| 1 |
پروژه گروهی 1- بسته بندی قارچ خوراکی |
|
| 2 |
تبیین برنامه کلاسی و تشریح پروژه های کاربردی دانشجویان |
|
| 3 |
اهمییت و تعاریف بسته بندی |
|
| 4 |
تبیین کارآفرینی در حوزه صنایع غذایی و یسته بندی |
|
| 5 |
بسته بندی موفق |
|
| 6 |
اثرات محیطی بسته بندی |
|
| 7 |
ظروف شیشه ای 1 |
|
| 8 |
ظروف شیشه ای2 |
|
| 9 |
ظروف کاغذی |
|
| 10 |
ظروف مقوایی |
|
| 11 |
ظروف فلزی 1 |
|
| 12 |
ظروف فلزی 2 |
|
| 13 |
امتحان نیم ترم |
|
| 14 |
ظروف پلاستیکی1 |
|
| 15 |
پروژه گروهی 2- بسته بندی میوه جات تازه |
|
| 16 |
ظروف پلاستیکی2 |
|
| 17 |
ظروف پلاستیکی3 |
|
| 18 |
پروژه گروهی 6 - بسته بندی گیاهان دارویی |
|
| 19 |
پروژه گروهی5 - بسته بندی کیک و شیرینی خانگی |
|
| 20 |
پروژه گروهی 4- بسته بندی سبزیجات برش خورده |
|
| 21 |
پروژه گروهی 3- بسته بندی سبزیجات تازه |
|
| 22 |
تکنیک های ساخت ظروف پلاستیکی1 |
|
| 23 |
تکنیک های ساخت ظروف پلاستیکی2 |
|
| 24 |
|
|