سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 مقدمه و تاریخچه میکروبیولوژی مواد غذایی
2 طبقه بندی میکروارگانیسم های مهم در صنایع غذایی
3 ادامه طبقه بندی میکروارگانیسم های مهم در صنایع غذایی
4 عوامل موثر بر رشد میکروارگانیسم ها در مواد غذایی
5 مکانیسم اثر روشهای مختلف نگهداری مواد غذایی بر میکروارگانیسم ها: حرارت مرطوب
6 خلاصه ای از مقاومت حرارتی میکروب ها در حالت رویشی و اسپور، ارزش D
7 منحنی مرگ حرارتی، چگونگی تعیین زمان و درجه حرارت مورد نیاز برای فراوری ماده غذایی بخصوص
8 رفتار میکروارگانیسم ها در برابر انجماد و دمای یخجال
9 اثر دمای پایین بر رشد و مرگ میکروارگانیسم ها در غذاهای خام و فراوری شده
10 مکانیسم اثر روشهای مختلف نگهداری مواد غذایی بر میکروارگانیسم ها: خشک کردن
11 بقای میکروارگانیسم های مختلف پس از خشک کردن مواد غذایی، میکروبیولوژی غذاهای خشک شده
12 اثرات افزودن مواد غیر آلی و آلی به منظور نگهداری مواد غذایی بر میکروب ها
13 استفاده از باکتری های اسید لاکتیک در نگهداری مواد غذایی
14 مکانیسم اثر روشهای مختلف نگهداری مواد غذایی بر میکروارگانیسم ها: تشعشع
15 میکروارگانیسم های شناساگر Indicator ) )
16 مفاهیم HACCP و GMP از نقطه نظر میکروبیولوژی مواد غذایی