1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
آشنایی دانشجویان با تکنیک های نوین بسته بندی |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با تکنیک های ساخت بسته های زیست تخریب پذیر |
3 |
شایستگی های پایه |
آشنایی با اصول بسته بندی و بسته بندی تکمیلی مواد غذایی |
4 |
اهداف یادگیری |
تکنیک های ساخت و کاربرد بسته بندی های زیست تخریب پذیر |
5 |
روش تدریس |
روش سخنرانی و پروژه کلاسی |
6 |
وظایف دانشجو |
پاسخ گویی به سوالات هرجلسه و آماده کردن پروژه کلاسی |
7 |
منبع |
هان جی اج,2014, Innovations in Food Packaging , انتشارات آکادمیک پرس
ساپون اس ام و همکاران 2021 , Bio-Based Packaging: Material, Environmental and Economic Aspects, انتشارات ویلی |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
آموزش حضوری / پاورپوینت |
9 |
نحوه ارزشیابی |
پروژه کلاسی صنعتی کاربردی 50 درصد
امتحان نهایی 50 درصد |
10 |
فایل |
Pdf File |