طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره آشنایی دانشجویان با تکنیک های نوین بسته بندی
2 هدف کلی آشنایی با تکنیک های ساخت بسته های زیست تخریب پذیر
3 شایستگی های پایه آشنایی با اصول بسته بندی و بسته بندی تکمیلی مواد غذایی
4 اهداف یادگیری تکنیک های ساخت و کاربرد بسته بندی های زیست تخریب پذیر
5 روش تدریس روش سخنرانی و پروژه کلاسی
6 وظایف دانشجو پاسخ گویی به سوالات هرجلسه و آماده کردن پروژه کلاسی
7 منبع هان جی اج,2014, Innovations in Food Packaging , انتشارات آکادمیک پرس ساپون اس ام و همکاران 2021 , Bio-Based Packaging: Material, Environmental and Economic Aspects, انتشارات ویلی
8 مواد و امکانات آموزشی آموزش حضوری / پاورپوینت
9 نحوه ارزشیابی پروژه کلاسی صنعتی کاربردی 50 درصد امتحان نهایی 50 درصد
10 فایل Pdf File