| 1 | 
											آلودگی و فساد مواد غذایی توسط میکروارگانیسم ها (آنزیمی و شیمیایی) | 
											 | 
										
																			
											| 2 | 
											تغییر فیزیکی و شیمیایی حاصل از فساد مواد غذایی | 
											 | 
										
																			
											| 3 | 
											میکروبیولوژی شیر و فراورده های لبنی | 
											 | 
										
																			
											| 4 | 
											میکروبیولوژی شیر و فراورده های لبنی | 
											 | 
										
																			
											| 5 | 
											میکروبیولوژی گوشت و فراورده های گوشتی | 
											 | 
										
																			
											| 6 | 
											میکروبیولوژی گوشت و فراورده های گوشتی | 
											 | 
										
																			
											| 7 | 
											میکروبیولوژی ماکیان | 
											 | 
										
																			
											| 8 | 
											میکروبیولوژی تخم مرغ و فراورده های آن | 
											 | 
										
																			
											| 9 | 
											مسمومیت ها و عفونت های با منشاء غذایی | 
											 | 
										
																			
											| 10 | 
											مسمومیت ها و عفونت های با منشاء غذایی (میکروارگانیسم های گرم منفی، میکروارگانیسم های گرم مثبت غیر اسپورزا و میکروارگانیسم های اسپورزا) | 
											 | 
										
																			
											| 11 | 
											مایکوتوکسین ها | 
											 | 
										
																			
											| 12 | 
											مسمومیت ویروسی | 
											 | 
										
																			
											| 13 | 
											میکروبیولوژی ماکیان | 
											 | 
										
																			
											| 14 | 
											میکروبیولوژی غذاهای کنسروی | 
											 | 
										
																			
											| 15 | 
											میکروبیولوژی شیرین کننده های طبیعی | 
											 | 
										
																			
											| 16 | 
											مسمومیت ها و عفونت های با منشاء غذایی (میکروارگانیسم های گرم منفی، میکروارگانیسم های گرم مثبت غیر اسپورزا و میکروارگانیسم های اسپورزا) | 
											 |