1 |
اصول نگهداری مواد غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
2 |
اصول وروشهای نگهداری مواد غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
3 |
سمینار |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
4 |
صنایع کنسرو |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
5 |
کنسرو سازی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
6 |
کنسرو سازی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
7 |
میکرو بیولوژی مواد غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
8 |
میکروبیولوژی مواد غذایی -1 |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
9 |
میکروبیولوژی مواد غذایی -1 |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
10 |
میکروبیولوژی مواد غذایی 2 |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
11 |
اکولوژی میکروبی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
12 |
صنایع غذایی تکمیلی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
13 |
صنایع فراورده های کشاورزی تکمیلی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
14 |
صنایع فراورده های کشاورزی تکمیلی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
15 |
مهندسی صنایع غذائی تکمیلی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
16 |
اثر فرآیند بر کیفیت غذا |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
17 |
اکولوژی میکروبی |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
18 |
اکولوژی میکروبی |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
19 |
سمینار -1 |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
20 |
کاربردانزیمهادرصنایع غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
21 |
میکرو بیولوژی موادغذایی تکمیلی |
علوم و صنایع غذایی (بین الملل ) |
دکتری (Ph.D) |