لیست دروس

# عنوان درس رشته مقطع
1 اصول نگهداری مواد غذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی
2 اصول وروشهای نگهداری مواد غذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی
3 سمینار علوم و صنايع غذايي کارشناسی
4 صنایع کنسرو علوم و صنايع غذايي کارشناسی
5 کنسرو سازی علوم و صنايع غذايي کارشناسی
6 کنسرو سازی علوم و صنايع غذايي کارشناسی
7 میکرو بیولوژی مواد غذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی
8 میکروبیولوژی مواد غذایی -1 علوم و صنايع غذايي کارشناسی
9 میکروبیولوژی مواد غذایی -1 علوم و صنايع غذايي کارشناسی
10 میکروبیولوژی مواد غذایی 2 علوم و صنايع غذايي کارشناسی
11 اکولوژی میکروبی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
12 صنایع غذایی تکمیلی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
13 صنایع فراورده های کشاورزی تکمیلی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
14 صنایع فراورده های کشاورزی تکمیلی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
15 مهندسی صنایع غذائی تکمیلی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
16 اثر فرآیند بر کیفیت غذا علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)
17 اکولوژی میکروبی علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)
18 اکولوژی میکروبی علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)
19 سمینار -1 علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)
20 کاربردانزیمهادرصنایع غذایی علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)
21 میکرو بیولوژی موادغذایی تکمیلی علوم و صنایع غذایی (بین الملل ) دکتری (Ph.D)