فیلتر بر اساس:

مرتب سازی بر اساس تاریخ دفاع
تعداد موارد: ۵۵

بررسی اثر پوشش کیتوزان بر حفظ کیفیت و افزایش زمان نگهداری سالاد شیرازی با استفاده از بسته بندی اتمسفر اصلاح شده (map) غیرفعال در دمای یخچال

مجید ضرابی اول
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۳/۰۶/۲۴

بررسی اثر جاذب های اتیلن و رطوبت بر حفظ کیفیت و افزایش نگهداری جوانه بذر ماش

آرمین فهیم نیا
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۳/۰۳/۲۹

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، مکانیکی، ساختاری، حرارتی، و ضد باکتریایی فیلم مرکب ژلاتین-پلولان-نانوفیبر سلولز حاوی فاژ سالمونلا برعلیه باکتری سالمونلا در گوشت مرغ

اسما انتظاری
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۱۲/۲۲

بررسی اثر پوشش خوراکی ضدمیکروبی کیتوزان حاوی عصاره گیاه سرخارگل بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوساله در دمای نگهداری یخچال(°c 4)

مریم ودادی وند
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۱۱/۳۰

بررسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان ، لاکتات کلسیم و نوع بسته بندی در حفظ کیفیت و زمان نگهداری کاهوی برش خورده رقم رومین

تهمینه قیاسی نوعی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۴/۰۷

مدلسازی ریاضی رفتار تنفسی گل زعفران در بسته بندی منفذدار و بدون منفذ بمنظور طراحی سیستم mahp مناسب جهت افزایش ماندگاری گل زعفران

سعید جانی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۰۴/۰۳

استفاده از عصاره پوست سبز گردو و بررسی اثر روغن کرچک / تارتاریک اسید در تهیه فیلم ضد میکروبی زیست تخریب پذیر مرکب پلی اتیلنی و نشاسته گرمانرم -tps- و استفاده آن در بسته بندی ماهی قزل آلای رنگین کمان

نرجس جنتی ها
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۰۲/۳۰

بررسی اثر پوشش خوراکی سیستئین و بسته‌بندی اتمسفر اصلاح‌شده -map- در حفظ کیفیت و زمان نگهداری ریحان سبز

ناهید نوروزی جاجرم
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۱۲/۰۶

تاثیر جایگزینی استویا به عنوان جایگزین شکر و نوع بسته بندی بر کیفیت وزمان نگهداری کیک روغنی

مهسا مومنی رفیع
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۱۱/۳۰

تولید شناساگر طبیعی ph بر پایه پلی‌وینیل‌الکل/ایزوله پروتئین خلر حاوی آنتوسیانین سماق و بررسی کارایی در تشخیص فساد ماهی تازه

مرضیه رضایی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۱۱/۲۶

مدل‌سازی طراحی map و بررسی تأثیر پوشش موسیلاژ دانه ریحان (ocimum basilicum l) بر کیفیت جوانه گندم تازه و تعیین عمر انبارمانی آن

پری ناز عسگری
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۱۰/۲۷

تهیه‌ی پوشش خوراکی ژلاتین حاوی عصاره‌ی پوست سبز گردو و بررسی تأثیر آن بر مدت‌زمان نگهداری فیله‌ی ماهی شیر (scomberomorus commerson) در دمای یخچال(°c1±4)

زهرا رفیعی دهکردی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۰۹/۰۷

بررسی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ضد میکروبی فیلم های نانوکامپوزیتی پلی اتیلن/ پلی لاکتیک اسید تقویت شده با نانوگرافن اکساید

مریم فتحی فر
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۰۸/۲۴

عنوان : بررسی اثر ژل آلوئه‌ورا (به عنوان یک پوشش خوراکی) بر کیفیت و زمان نگهداری قارچ دکمه‌ای

سارا قزوینی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۱۲/۲۴

بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین پای مرغ - عصاره پوست سبز گردو بر ویژگی های شیمیایی، فیزیکی، حسی و زمان نگهداری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال (°c4+)

نسرین افشار
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۱۱/۲۰

مدل سازی طراحی mahp و بررسی تاثیر پوشش خوراکی موسیلاژ پنیرک – اسانس نعنا بر کیفیت بادنجان و مدل تخمین زمان ماندگاری آن

فائزه فرازبخت
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۱۱/۱۲

مدل سازی ریاضی بسته بندی اتمسفر اصلاح شده و بررسی تأثیر پوشش خوراکی کیتوزان و نوع بسته بندی بر کیفیت پسته تازه رقم بادامی و تعیین عمر انبارمانی آن

فرناز رضائیان عطار
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۰۷/۲۷

بررسی تاثیر لاکتات کلسیم، سیستئین و نوع بسته بندی بر کیفیت کاهوی برش خورده رقم رومین و تعیین عمر انبارمانی آن: طراحی و مدل سازی ریاضی بسته بندی اتمسفر اصلاح شده منفذدار (pm-map)

بهاره سالمی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۰۴/۰۷

بررسی تأثیر پوشش های خوراکی نانو کیتوزان و پروتئین آب پنیر و نوع بسته بندی بر کیفیت قارچ دکمه ای آگاریکوس بیسپوروس: طراحی مدل سازی map و تعیین عمر انبارمانی آن

مریم مهدوی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۱۱/۲۱

طراحی اتمسفراصلاح شده و بررسی تاثیر اسانس مینایی و غلظت گاز اکسیژن روی کیفیت گلابی رقم درگزی و تعیین عمر انبارمانی آن

شیما نعیمی قلی مشهد
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۸/۱۲/۱۴

بررسی اثر پوشش خوراکی کاراگینان،کلسیم کلراید و نوع بسته بندی بر کیفیت و زمان نگهداری سیب زمینی -رقم آگریا- برش خورده تازه

مهسا سامی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۱۲/۱۳

اثر پوشش خوراکی کیتوزان و عصاره برگ زیتون بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی مغز بادام زمینی رقم ویرجینیا nc2 در طی مدت زمان نگهداری.

سپیده ایاغ
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۱۰/۰۸

تاثیر پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز حاوی صمغ بنه و اسید سالیسیلیک بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی پسته تازه رقم کله قوچی

سحر سلطانی نژاد
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۰۶/۳۱

بررسی اثر پوشش‌خوراکی برپایه پروتئین آب‌پنیر و عصاره پوسته سبز گردو بر کیفیت و زمان‌نگهداری دانه چلغوزه

فاطمه علیزاده
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۱۱/۲۹

تاثیر اتمسفر اصلاح شده فعال و پوشش لاکتات کلسیم بر روی کیفیت سالاد سبزیجات مخلوط

مائده روحانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۱۱/۱۷

بررسی تأثیر پوشش آلوئه ورا و بسته بندی بر ویژگی های کیفی و ماندگاری زرشک بی دانه خشک شده (berberis vulgaris)

سارا رویتوند
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۰۷/۲۸

مدل سازی طراحی map و بررسی تأثیر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس لیمونن و غلظت گاز اکسیژن روی کیفیت خیار گلخانه ای رقم رویال و تعیین عمر انبارمانی آن

گیسو ملکی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۰۶/۳۱

بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده وپوشش صمغ prunus armeniaca l. بر کیفیت و افزایش زمان نگهداری توت فرنگی استرا.

مریم هاشمی سیگاری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۶/۳۱

مدل‏سازی پیش‏گویانه و انتخاب شناساگرهای زمان-دما برای کنترل زمان ماندگاری فیله ماهی قزل‏آلای رنگین‏کمان در بسته‏بندی اتمسفر اصلاح شده

وجیهه نیک زاده
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۱۱/۲۳

بررسی اثر پوشش خوراکی ژل آلوئه ورا و بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده (map) بر خواص حسی و فیزیکوشیمیایی دانه های انار آماده مصرف در طول ذخیره سازی سرد

زهره دوستی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۱۱/۰۹

مدل سازی زمان ماندگاری و بررسی اثر استفاده از بسته بندی اتمسفر اصلاح شده و پوشش خوراکی (کیتوزان-آلوئه ورا) بر حفظ کیفیت پرتقال تامسون ناول

زهرا پورشریف املشی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۱۰/۱۷

بهینه سازی فرایند برشته کردن پسته با هوای گرم و افزایش ماندگاری با استفاده از پوشش خوراکی کتیرا حاوی نانوکپسول آلفاتوکوفرول

علی دینی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۰۶/۲۹

بررسی اثر پوشش‏های خوراکی (کربوکسی متیل سلولز، ژلاتین) و نوع بسته‏بندی در بهبود کیفیت عناب خشک

حانیه افسیج
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۰۶/۲۸

بررسی اثر سطوح مختلف پوشش خوراکی(ژل آلوئه ورا) و نوع بسته بندی در بهبود کیفیت کیوی رقم هایوارد

سمیرا منصورگرگانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۰۶/۲۷

بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده در افزایش زمان ماندگاری و حفظ کیفیت خرمای رقم برحی

حیدر جمعه کاظم الکعبی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۰۶/۱۵

ساخت فیلم خوراکی امولسیونی بر پایه پروتئین پسته وحشی(بنه) به همراه موم زنبور عسل/ اسید اولئیک و بررسی ویژگیهای آن

بهناز طوقی عشقی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۰۴/۱۷

اثر غلظت اکسیژن و بسته بندی بر خصوصیات فیزیکی وشیمیایی قاووت در طی زمان نگهداری

فرشته السادات صفائی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۱۰/۲۸

بررسی اثرپوشش خوراکی کیتوزان و صمغ بومی بنه در بهبود کیفیت و افزایش زمان ماندگاری گیلاس رقم سیاه مشهد

مرضیه راه چمنی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۰۶/۳۱

تخمین مدل های ماندگاری و بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده در بهبود کیفیت کیک کم کالری تهیه شده به روش ماکروویو

زهرا نظری
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۴/۱۱/۰۶

بررسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان و نوع بسته بندی در حفظ کیفیت و افزایش زمان ماندگاری سیب زمینی برش خورده تازه

مهسا محمد حسینیان
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۱۱/۰۶

بررسی اثر پوشش متیل سلولز- موم و بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر کیفیت و زمان ماندگاری سیب واریته رد دلیشز (قرمز لبنانی)

مرضیه رضائی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۱۱/۰۵

فیلم خوراکی نانوکامپوزیتی ژلاتین پوست ماهی کوسه چانه سفید(carcharhinus dussumieri)/ نانوالیاف استات سلولز الکتروسپان محتوی عصاره گیاه اناریجه(froriepia subpinnate): تولید، ساختمان و ویژگی ها

هدی شهیری طبرستانی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۴/۰۶/۳۱

بهبود کیفیت و افزایش زمان ماندگاری ساندویچ سرد آماده با استفاده از تکنیک map

مرجان بهمن
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۰۶/۳۱

بررسی اثر پوشش کیتوزان و بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده در بهبود کیفیت و افزایش زمان ماندگاری خیار گلخانه‌ای

علی شهدادی ساردو
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۰۶/۲۸

بررسی اثر پوشش کیتوزان و بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده در بهبود کیفیت و افزایش زمان ماندگاری گوجه فرنگی رقم نیوتن

رضا مختاری شرقی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۰۶/۲۸

بررسی امکان تهیه ظروف خوراکی مناسب برای بسته بندی مواد غذایی

فائزه صابری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۰۶/۲۲

کاربرد پوشش خوراکی و ضد میکربی کیتوزان و گاز ازن در افزایش زمان ماندگاری خرمای مضافتی

حمید سرحدی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۴/۰۴/۰۱

بررسی اثر پوشش خوراکی وبسته بندی با اتمسفر اصلاح شده در بهبود کیفیت و افزایش زمان ماندگاری فلفل دلمه سبز

اکرم قهرمانی چرمهینی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۱۱/۰۱

به گزینی شرایط بسته بندی، کیفیت و زمان ماندگاری دانه های انار رقم بجستانی

مریم قربانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۱۰/۲۸

بررسی اثر پوشش دهی خوراکی(گالاکتومانان و کیتوزان) و روش اتمسفر اصلاح شده غیر فعال بر خواص فیزیکو شیمیایی پرتقال تامسون ناول در طی نگهداری

احسان امینی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۹/۰۴

بررسی اثر ژلاتین، آنتی اکسیدان و نوع بسته بندی در بهبود کیفیت پسته برشته واریته اوحدی

سارا خشنودی نیا
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۱۰/۱۵

بررسی خواص فیزیکی و اثرات ضد میکروبی فیلم خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولزهمراه با اسانس روغنی لیمو ترش و بذر گشنیز

مهدی محمدحسینی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۰/۱۲/۲۴

بررسی اثر بسته بندی و پوشش خوراکی بر کیفیت کشمش صادراتی

نجمه یوسف تبارمیری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۰/۱۲/۲۴

تاثیرشرایط اتمسفری واسانس دارچین درحفظ کیفیت مغز پسته خام

قدسیه مرادی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۰/۱۱/۰۸

بررسی اثر شرایط خشک کردن ،پوشش خوراکی و شرایط نگهداری بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری کشمش سبز

اعظم ایوبی ده پائینی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۰/۰۹/۲۰