| # | عنوان | توضیحات |
|---|---|---|
| 1 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | درس انتخابی |
| 2 | هدف کلی | آشنایی با روش های بسته بندی انواع مواد غذایی و کاربرد آن |
| 3 | شایستگی های پایه | آشنایی با بسته بندی مقدماتی |
| 4 | اهداف یادگیری | تفکر خلاق |
| 5 | روش تدریس | سخنرانی , پرسش و پاسخ و ارائه پروژه |
| 6 | وظایف دانشجو | انجام پروژه های کاربردی گروهی |
| 7 | منبع | صداقت ناصر , 1385, تکنولوژی بسته بندی مواد غذایی جلد اول مبانی , انتشارات مرز دانش |
| 8 | مواد و امکانات آموزشی | کامپیوتر و پروژکتور |
| 9 | نحوه ارزشیابی | 50 درصد پروژه کلاسی و 50 درصد امتحان نهایی |
| 10 | فایل | Pdf File |