علی شریف

استادیار

  • درباره من
  • انتشارات
  • دروس
  • پایان نامه ها
  • کتاب ها
EN

سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 اشنایی باروش های تهیه محلول های ازمایشگاهی
2 اندازه گیریpH واسیدیته اب
3 اندازهگیری قلیاییت وکلر دراب
4 اندازه گیری سختی تام وموقت دراب
5 اندازه گیری رطوبت مواد غذایی بروش های کلاسیک ودستگاهی
6 اندازه گیری خاکسترخشک ومرطوب در مواد غذایی
7 اندازه گیری پروتئین بروش کجلدال
8 اندازه گیری چربی مواد غذایی بروش سوکسله
9 شناسایی کیفی کربوهیدرات ها
10 اندازهگیری کمی قندهابروش کلاسیک
11 اندازه گیری بریکس ومحلول های قندی بارفراکتومتر
12 اندازه گیری محلولهای قندی با پلاریمتر
13 اندازه گیری Na,Kبروش فلیم فتومتری
14 اندازه گیری اهن مواد غذایی بروش اسپکتروفتومتری
15 اندازه گیری مواد افزودنی بروش اسپکتروفتومتری