1 |
تعریف و تاریخچه پروبیوتیک ها |
|
2 |
تاکسونومی پروبیوتیک ها |
|
3 |
انواع میکروارگانیسم های پروبیوتیک ها(باکتری ها و مخمرها) |
|
4 |
منابع اولیه پروبیوتیک، پری بیوتیک و سین بیوتیک |
|
5 |
کاربرد در فراورده های غذایی نظیر فراورده های لبنی، نوشیدنی، غله ای، غذاهای کودکان و سالمندان |
|
6 |
نقش آنها در بیونگهدارنده ها برای افزایش ایمنی غذا |
|
7 |
نقش و مکانیسم آنها در کاهش بیماری های قلبی و عروقی |
|
8 |
نقش پروبیوتیک ها در کاهش چربی و کلسترول |
|
9 |
آزمون میان ترم |
|
10 |
نقش پروبیوتیک ها در کاهش اسهال و کنترل وزن و جلوگیری از سرطان |
|
11 |
تکنولوژی های نوین جهت افزایش زنده مانی پروبیوتیک ها |
|
12 |
روش های شناسایی و شمارش باکتری های پروبیوتیک |
|
13 |
نگهداری و حفظ پروبیوتیک ها |
|
14 |
نگهداری و حفظ پروبیوتیک ها |
|
15 |
ناقلین میکروارگانیسم های پروبیوتیک |
|
16 |
چالش ها در خصوص ادعاهای سلامتی بخش مفید پروبیوتیک ها |
|