بسته بندی

علوم و فنون بسته بندی

مجلات داخلی | خرداد ۱۳۹۳ دوره (5) شماره (17) صفحات (16-27)

اثر ازن محلول در آب بر کاهش آفلاتوکسین پسته واریته اوحدی

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | آذر ۱۳۹۲ دوره (9) شماره (3) صفحات (215-221)

استفاده از پوشش های خوراکی به منظور افزایش کیفیت و پایداری اکسایشی دانه های آجیلی

علوم و فنون بسته بندی

مجلات داخلی | آبان ۱۳۹۲ دوره (4) شماره (15) صفحات (38-51)

اثر پوشش خوراکی ژلاتین حاوی آنتی‌اکسیدان بر روی سختی و مؤلفه‌های رنگی پسته‌ی برشته‌ شده

پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی

مجلات داخلی | مرداد ۱۳۹۲ دوره (2) شماره (4) صفحات (295-310)

روش های نوین بسته بندی میوه و سبزیجات برش خورده

علوم و فنون بسته بندی

مجلات داخلی | خرداد ۱۳۹۲ دوره (4) شماره (13) صفحات (30-43)

بهینه یابی شرایط استخراج قلیایی فیبرهای رژیمی پوست قهوه و تاثیر آن بر ویژگی های کیفی و ماندگاری نان بربری

علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران - انستیتو تحقیقات تغذیه

مجلات داخلی | خرداد ۱۳۹۲ دوره (8) شماره (1) صفحات (12-22)

اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و عصاره آبی چای سبز بر عمرماندگاری گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)

علمی شیلات ایران

مجلات داخلی | خرداد ۱۳۹۲ دوره (22) شماره (1) صفحات (13-27)

بررسی اثر افزودن اسانس سیر بر ویژگی های مکانیکی، فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | آذر ۱۳۹۱ دوره (8) شماره (3) صفحات (279-287)

استفاده از تکنیک های نوین در بسته بندی مرغ

علوم و فنون بسته بندی

مجلات داخلی | شهریور ۱۳۹۱ دوره (3) شماره (11) صفحات (72-81)

بررسی اثر ترکیبات پلاستیکی بر طعم و زمان ماندگاری شیر پاستوریزه و فرا پاستوریزه

علوم و فنون بسته بندی

مجلات داخلی | مرداد ۱۳۹۱ دوره (3) شماره (10) صفحات (16-27)

ویژگیهای فیزیکی فیلم های امولسیونی تهیه شده از پروتئین گلوبولین پسته و اسید استئاریک

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | اسفند ۱۳۹۰ دوره (8) شماره (31) صفحات (47-57)

بررسی خواص کیفی مغز بنه واریته موتیکا (Pistacia atlantica var. mutica) تحت شرایط نگهداری و بسته بندی مختلف

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | مهر ۱۳۹۰ دوره (7) شماره (1) صفحات (17-26)

بررسی تغییرات رطوبت، بافت و خصوصیات حسی پسته تحت تاثیر دمای برشته کردن و زمان نگهداری

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | خرداد ۱۳۹۰ دوره (8) شماره (1) صفحات (101-109)

ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آب لیموی بسته بندی شده در ظروف PET

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | خرداد ۱۳۹۰ دوره (8) شماره (1) صفحات (93-100)

بررسی تأثیر دما و بسته بندی بر ماندگاری دوغ بدون گاز

علوم و فناوری غذایی

مجلات داخلی | اسفند ۱۳۸۹ دوره (2) شماره (3) صفحات (1-9)

بررسی و تعیین حداقل بازدارندگی در استات سدیم بر برخی میکروارگانیسم های عامل فساد در نوشابه های گاز دار

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | آبان ۱۳۸۹ دوره (7) شماره (3) صفحات (51-58)

بررسی اثر اسید پالمیتیک بر ویژگیهای مکانیکی ، حرارتی و نفوذپذیری فیلم خوراکی پروتئین گلوبولین پسته

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | شهریور ۱۳۸۹ دوره (6) شماره (2) صفحات (91-99)

تاثیر نوع بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگی های فیزیکو شیمیائی و حسی آبلیمو

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | شهریور ۱۳۸۹ دوره (6) شماره (1) صفحات (1-11)

بررسی اثرات دمای برشته کردن فرمولاسیون و زمان نگهداری بر ویژگی های کیفی روغن پسته و خصوصیات ارگانولپتیکی آن

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | آبان ۱۳۸۸ دوره (6) شماره (3) صفحات (45-54)

بررسی تاثیر بسته بندی بر میزان تجمع آهن ، قلع و سرب در کمپوت گیلاس (رقم گیلاس سیاه مشهد) طی شرایط نگه داری

علوم آب و خاک

مجلات داخلی | مرداد ۱۳۸۸ دوره (13) شماره (48) صفحات (241-249)

تأثیر روش بسته بندی و دمای نگهداری بر خصوصیات شیمیایی و حسی بیسکویت فشرده

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | خرداد ۱۳۸۸ دوره (5) شماره (1) صفحات (11-21)

بررسی اثر دما، فعالیت آبی و مدت نگه‌داری بر شدت رنگ، عطر و تلخی کلاله زعفران

علوم آب و خاک

مجلات داخلی | اردیبهشت ۱۳۸۸ دوره (13) شماره (47) صفحات (61-65)

بررسی تاثیر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر پایداری رنگ کمپوت گیلاس(رقم گیلاس سیاه مشهد)

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | فروردین ۱۳۸۸ دوره (6) شماره (1) صفحات (45-51)

تاثیر بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته بر خصوصیات کیفی و افزایش عمر انباری دو رقم آلبالو

علوم و صنایع کشاورزی

مجلات داخلی | اسفند ۱۳۸۷ دوره (22) شماره (2) صفحات (155-166)

استفاده از برچسب های زمان دما در کاهش ضایعات مواد غذائی

سنبله

مجلات داخلی | آذر ۱۳۸۷ دوره (182) صفحات (22-23)

بررسی ایمنی استفاده از PET در صنعت بسته بندی مواد غذائی

خوشه

مجلات داخلی | خرداد ۱۳۸۷ دوره (5) شماره (49) صفحات (10-16)

مخاطرات و ملاحظات قانونی استفاده از نانو تکنولوژی در بسته بندی مواد غذائی

خوشه

مجلات داخلی | خرداد ۱۳۸۷ دوره (5) شماره (49) صفحات (16-19)

بسته بندی گوشت و فرآورده های آن

خوشه

مجلات داخلی | فروردین ۱۳۸۷ دوره (4) شماره (47) صفحات (39-45)

بررسی تاثیر بسته بندی و شرایط نگهداری بر ویژگیهای فیزیکو شیمیائی ،میکروبی و ارگانولپتیک کمپوت گیلاس در نوعی کیسه چند لایه انعطاف پذیر

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | فروردین ۱۳۸۷ دوره (4) شماره (1) صفحات (1-9)

نانو تکنولوژی راهبردی نوین در صنعت بسته بندی مواد غذائی

خوشه

مجلات داخلی | فروردین ۱۳۸۷ دوره (4) شماره (47) صفحات (16-18)

پلی هیدروکسی آلکانوات ها جایگزین های قلبل تجزیه بیولوژیکی برای پلاستیک ها

خوشه

مجلات داخلی | مهر ۱۳۸۶ دوره (4) شماره (41) صفحات (30-36)

تاثیر نوع بسته بندی درجه حرارت و زمان ماندگاری بر سفتی بافت پسته رقم اوحدی و مقایسه آن با فاکتور های حسی

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | مرداد ۱۳۸۶ دوره (3) شماره (1) صفحات (7-12)

تنوع بسته بندی آب های آشامیدنی

فناوری توسعه صنعت بسته بندی

مجلات داخلی | خرداد ۱۳۸۶ دوره (3) شماره (24) صفحات (112-114)

تخمین زمان ماندگاری پسته در شرایط مختلف نگهداری

علوم کشاورزی و منابع طبیعی

مجلات داخلی | اسفند ۱۳۸۴ دوره (12) شماره (2) صفحات (127-134)

بررسی کیفیت ماندگاری پسته به روش رنسیمت

علوم و صنایع کشاورزی

مجلات داخلی | اسفند ۱۳۸۲ دوره (18) شماره (1) صفحات (151-157)

ستفاده از پوشش های خوراکی ضد میکروب ی حاوی اسانس و عصاره های گیاه ی در افزا یش زمان ماندگاری گوشت گاو تازه

دومین همایش ملی چالش های فراروی زنجیره ی گیاهان دارویی و معطر

کنفرانس های داخلی | ۱۴۰۲/۰۳/۱۷

مروری برتکنیک های اصلاح و تقویت نشاسته گرمانرم در بسته بندی مواد غذایی

چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۴۰۲/۰۲/۱۲

مروری بر نانوکامپوزیت های پلیمری در بسته بندی مواد غذایی

سومین همایش بین المللی تحقیقات در علوم و فناوری نانو

کنفرانس های داخلی | ۱۴۰۲/۰۲/۰۶

کاربردهای نانوذرات معدنی و مکانیسم های ضد میکروبی آنها در بسته بندی مواد غذایی

ششمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی

کنفرانس های داخلی | ۱۴۰۱/۱۲/۱۸

تخمین مدت ماندگاری و مدل سازی سینتیک شاخص های رنگ جوانه های گندم تازه رقم پارسی پوششدهی شده با موسیلاژ دانه ریحان حاوی جاذب اتیلن MAP در بسته بندی به روش

ششمین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۴۰۱/۱۰/۲۸

استفاده از پلاسمای سرد در بهبود ویژگی های فیلم های خوراکی

هفتمین همایش علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی و منابع طبیعی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۹/۰۹/۲۳

نوآوری ها در فیلم های خوراکی بر پایه نشاسته اصلاح شده

کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۹/۰۶/۳۰

روش های نوین نگهداری و حفظ خصوصیات کیفی آریل های انار

دومین کنفرانس بین المللی مهندسی کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۸/۱۱/۲۴

مروری بر بسته بندی فعال با قابلیت آنتی اکسیدانی در گوشت و فراورده های گوشتی

هفتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۸/۱۰/۲۵

روش های نوین بسته بندی پسته

اولین همایش ملی صنایع فرآوری محصولات کشاورزی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۷/۱۱/۱۱

روش های نوین بسته بندی انجیر

کنفرانس بین المللی بسته بندی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۷/۰۹/۲۴

تاثیر بسته بندی اصلاح شده فعال و پوشش لاکتات کلسیم بر کیفیت سالاد سبزیجات

کنفرانس بین المللی بسته بندی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۷/۰۹/۲۴

بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده (MAP) قارچ دنبلان صحرایی

کنفرانس بین المللی بسته بندی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۷/۰۹/۲۴

استفاده از مواد جاذب الرطوبه و بسته بندی در افزایش زمان نگهداری آب نبات

کنفرانس بین المللی بسته بندی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۷/۰۹/۲۴

بسته بندی نان های بدون گلوتن

کنفرانس بین المللی بسته بندی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۷/۰۹/۲۴

فرآوری و بسته بندی ترخینه

کنفرانس بینالمللی بسته بندی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۷/۰۹/۲۴

بسته بندی صادراتی عسل

کنفرانس بین المللی بسته بندی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۷/۰۹/۲۴

ظروف و بسته بندی های قابل ماکروویو و تست مهاجرت در آنها

کنفرانس بینالمللی بسته بندی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۷/۰۹/۲۴

روش های نوین نگهداری پسته

اولین کنگره ملی بهداشت مواد غذایی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۷/۰۶/۱۴

تکنیک های جدید بسته بندی در سبزیجات تازه

اولین همایش بین المللی تغذیه از تحقیقات علوم پایه تا مداخلات بالینی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۶/۰۶/۱۵

تکنیک های جدید بسته بندی در سبزیجات تازه

اولین همایش بین المللی تغذیه : از تحقیقات علوم پایه تا مداخلات بالینی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۶/۰۶/۱۵

تکنیک های جدید بسته بندی در سبزیجات تازه

اولین همایش بین المللی تغذیه: از تحقیقات علوم پایه تا مداخلات بالینی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۶/۰۶/۱۵

بسته بندی های نوین در حفظ میوه ها و سبزیهای تازه برش خورده

اولین همایش تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۶/۰۲/۲۲

استفاده از ژل آلوئه ورا به عنوان یک ترکیب فراسودمند

اولین همایش تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۶/۰۲/۲۲

کاربرد پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز و بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده در بهبود ماندگاری میوه‏ها و سبزیجات تازه

نخستین کنگره دانشجویی صنایع غذایی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۵/۱۲/۱۷

کاربرد بسته بندی اتمسفر اصلاح شده در افزایش زمان ماندگاری و حفظ کیفیت خرمای برحی

اولین همایش بین المللی و دومین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۵/۱۲/۱۰

فیلم ها و پوشش های امولسیونی: اجزا، ساختار، کاربردها

اولین کنفرانس ملی صنایع غذایی و ایده های برتر

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۵/۱۰/۲۳

مروری بر بسته بندی قاووت

اولین کنفرانس ملی صنایع غذایی و ایده های برتر

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۵/۱۰/۲۳

مدلسازی خصوصیات بافتی و فیزیکوشیمیایی کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

نخستین کنفرانس علوم و صنایع غلات, نان و فرآورده های آردی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۵/۰۸/۱۲

اثر پلی ساکارید کیتوزان و صمغ بنه بعنوان پوشش خوراکی بر کاهش پوسیدگی و تغییر خواص کیفی گیلاس رقم سیاه مشهد

چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۵/۰۷/۲۱

مروری بر روش های مختلف نگهداری عناب

دومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۵/۰۶/۲۸

کاربرد بسته بندی های فعال تجاری در گوشت تازه

دومین کنگره سراسری در مسیر توسعه علوم کشاورزی و منابع طبیعی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۵/۰۲/۲۲

کاربرد نانو ذرات نقره در بسته بندی مواد غذایی

دومین کنگره سراسری در مسیر توسعه علوم کشاورزی و منابع طبیعی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۵/۰۲/۲۲

بررسی اثرات احتمالی اعمال فرایند فشار بالا بر روی ساختار و مورفولوژی مواد بسته-بندی

دومین کنگره سراسری در مسیر توسعه علوم کشاورزی و منابع طبیعی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۵/۰۲/۲۲

نانو سنسورها و بسته بندی های هوشمند

دومین کنگره سراسری در مسیر توسعه علوم کشاورزی و منابع طبیعی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۵/۰۲/۲۲

تخمین زمان ماندگاری پرتقال تامسون ناول با پوشش خوراکی(آلوئه ورا- کیتوزان) و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده (MAP)

نخستین همایش ملی یافته های نوین میکروبیولوژی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۴/۱۲/۰۵

کاربرد و اهمیت بسته¬بندی اتمسفر اصلاح شده (MAP) برای میوه¬جات و سبزیجات تازه

همایش ملی پژوهش های کاربردی در کشاورزی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۴/۱۲/۰۱

اثر فرایند فشار بالا بر رفتار مواد بسته بندی انتخاب شده

سومین کنگره سراسری فناوری های نوین ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۴/۱۱/۰۱

تولید و ارزیابی کیفی کیک کم کالری پخته شده به روش ماکروویو و بررسی اثر قرمولاسیون بر کاهش بیاتی آن

International Conference On Research Science And Technology

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۴/۰۹/۲۳

بررسی اثر پوشش های خوراکی (کیتوزان و متابی سولفیت سدیم) و بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر میزان ویتامین ث و راندمان سرخ کردن سیب زمینی برش خورده تازه

اولین کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۴/۰۹/۰۶

بررسی سینتیک خشک شدن پسته در فرایند برشته کردن با هوای گرم

اولین همایش کشوری پسته و سلامت و پسته سالم

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۴/۰۶/۲۵

پیش‌بینی تأثیر دما و زمان بر شاخص پراکسید در پسته‌ی برشته شده با کمک منطق فازی

اولین همایش کشوری پسته و سلامت و پسته سالم

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۴/۰۶/۲۵

تاثیر بسته بندی MAP بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی زرشک تازه

سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۴/۰۶/۱۸

بهبود ویژگی های مقاومت به آب و نفوذپذیری به روغن ظروف خوراکی مناسب برای بسته بندی موادغذایی با استفاده از فیلم های مرکب ایزوله پروتئین سویا، نشاسته ذرت و موم عسل

سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۴/۰۶/۱۸

کاربرد فیلم ها و پوشش های خوراکی در بهبود ماندگاری میوه ها و سبزی های تازه

سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۴/۰۶/۱۸

مروری بر اهمیت و دانش بسته بندی نان

دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۳/۱۱/۲۹

بررسی اثر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی خبار گلخانه ای

همایش ملی علوم و فناوری های نوین در صنایع غذایی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۳/۱۰/۱۱

بررسی تاثیر نوع کشت آغازگر, دمای گرمخانه گذاری و pH نهایی محصول بر خواص کیفی و رئولوژیکی دوغ پروبیوتیک

همایش ملی علوم و فناوری های نوین در صنایع غذایی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۳/۱۰/۱۱

بررسی میزان ضایعات آرد در استان های مازندران و یزد

سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۳/۰۸/۲۶

تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و بسته بندی با اتمسفراصلاح شده بر افت وزنی، سفتی بافت و خواص حسی فلفل دلمه ای به روش سطح پاسخ

سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۳/۰۸/۲۶

بررسی اثر بسته بندی MAP و پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی های رنگی و بافت سنجی خیار گلخانه ای طی دوره نگهداری

سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۳/۰۸/۲۶

تکنیک های نوین بسته بندی جهت افزایش ماندگاری فلفل دلمه

دومین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۳/۰۷/۲۱

شیوه های نوین در نگهداری و بسته بندی پنیر فایور دی لات

بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۳/۰۶/۰۸

تاثیر بسته بندی بر تغییرات بار میکروبی دانه های انار آماده مصرف طی مدت زمان نگه داری

بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۳/۰۶/۰۸

بررسی اثرپوشش خوراکی کیتوزان و بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر بهبود خواص رنگی و حسی فلفل دلمه ای

بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۳/۰۶/۰۸

بررسی مولفه های رنگی دانه های انار بسته بندی شده طی مدت زمان نگه داری

بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۳/۰۶/۰۸

بررس اثر پوشش خوراکی کیتوزان و بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر بهبود خواص رنگی و حسی فلفل دلمه

بیست و دومین کنگره ملی صنایع غذایی گرگان

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۳/۰۶/۰۸

تاثیر بسته بندی و شرایط نگه داری به منظور بهبود ماندگاری دانه های انار

بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۳/۰۶/۰۸

تکنیک های بسته بندی جهت افزایش ماندگاری میوه ها و سبریجات تازه

نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاورد های نوین در علوم غذایی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۳/۰۴/۱۰

بررسی تغییرات وزن , pH و مواد جامد محلول دانه های انار بسته بندی شده با روش سطح پاسخ

نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاورد های نوین در علوم غذایی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۳/۰۴/۱۰

استفاده از تکنیک های جدید بسته بندی در حفظ کیفیت و طراوت سالاد و سبزیجات تازه

اولین همایش ملی میان وعده های غذایی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۳/۰۲/۱۱

کاربرد پوشش خوراکی کیتوزان در بهبود ماندگاری میوه ها و سبریجات تازه

اولین همایش ملی میان وعده های غذایی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۳/۰۲/۱۱

کاربرد بسته بندیهای زیست تخریب پذیز در مواد غذایی

اولین همایش ملی میان وعده های غذایی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۳/۰۲/۱۱

بررسی امکان کاربرد پوشش های خوراکی گلیسرول منواستئارات و موم کارنوبا برای کشمش سبز

اولین همایش ملی میان وعده های غذایی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۳/۰۲/۱۰

بررسی امکان افزایش زمان ماندگاری کشمش سبز با استفاده از پوشش خوراکی موم کارنوبا و اسانس آویشن

اولین همایش ملی میان وعده های غذایی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۳/۰۲/۱۰

مقایسه اثر پیش تیمارهای غیرشیمیایی و شیمیایی بر ویژگی های کیفی کشمش

اولین همایش ملی میان وعده های غذایی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۳/۰۲/۱۰

بررسی اثر فرایند فشار هیدرواستاتیک بالا بر ایمنی بسته بندی مواد غذایی

دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۲/۰۹/۰۴

مروری بر روش های اندازه گیری و کنترل مهاجرت در بسته بندی های بر پایه فیبر های سلولزی

دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۲/۰۹/۰۴

مروری برترکیبات ضد سلامتی و عوامل موثر بر مهاجرت در بسته بندی های بر پایه کاغذ

دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۲/۰۹/۰۴

بررسی تاثیر پوشش خوراکی لیپیدی بر ویژگی های حرارتی و مکانیکی کشمش

بیست و یکمین کنکره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۲/۰۸/۰۷

کاربرد بسته‏ بندی هوشمند در حفظ ایمنی و کیفیت فراورده‏های گوشتی در زنجیره توزیع و مصرف

بیست و یکمین کنکره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۲/۰۸/۰۷

جیره های غذایی فشرده حیات و اضطراری

بیست و یکمین کنکره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۲/۰۸/۰۷

استفاده از پوشش های خوراکی حاوی مواد بیواکتیو در دانه های آجیلی

بیست و یکمین کنکره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۲/۰۸/۰۷

تعیین کارایی شناساگرهای زمان-دمای طراحی شده برای حفاظت از موادغذایی تازه سرد در مقابل بوتولیسم

بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۲/۰۸/۰۷

بررسی تاثیر دمای خشک کردن بر ویژگی های ساختمانی و رنگ کشمش

بیست و یکمین کنکره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۲/۰۸/۰۷

تأثیر پوشش خوراکی بر پایه‌ی ژلاتین حامل آنتی‌اکسیدان بر پایداری اکسیداتیو پسته‌ی برشته‌ شده

بیست و یکمین کنکره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۲/۰۸/۰۷

ایمنی کاربرد بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده در صنایع غذایی

دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۲/۰۲/۰۹

تکنولوژی بسته بندی میوه هاوسبزیجات برش خورده

دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۲/۰۲/۰۹

شناساگرهای زمان-دما ابزار دقیق پایش کیفیت و سلامت غذا

دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۲/۰۲/۰۹

فیلم های زیست تخریب پذیر بر پایه نشاسته

دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۲/۰۲/۰۹

دستاوردهای نوین تحقیقاتی در زمینه بسته بندی ماءالشعیر درون بطری های پت

اولین همایش ملی توسعه پایدار کشاورزی و محیط زیست سالم

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۱/۱۲/۰۸

بررسی اثر بسته­ بندی تحت خلأ و پوشش­های خوراکی مونوگلیسرول استئارات و موم کارنوبا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش صادراتی

کنگره ملی پژوهشگران و نخیگان ایمنی غذا

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۱/۱۱/۳۰

کاربرد جاذب های اکسیزن در بسته بندی مواد غذایی

بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۰/۰۹/۰۲

افزایش ماندگاری قارچ تکمه ای(Agaricus bisporus) از طریق شستشوی اسیدی و پوشش دهی با بیو پلیمر ها

بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۰/۰۹/۰۲

کاربرد سیستم‏های بسته ‏بندی فعال و هوشمند در صنعت شیلات

اولین همایش ملی علوم آبزیان

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۹/۱۲/۰۴

بررسی ماندگاری قارچ خوراکی در بسته بندی MAP

نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۹/۰۸/۲۲

روشهای کاهش تخریب آروما در مواد غذایی بسته بندی شده

اولین همایش فناوری های نوین غذائی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۹/۰۳/۰۵

تاثیر فرآیندهای غذایی بر جذب و مهاجرت ترکیبات مواد غذایی بسته بندی شده

اولین همایش فناوری های نوین غذائی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۹/۰۳/۰۵

مروری بر روش های اندازه گیری جذب آروما و مهاجرت مواد بسته بندی در فرآورده های غذایی

اولین همایش فناوری های نوین غذائی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۹/۰۳/۰۵

اهمییت بسته بندی و جنبه های ایمنی آن

نخستین همایش بسته بندی سلولزی و سلامت

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۷/۱۱/۳۰

نانو بسته بندی

اولین همایش نانو بیو تکنولوژی و کاربرد در صنعت غذا

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۷/۰۸/۲۸

ویژگی و تکنیک ساخت پلیمر های بیو اکتیو

هیجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۷/۰۷/۲۴

بررسی تاثیر محلول پاشی اتفن و بسته بندی MAP بر خصوصیات کیفی آلبالو

هیجدهمین کنگره ملی صنایع غذایی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۷/۰۷/۲۴

ایمنی کاربرد نانو تکنولوژی در بسته بندی مواد غذائی و تاثیر آن بر جامعه

نخستین همایش جامعه ایمن

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۷/۰۷/۱۷

بررسی تولید انواع فرآورده های پسته

اولین همایش ملی فرآوری و بسته بندی پسته

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۶/۰۹/۱۳

ارز یابی اثرات جنس بسته و شرایط اتمسفر اصلاح شده بر روی خصوصیات فیزیکو شیمیائی پسته

اولین همایش ملی فرآوری و بسته بندی پسته

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۶/۰۹/۱۳

نگهداری و بسته بندی پسته

اولین همایش ملی فرآوری و بسته بندی پسته

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۶/۰۹/۱۳

تاثیر درجه حرارت نوع بسته بندی و زمان نگهداری بر سفتی بافت پسته رقم اوحدی و مقایسه آن با فاکتور های حسی

اولین همایش ملی فرآوری و بسته بندی پسته

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۶/۰۹/۱۳

بررسی اثر بسته بندی و شرایط نگهداری بر خواص حسی پسته برشته واریته اوحدی

اولین همایش ملی فرآوری و بسته بندی پسته

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۶/۰۹/۱۳

استخراج روغن پسته و بررسی خواص کیفی آن تحت شرایط نگهداری و بسته بندی

اولین همایش ملی فرآوری و بسته بندی پسته

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۶/۰۹/۱۳

بررسی اثرات برشته کردن بر ویژگی های کیفی و ترکیب شیمیائی پسته

اولین همایش ملی فرآوری و بسته بندی پسته

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۶/۰۹/۱۳

روش های کاهش یا حذف آفلاتوکسین

اولین همایش ملی فرآوری و بسته بندی پسته

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۶/۰۹/۱۳

بررسی اثر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر میزان تجمع فلزات کمیاب در کمپوت گیلاس

هفددهمین کنگره ملی صنایع غذایی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۶/۰۸/۲۳

استفاده از برچسب های زمان – دما در کاهش ضایعات مواد غذائی

شانزدهمین کنگره صنایع غذائی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۵/۰۱/۲۳

بسته بندی های نوین در صنعت مواد غذائی

(سمینار آشنائی با عوامل ارتقاء بهره وری در صنایع غذائی) نمایشگاه اگرو فود

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۴/۰۶/۱۲

بسته بندی های رایج در صنایع لبنی

سمینار های بازآموزی کارشناسان اداره جات نظارت بر مواد غذایی کشور

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۳/۰۸/۲۹

بسته بندی های رایج در صنایع کمپوت و کنسرو

سمینار های بازآموزی کارشناسان اداره جات نظارت بر مواد غذایی کشور

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۳/۰۷/۱۶

مدلینگ شرایط نگهداری و بسته بندی پسته خام خشک

پانزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۳/۰۲/۱۲