طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره درس الزامی به ارزش 3 واحد
2 هدف کلی آشنایی با مفهوم و انواع مواد اولیه بسته بندی
3 شایستگی های پایه آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی
4 اهداف یادگیری شناخت انواع مواد اولیه بسته بندی و تکنیک های ساخت ظروف
5 روش تدریس سخنرانی و انجام پروزه کلاسی
6 وظایف دانشجو پاسخ گویی به سوالات پایان هر جلسه و آماده کردن پروژه کلاسی
7 منبع صداقت ناصر , 1385, تکنولوژی بسته بندی مواد غذایی جلد اول مبانی , انتشارات مرز دانش
8 مواد و امکانات آموزشی ارائه درس به صورت مجازی
9 نحوه ارزشیابی آزمون گروهی هفته ای 25 درصد نیم ترم 25 درصد پروژه کاربردی 25 درصد امتحان نهایی 25 درصد
10 فایل Pdf File