دکتر عبداله جمشیدی

استاد

  • درباره من
  • انتشارات
  • دروس
  • پایان نامه ها
  • کتاب ها
EN

سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 اهمیت میکروبیولوژی مواد غذایی
2 آشنایی با آزمایشگاه مواد غذائی
3 منابع آلودگی مواد غذایی
4 آماده سازی معرفها و محیط کشت
5 منابع آلودگی مواد غذایی
6 نمونه برداری
7 منابع آلودگی مواد غذایی
8 آماده سازی نمونه
9 میکرو ارگانسمهای مهم(باکتریها)
10 رقت سازی
11 میکرو ارگانسمهای مهم(باکتریها)
12 شمارش کلی(کشت سطحی)
13 میکرو ارگانسمهای مهم(باکتریها)
14 شمارش کلی(کشت مخلوط)
15 میکرو ارگانسمهای مهم(کپکها)
16 شمارش کلی(تعداد احتمالی)
17 میکرو ارگانسمهای مهم(مخمرها)
18 شمارش کلی(روش سریع)
19 میکرو ارگانسمهای مهم(انگلها)
20 شمارش کلیفرم
21 میکرو ارگانسمهای مهم(انگلها)
22 شمارش کلیفرم مدفوعی
23 عوامل موثر بر رشد میکروارگانیسمها
24 شمارش اشریشیا
25 عوامل موثر بر رشد میکروارگانیسمها
26 شمارش استاف
27 عوامل موثر بر رشد میکروارگانیسمها
28 آزمایشات تفریقی استاف
29 فساد مواد غذایی
30 شمارش کپک و مخمر
31
32