1 |
مقدمه-بررسی منابع اب وچرخه اب درطبعیت |
|
2 |
بررسی ساختارفیزیکوشیمیایی اب -ارزیابی پارامترهای فیزیکی مانند بو مزه ورنگ وکدورت وهدایت الکتریکی |
|
3 |
بحث دررابطه بااسیدیته-قلیائیت-سختی دائم وموقت |
|
4 |
بررسی کیفیت انیون ها وکاتیون های اب |
|
5 |
بحث دررابطه با الایندها(صنعتی-کشاورزی-رادیو اکتیوها-بیولوژیکی) |
|
6 |
میکروبیولوژی اب -بررسی شاخص بهداشتی اب |
|
7 |
بررسی پروتوزوئرها-ویروس هاوبیماریهای ابهای الوده |
|
8 |
بررسی اصول تصفیه اب مصرفی وارزیابی شاخص ها |
|
9 |
تصفیه مقدماتی فیزیکو شیمیایی |
|
10 |
بررسی روش اصلی تصفیه اب(هوادهی -انعقاد وتجمع ذرات-فیلتراسیون) |
|
11 |
سبک سازی وسختی زدایی اب بروش های شیمیایی |
|
12 |
سیستم های تعویض یون وسختی گیری اب کارخانجات |
|
13 |
اصول وروشهای ضدعفونی کردن ابهای مصرفی کارخانه |
|
14 |
مقدمه -اصول تصفیه پس ابهای صنعتی کارخانجات مواد غذایی |
|
15 |
تعیین شاخص های اصلی کیفیت فاضلاب(TS-TDS-VS-TSS-BOD-COD_PH( |
|
16 |
|
|
17 |
بررسی سیستم های لجن فعال-لاگون های زیستی-بیهوازی وهوازی |
|