سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 آشنایی با آزمایشگاه مواد غذائی
2 نمونه برداری
3 آماده سازی معرفها و محیط کشت
4 آماده سازی نمونه
5 یکنواخت کردن و رقت سازی
6 شمارش کلی(کشت سطحی)
7 شمارش کلی(کشت مخلوط)
8 شمارش کلی(تعداد احتمالی)
9 شمارش کلی(روش سریع)
10 شمارش کلیفرم
11 شمارش کلیفرم مدفوعی
12 شمارش اشریشیا کولای
13 تست ایمویک
14 شمارش استاف
15 آزمایشات تفریقی استاف
16 شمارش کپک و مخمر
17 اهمیت میکروبیولوژی مواد غذائی
18 اهمیت میکروبیولوژی مواد غذائی
19 منابع آلودگی مواد غذایی
20 منابع آلودگی مواد غذایی
21 منابع آلودگی مواد غذایی
22 میکرو ارگانسمهای مهم(باکتریها)
23 میکرو ارگانسمهای مهم(باکتریها)
24 میکرو ارگانسمهای مهم(باکتریها)
25 میکرو ارگانسمهای مهم(کپکها)
26 میکرو ارگانسمهای مهم(مخمرها)
27 میکرو ارگانسمهای مهم(انگلها)
28 میکرو ارگانسمهای مهم(انگلها)
29 میکرو ارگانسمهای مهم(ویروسها)
30 عوامل موثر بر رشد میکروارگانیسمها
31 عوامل موثر بر رشد میکروارگانیسمها
32 عوامل موثر بر رشد میکروارگانیسمها
33