علی شریف

استادیار

  • درباره من
  • انتشارات
  • دروس
  • پایان نامه ها
  • کتاب ها
EN

سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 مقدمه ومبانی تجزیه موادغذایی
2 مقدمه ومبانی تجزیه موادغذایی
3 اصول وروش های نمونه برداری
4 اماده سازی نمونه و حذف ناخالصی ها
5 اماده سازی محلول های ازمایشگاهی
6 اصول روش های آنالیز کلاسیک
7 محاسبه و بحث وبررسی نتایج
8 بررسی خطاهای سیستماتیک وتصادفی
9 روش های اندازه گیری رطوبت و ماده خشک
10 روش های اندازه گیری خاکستر و عناصر معدنی
11 روش های اندازه گیری چربیهادر مواد غذایی
12 روش های اندازه گیری پروتئین ها
13 روش های اندازه گیری کربوهیدرات ها
14 روش های رفراکتومتری وپلاریمتری قندها
15 روش فیلم فتومتری سنجش سدیم وکلسیم
16 روش اسپکتروفتومتری سنجش اهن در مواد غذایی