| 1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
جز دروس اصلی و پایه می باشد |
| 2 |
هدف کلی |
آشنایی دانشجویان با میکروارگانیسم های عامل فساد، بیماری زا و مفید مواد غذایی گوناگون |
| 3 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با تعریف آلودگی و فساد موادغذایی |
| 4 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با تغییر فیزیکی و شیمیایی حاصل از فساد در مواد غذایی- میکروبیولوژی شیر |
| 5 |
اهداف یادگیری |
آشنایی بامیکروبیولوژی شیر |
| 6 |
اهداف یادگیری |
آشنایی بامیکروبیولوژی شیر |
| 7 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با میکروبیولوژی گوشت و فراورده های گوشتی |
| 8 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با میکروبیولوژی گوشت و فراورده های گوشتی |
| 9 |
اهداف یادگیری |
آشنایی بامیکروبیولوژی ماکیان |
| 10 |
اهداف یادگیری |
امتحان میانترم |
| 11 |
اهداف یادگیری |
آشنایی بامیکروبیولوژی تخم مرغ |
| 12 |
اهداف یادگیری |
آشنایی بامیکروبیولوژی شیرین کننده های طبیعی |
| 13 |
اهداف یادگیری |
آشنایی بامیکروبیولوژی نوشابه های صنعتی |
| 14 |
اهداف یادگیری |
آشنایی بامیکروبیولوژی ادویه ها |
| 15 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با میکروبیولوژی غذاهای کنسروی |
| 16 |
اهداف یادگیری |
آشنایی بامسمومیت ها و عفونت های ناشی از مواد غذایی |
| 17 |
روش تدریس |
استفاده از جزوه درسی، کتب فارسی و انگلیسی و پاورپوینت |
| 18 |
روش تدریس |
استفاده از جزه |
| 19 |
وظایف دانشجو |
حضور در تمامی جلسات و ارائه یک سمینار |
| 20 |
منبع |
کتب میکروبیولوژی مواد غذایی |
| 21 |
مواد و امکانات آموزشی |
کلاس ، کامپیوتر و وسایل سمعی و بصری |
| 22 |
نحوه ارزشیابی |
کوئیز، امتحان میان ترم، امتحان پایان ترم و سمینار |