| 1 |
مقدمه ومبانی تجزیه موادغذایی |
|
| 2 |
مقدمه ومبانی تجزیه موادغذایی |
|
| 3 |
اصول وروش های نمونه برداری |
|
| 4 |
اماده سازی نمونه و حذف ناخالصی ها |
|
| 5 |
اماده سازی محلول های ازمایشگاهی |
|
| 6 |
اصول روش های آنالیز کلاسیک |
|
| 7 |
محاسبه و بحث وبررسی نتایج |
|
| 8 |
بررسی خطاهای سیستماتیک وتصادفی |
|
| 9 |
روش های اندازه گیری رطوبت و ماده خشک |
|
| 10 |
روش های اندازه گیری خاکستر و عناصر معدنی |
|
| 11 |
روش های اندازه گیری چربیهادر مواد غذایی |
|
| 12 |
روش های اندازه گیری پروتئین ها |
|
| 13 |
روش های اندازه گیری کربوهیدرات ها |
|
| 14 |
روش های رفراکتومتری وپلاریمتری قندها |
|
| 15 |
روش فیلم فتومتری سنجش سدیم وکلسیم |
|
| 16 |
روش اسپکتروفتومتری سنجش اهن در مواد غذایی |
|