طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره جز دروس اصلی و پایه می باشد
2 هدف کلی آشنایی دانشجویان با میکروارگانیسم های عامل فساد، بیماری زا و مفید مواد غذایی گوناگون
3 اهداف یادگیری آشنایی با تعریف آلودگی و فساد موادغذایی
4 اهداف یادگیری آشنایی با تغییر فیزیکی و شیمیایی حاصل از فساد در مواد غذایی- میکروبیولوژی شیر
5 اهداف یادگیری آشنایی بامیکروبیولوژی شیر
6 اهداف یادگیری آشنایی بامیکروبیولوژی شیر
7 اهداف یادگیری آشنایی با میکروبیولوژی گوشت و فراورده های گوشتی
8 اهداف یادگیری آشنایی با میکروبیولوژی گوشت و فراورده های گوشتی
9 اهداف یادگیری آشنایی بامیکروبیولوژی ماکیان
10 اهداف یادگیری امتحان میانترم
11 اهداف یادگیری آشنایی بامیکروبیولوژی تخم مرغ
12 اهداف یادگیری آشنایی بامیکروبیولوژی شیرین کننده های طبیعی
13 اهداف یادگیری آشنایی بامیکروبیولوژی نوشابه های صنعتی
14 اهداف یادگیری آشنایی بامیکروبیولوژی ادویه ها
15 اهداف یادگیری آشنایی با میکروبیولوژی غذاهای کنسروی
16 اهداف یادگیری آشنایی بامسمومیت ها و عفونت های ناشی از مواد غذایی
17 روش تدریس استفاده از جزوه درسی، کتب فارسی و انگلیسی و پاورپوینت
18 روش تدریس استفاده از جزه
19 وظایف دانشجو حضور در تمامی جلسات و ارائه یک سمینار
20 منبع کتب میکروبیولوژی مواد غذایی
21 مواد و امکانات آموزشی کلاس ، کامپیوتر و وسایل سمعی و بصری
22 نحوه ارزشیابی کوئیز، امتحان میان ترم، امتحان پایان ترم و سمینار