| 1 |
اصول نگهداری مواد غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
| 2 |
اصول وروشهای نگهداری مواد غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
| 3 |
سمینار |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
| 4 |
صنایع کنسرو |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
| 5 |
کنسرو سازی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
| 6 |
کنسرو سازی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
| 7 |
میکرو بیولوژی مواد غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
| 8 |
میکروبیولوژی مواد غذایی -1 |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
| 9 |
میکروبیولوژی مواد غذایی -1 |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
| 10 |
میکروبیولوژی مواد غذایی 2 |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
| 11 |
اکولوژی میکروبی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
| 12 |
صنایع غذایی تکمیلی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
| 13 |
صنایع فراورده های کشاورزی تکمیلی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
| 14 |
صنایع فراورده های کشاورزی تکمیلی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
| 15 |
مهندسی صنایع غذائی تکمیلی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
| 16 |
اثر فرآیند بر کیفیت غذا |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
| 17 |
اکولوژی میکروبی |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
| 18 |
اکولوژی میکروبی |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
| 19 |
سمینار -1 |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
| 20 |
فناوری تولید غذاهای عملگر (فراسودمند) و غذاداروها با منشا میکروبی |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
| 21 |
کاربردانزیمهادرصنایع غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
| 22 |
میکرو بیولوژی موادغذایی تکمیلی |
علوم و صنایع غذایی (بین الملل ) |
دکتری (Ph.D) |