1 |
پروژه گروهی 1- بسته بندی قارچ خوراکی |
|
2 |
تبیین برنامه کلاسی و تشریح پروژه های کاربردی دانشجویان |
|
3 |
اهمییت و تعاریف بسته بندی |
|
4 |
تبیین کارآفرینی در حوزه صنایع غذایی و یسته بندی |
|
5 |
بسته بندی موفق |
|
6 |
اثرات محیطی بسته بندی |
|
7 |
ظروف شیشه ای 1 |
|
8 |
ظروف شیشه ای2 |
|
9 |
ظروف کاغذی |
|
10 |
ظروف مقوایی |
|
11 |
ظروف فلزی 1 |
|
12 |
ظروف فلزی 2 |
|
13 |
امتحان نیم ترم |
|
14 |
ظروف پلاستیکی1 |
|
15 |
پروژه گروهی 2- بسته بندی میوه جات تازه |
|
16 |
ظروف پلاستیکی2 |
|
17 |
ظروف پلاستیکی3 |
|
18 |
پروژه گروهی 6 - بسته بندی گیاهان دارویی |
|
19 |
پروژه گروهی5 - بسته بندی کیک و شیرینی خانگی |
|
20 |
پروژه گروهی 4- بسته بندی سبزیجات برش خورده |
|
21 |
پروژه گروهی 3- بسته بندی سبزیجات تازه |
|
22 |
تکنیک های ساخت ظروف پلاستیکی1 |
|
23 |
تکنیک های ساخت ظروف پلاستیکی2 |
|
24 |
|
|