بررسی اثر پوشش کیتوزان بر حفظ کیفیت و افزایش زمان نگهداری سالاد شیرازی با استفاده از بسته بندی اتمسفر اصلاح شده (map) غیرفعال در دمای یخچال
مجید ضرابی اول
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۳/۰۶/۲۴
بررسی اثر جاذب های اتیلن و رطوبت بر حفظ کیفیت و افزایش نگهداری جوانه بذر ماش
آرمین فهیم نیا
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۳/۰۳/۲۹
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، مکانیکی، ساختاری، حرارتی، و ضد باکتریایی فیلم مرکب ژلاتین-پلولان-نانوفیبر سلولز حاوی فاژ سالمونلا برعلیه باکتری سالمونلا در گوشت مرغ
اسما انتظاری
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۱۲/۲۲
بررسی اثر پوشش خوراکی ضدمیکروبی کیتوزان حاوی عصاره گیاه سرخارگل بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوساله در دمای نگهداری یخچال(°c 4)
مریم ودادی وند
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۱۱/۳۰
بررسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان ، لاکتات کلسیم و نوع بسته بندی در حفظ کیفیت و زمان نگهداری کاهوی برش خورده رقم رومین
تهمینه قیاسی نوعی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۴/۰۷
مدلسازی ریاضی رفتار تنفسی گل زعفران در بسته بندی منفذدار و بدون منفذ بمنظور طراحی سیستم mahp مناسب جهت افزایش ماندگاری گل زعفران
سعید جانی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۰۴/۰۳
استفاده از عصاره پوست سبز گردو و بررسی اثر روغن کرچک / تارتاریک اسید در تهیه فیلم ضد میکروبی زیست تخریب پذیر مرکب پلی اتیلنی و نشاسته گرمانرم -tps- و استفاده آن در بسته بندی ماهی قزل آلای رنگین کمان
نرجس جنتی ها
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۰۲/۳۰
بررسی اثر پوشش خوراکی سیستئین و بستهبندی اتمسفر اصلاحشده -map- در حفظ کیفیت و زمان نگهداری ریحان سبز
ناهید نوروزی جاجرم
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۱/۱۲/۰۶
تاثیر جایگزینی استویا به عنوان جایگزین شکر و نوع بسته بندی بر کیفیت وزمان نگهداری کیک روغنی
مهسا مومنی رفیع
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۱/۱۱/۳۰
تولید شناساگر طبیعی ph بر پایه پلیوینیلالکل/ایزوله پروتئین خلر حاوی آنتوسیانین سماق و بررسی کارایی در تشخیص فساد ماهی تازه
مرضیه رضایی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۱۱/۲۶
مدلسازی طراحی map و بررسی تأثیر پوشش موسیلاژ دانه ریحان (ocimum basilicum l) بر کیفیت جوانه گندم تازه و تعیین عمر انبارمانی آن
پری ناز عسگری
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۱۰/۲۷
تهیهی پوشش خوراکی ژلاتین حاوی عصارهی پوست سبز گردو و بررسی تأثیر آن بر مدتزمان نگهداری فیلهی ماهی شیر (scomberomorus commerson) در دمای یخچال(°c1±4)
زهرا رفیعی دهکردی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۱/۰۹/۰۷
بررسی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ضد میکروبی فیلم های نانوکامپوزیتی پلی اتیلن/ پلی لاکتیک اسید تقویت شده با نانوگرافن اکساید
مریم فتحی فر
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۰۸/۲۴
عنوان : بررسی اثر ژل آلوئهورا (به عنوان یک پوشش خوراکی) بر کیفیت و زمان نگهداری قارچ دکمهای
سارا قزوینی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۱۲/۲۴
بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین پای مرغ - عصاره پوست سبز گردو بر ویژگی های شیمیایی، فیزیکی، حسی و زمان نگهداری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال (°c4+)
نسرین افشار
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۱۱/۲۰
مدل سازی طراحی mahp و بررسی تاثیر پوشش خوراکی موسیلاژ پنیرک – اسانس نعنا بر کیفیت بادنجان و مدل تخمین زمان ماندگاری آن
فائزه فرازبخت
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۱۱/۱۲
مدل سازی ریاضی بسته بندی اتمسفر اصلاح شده و بررسی تأثیر پوشش خوراکی کیتوزان و نوع بسته بندی بر کیفیت پسته تازه رقم بادامی و تعیین عمر انبارمانی آن
فرناز رضائیان عطار
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۰۷/۲۷
بررسی تاثیر لاکتات کلسیم، سیستئین و نوع بسته بندی بر کیفیت کاهوی برش خورده رقم رومین و تعیین عمر انبارمانی آن: طراحی و مدل سازی ریاضی بسته بندی اتمسفر اصلاح شده منفذدار (pm-map)
بهاره سالمی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۰۴/۰۷
بررسی تأثیر پوشش های خوراکی نانو کیتوزان و پروتئین آب پنیر و نوع بسته بندی بر کیفیت قارچ دکمه ای آگاریکوس بیسپوروس: طراحی مدل سازی map و تعیین عمر انبارمانی آن
مریم مهدوی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۹/۱۱/۲۱
طراحی اتمسفراصلاح شده و بررسی تاثیر اسانس مینایی و غلظت گاز اکسیژن روی کیفیت گلابی رقم درگزی و تعیین عمر انبارمانی آن
شیما نعیمی قلی مشهد
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۸/۱۲/۱۴
بررسی اثر پوشش خوراکی کاراگینان،کلسیم کلراید و نوع بسته بندی بر کیفیت و زمان نگهداری سیب زمینی -رقم آگریا- برش خورده تازه
مهسا سامی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۱۲/۱۳
اثر پوشش خوراکی کیتوزان و عصاره برگ زیتون بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی مغز بادام زمینی رقم ویرجینیا nc2 در طی مدت زمان نگهداری.
سپیده ایاغ
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۱۰/۰۸
تاثیر پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز حاوی صمغ بنه و اسید سالیسیلیک بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی پسته تازه رقم کله قوچی
سحر سلطانی نژاد
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۰۶/۳۱
بررسی اثر پوششخوراکی برپایه پروتئین آبپنیر و عصاره پوسته سبز گردو بر کیفیت و زماننگهداری دانه چلغوزه
فاطمه علیزاده
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۱۱/۲۹
تاثیر اتمسفر اصلاح شده فعال و پوشش لاکتات کلسیم بر روی کیفیت سالاد سبزیجات مخلوط
مائده روحانی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۱۱/۱۷
بررسی تأثیر پوشش آلوئه ورا و بسته بندی بر ویژگی های کیفی و ماندگاری زرشک بی دانه خشک شده (berberis vulgaris)
سارا رویتوند
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۰۷/۲۸
مدل سازی طراحی map و بررسی تأثیر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس لیمونن و غلظت گاز اکسیژن روی کیفیت خیار گلخانه ای رقم رویال و تعیین عمر انبارمانی آن
گیسو ملکی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۰۶/۳۱
بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده وپوشش صمغ prunus armeniaca l. بر کیفیت و افزایش زمان نگهداری توت فرنگی استرا.
مریم هاشمی سیگاری
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۶/۳۱
مدلسازی پیشگویانه و انتخاب شناساگرهای زمان-دما برای کنترل زمان ماندگاری فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان در بستهبندی اتمسفر اصلاح شده
وجیهه نیک زاده
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۱۱/۲۳
بررسی اثر پوشش خوراکی ژل آلوئه ورا و بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده (map) بر خواص حسی و فیزیکوشیمیایی دانه های انار آماده مصرف در طول ذخیره سازی سرد
زهره دوستی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۱۱/۰۹
مدل سازی زمان ماندگاری و بررسی اثر استفاده از بسته بندی اتمسفر اصلاح شده و پوشش خوراکی (کیتوزان-آلوئه ورا) بر حفظ کیفیت پرتقال تامسون ناول
زهرا پورشریف املشی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۱۰/۱۷
بهینه سازی فرایند برشته کردن پسته با هوای گرم و افزایش ماندگاری با استفاده از پوشش خوراکی کتیرا حاوی نانوکپسول آلفاتوکوفرول
علی دینی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۰۶/۲۹
بررسی اثر پوششهای خوراکی (کربوکسی متیل سلولز، ژلاتین) و نوع بستهبندی در بهبود کیفیت عناب خشک
حانیه افسیج
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۰۶/۲۸
بررسی اثر سطوح مختلف پوشش خوراکی(ژل آلوئه ورا) و نوع بسته بندی در بهبود کیفیت کیوی رقم هایوارد
سمیرا منصورگرگانی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۰۶/۲۷
بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده در افزایش زمان ماندگاری و حفظ کیفیت خرمای رقم برحی
حیدر جمعه کاظم الکعبی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۰۶/۱۵
ساخت فیلم خوراکی امولسیونی بر پایه پروتئین پسته وحشی(بنه) به همراه موم زنبور عسل/ اسید اولئیک و بررسی ویژگیهای آن
بهناز طوقی عشقی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۰۴/۱۷
اثر غلظت اکسیژن و بسته بندی بر خصوصیات فیزیکی وشیمیایی قاووت در طی زمان نگهداری
فرشته السادات صفائی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۵/۱۰/۲۸
بررسی اثرپوشش خوراکی کیتوزان و صمغ بومی بنه در بهبود کیفیت و افزایش زمان ماندگاری گیلاس رقم سیاه مشهد
مرضیه راه چمنی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۵/۰۶/۳۱
تخمین مدل های ماندگاری و بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده در بهبود کیفیت کیک کم کالری تهیه شده به روش ماکروویو
زهرا نظری
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۴/۱۱/۰۶
بررسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان و نوع بسته بندی در حفظ کیفیت و افزایش زمان ماندگاری سیب زمینی برش خورده تازه
مهسا محمد حسینیان
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۱۱/۰۶
بررسی اثر پوشش متیل سلولز- موم و بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر کیفیت و زمان ماندگاری سیب واریته رد دلیشز (قرمز لبنانی)