1 |
مقدمه ومبانی تجزیه موادغذایی |
|
2 |
مقدمه ومبانی تجزیه موادغذایی |
|
3 |
اصول وروش های نمونه برداری |
|
4 |
اماده سازی نمونه و حذف ناخالصی ها |
|
5 |
اماده سازی محلول های ازمایشگاهی |
|
6 |
اصول روش های آنالیز کلاسیک |
|
7 |
محاسبه و بحث وبررسی نتایج |
|
8 |
بررسی خطاهای سیستماتیک وتصادفی |
|
9 |
روش های اندازه گیری رطوبت و ماده خشک |
|
10 |
روش های اندازه گیری خاکستر و عناصر معدنی |
|
11 |
روش های اندازه گیری چربیهادر مواد غذایی |
|
12 |
روش های اندازه گیری پروتئین ها |
|
13 |
روش های اندازه گیری کربوهیدرات ها |
|
14 |
روش های رفراکتومتری وپلاریمتری قندها |
|
15 |
روش فیلم فتومتری سنجش سدیم وکلسیم |
|
16 |
روش اسپکتروفتومتری سنجش اهن در مواد غذایی |
|