1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
جز دروس اصلی و پایه می باشد |
2 |
هدف کلی |
آشنایی دانشجویان با میکروارگانیسم های عامل فساد، بیماری زا و مفید مواد غذایی گوناگون |
3 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با تعریف آلودگی و فساد موادغذایی |
4 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با تغییر فیزیکی و شیمیایی حاصل از فساد در مواد غذایی- میکروبیولوژی شیر |
5 |
اهداف یادگیری |
آشنایی بامیکروبیولوژی شیر |
6 |
اهداف یادگیری |
آشنایی بامیکروبیولوژی شیر |
7 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با میکروبیولوژی گوشت و فراورده های گوشتی |
8 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با میکروبیولوژی گوشت و فراورده های گوشتی |
9 |
اهداف یادگیری |
آشنایی بامیکروبیولوژی ماکیان |
10 |
اهداف یادگیری |
امتحان میانترم |
11 |
اهداف یادگیری |
آشنایی بامیکروبیولوژی تخم مرغ |
12 |
اهداف یادگیری |
آشنایی بامیکروبیولوژی شیرین کننده های طبیعی |
13 |
اهداف یادگیری |
آشنایی بامیکروبیولوژی نوشابه های صنعتی |
14 |
اهداف یادگیری |
آشنایی بامیکروبیولوژی ادویه ها |
15 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با میکروبیولوژی غذاهای کنسروی |
16 |
اهداف یادگیری |
آشنایی بامسمومیت ها و عفونت های ناشی از مواد غذایی |
17 |
روش تدریس |
استفاده از جزوه درسی، کتب فارسی و انگلیسی و پاورپوینت |
18 |
روش تدریس |
استفاده از جزه |
19 |
وظایف دانشجو |
حضور در تمامی جلسات و ارائه یک سمینار |
20 |
منبع |
کتب میکروبیولوژی مواد غذایی |
21 |
مواد و امکانات آموزشی |
کلاس ، کامپیوتر و وسایل سمعی و بصری |
22 |
نحوه ارزشیابی |
کوئیز، امتحان میان ترم، امتحان پایان ترم و سمینار |