# | سرفصل مطالب | طرح درس (براساس سرفصل) |
---|---|---|
1 | نام گذاری اسید های چرب | |
2 | کاروتنوئید ها | |
3 | انواع روغنهای گیاهی | |
4 | عددپراکسید | |
5 | انواع روغن های حیوانی | |
6 | ویژگی فیزیکی روغن ها | |
7 | روش های ارزیابی حسی | |
8 | آزمون اسید باربیتوریک | |
9 | روش کار با دستگاه رنسیت | |
10 | تکنولوژی استخراج و فرآوری روغن | |
11 | شورتنینگ | |
12 | مشکلات اسید چرب ترانس | |
13 | غلات | |
14 | تکنولوژی قند | |
15 | استخراج قند از چغندر قند | |
16 | بازدید | |
17 | روغن | |
18 | چربی ها و لیپید ها | |
19 | انواع اسید چرب | |
20 | بازدید | |
21 | بازدید | |
22 |