سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 منابع آلودگی مواد غذائی
2 منابع آلودگی مواد غذائی
3 عوامل موثر بر رشد میکروارگانیسمها
4 عوامل موثر بر رشد میکروارگانیسمها
5 میکرو ارگانیسمهای بیماریزای غذائی
6 میکرو ارگانیسمهای بیماریزای غذائی
7 میکرو ارگانیسمهای بیماریزای غذائی
8 میکرو ارگانیسمهای بیماریزای غذائی
9 میکرو ارگانیسمهای مولد فساد
10 میکرو ارگانیسمهای مولد فساد
11 میکرو ارگانیسمهای مفید غذائی
12 میکرو ارگانیسمهای مفید غذائی
13 روشهای نگهداری مواد غذائی
14 روشهای نگهداری مواد غذائی
15 آشنایی با آزمایشگاه مواد غذائی
16 ایمنی در آزمایشگاه
17 شمارش کلی میکربی
18 شمارش کلی میکربی
19 روشهای سریع شمارش
20 شمارش کلیفرم
21 شمارش اشریشیا
22 جداسازی و شناسائی استاف
23 جداسازی و شناسائی باسیلوس
24 جداسازی و شناسائی سالمونلا
25 جداسازی و شناسائی سالمونلا
26 شمارش کپک و مخمر
27 جداسازی و شناسائی لیستریا
28 جداسازی و شناسائی لیستریا
29 روشهای مولکولی
30 آشنائی با آزمایشگاه مواد غذائی
31