دکتر محمدرضا عدالتیان دوم

دانشیار

  • درباره من
  • انتشارات
  • دروس
  • پایان نامه ها
  • کتاب ها
EN

سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 تعریف و تاریخچه پروبیوتیک ها
2 تاکسونومی پروبیوتیک ها
3 انواع میکروارگانیسم های پروبیوتیک ها(باکتری ها و مخمرها)
4 منابع اولیه پروبیوتیک، پری بیوتیک و سین بیوتیک
5 کاربرد در فراورده های غذایی نظیر فراورده های لبنی، نوشیدنی، غله ای، غذاهای کودکان و سالمندان
6 نقش آنها در بیونگهدارنده ها برای افزایش ایمنی غذا
7 نقش و مکانیسم آنها در کاهش بیماری های قلبی و عروقی
8 نقش پروبیوتیک ها در کاهش چربی و کلسترول
9 آزمون میان ترم
10 نقش پروبیوتیک ها در کاهش اسهال و کنترل وزن و جلوگیری از سرطان
11 تکنولوژی های نوین جهت افزایش زنده مانی پروبیوتیک ها
12 روش های شناسایی و شمارش باکتری های پروبیوتیک
13 نگهداری و حفظ پروبیوتیک ها
14 نگهداری و حفظ پروبیوتیک ها
15 ناقلین میکروارگانیسم های پروبیوتیک
16 چالش ها در خصوص ادعاهای سلامتی بخش مفید پروبیوتیک ها