1 |
اهمیت میکروبیولوژی مواد غذایی |
|
2 |
آشنایی با آزمایشگاه مواد غذائی |
|
3 |
منابع آلودگی مواد غذایی |
|
4 |
آماده سازی معرفها و محیط کشت |
|
5 |
منابع آلودگی مواد غذایی |
|
6 |
نمونه برداری |
|
7 |
منابع آلودگی مواد غذایی |
|
8 |
آماده سازی نمونه |
|
9 |
میکرو ارگانسمهای مهم(باکتریها) |
|
10 |
رقت سازی |
|
11 |
میکرو ارگانسمهای مهم(باکتریها) |
|
12 |
شمارش کلی(کشت سطحی) |
|
13 |
میکرو ارگانسمهای مهم(باکتریها) |
|
14 |
شمارش کلی(کشت مخلوط) |
|
15 |
میکرو ارگانسمهای مهم(کپکها) |
|
16 |
شمارش کلی(تعداد احتمالی) |
|
17 |
میکرو ارگانسمهای مهم(مخمرها) |
|
18 |
شمارش کلی(روش سریع) |
|
19 |
میکرو ارگانسمهای مهم(انگلها) |
|
20 |
شمارش کلیفرم |
|
21 |
میکرو ارگانسمهای مهم(انگلها) |
|
22 |
شمارش کلیفرم مدفوعی |
|
23 |
عوامل موثر بر رشد میکروارگانیسمها |
|
24 |
شمارش اشریشیا |
|
25 |
عوامل موثر بر رشد میکروارگانیسمها |
|
26 |
شمارش استاف |
|
27 |
عوامل موثر بر رشد میکروارگانیسمها |
|
28 |
آزمایشات تفریقی استاف |
|
29 |
فساد مواد غذایی |
|
30 |
شمارش کپک و مخمر |
|
31 |
|
|
32 |
|
|