| 1 | اصول نگهداری مواد غذایی | علوم و صنایع غذایی | کارشناسی | 
																			
											| 2 | اصول وروشهای نگهداری مواد غذایی | علوم و صنایع غذایی | کارشناسی | 
																			
											| 3 | سمینار | علوم و صنایع غذایی | کارشناسی | 
																			
											| 4 | صنایع کنسرو | علوم و صنایع غذایی | کارشناسی | 
																			
											| 5 | کنسرو سازی | علوم و صنایع غذایی | کارشناسی | 
																			
											| 6 | کنسرو سازی | علوم و صنایع غذایی | کارشناسی | 
																			
											| 7 | میکرو بیولوژی مواد غذایی | علوم و صنایع غذایی | کارشناسی | 
																			
											| 8 | میکروبیولوژی مواد غذایی -1 | علوم و صنایع غذایی | کارشناسی | 
																			
											| 9 | میکروبیولوژی مواد غذایی -1 | علوم و صنایع غذایی | کارشناسی | 
																			
											| 10 | میکروبیولوژی مواد غذایی 2 | علوم و صنایع غذایی | کارشناسی | 
																			
											| 11 | اکولوژی میکروبی | علوم و صنایع غذایی | کارشناسی ارشد | 
																			
											| 12 | صنایع غذایی تکمیلی | علوم و صنایع غذایی | کارشناسی ارشد | 
																			
											| 13 | صنایع فراورده های کشاورزی تکمیلی | علوم و صنایع غذایی | کارشناسی ارشد | 
																			
											| 14 | صنایع فراورده های کشاورزی تکمیلی | علوم و صنایع غذایی | کارشناسی ارشد | 
																			
											| 15 | مهندسی صنایع غذائی تکمیلی | علوم و صنایع غذایی | کارشناسی ارشد | 
																			
											| 16 | اثر فرآیند بر کیفیت غذا | علوم و صنایع غذایی | دکتری (Ph.D) | 
																			
											| 17 | اکولوژی میکروبی | علوم و صنایع غذایی | دکتری (Ph.D) | 
																			
											| 18 | اکولوژی میکروبی | علوم و صنایع غذایی | دکتری (Ph.D) | 
																			
											| 19 | سمینار -1 | علوم و صنایع غذایی | دکتری (Ph.D) | 
																			
											| 20 | فناوری تولید غذاهای عملگر (فراسودمند) و غذاداروها با منشا میکروبی | علوم و صنایع غذایی | دکتری (Ph.D) | 
																			
											| 21 | کاربردانزیمهادرصنایع غذایی | علوم و صنایع غذایی | دکتری (Ph.D) | 
																			
											| 22 | میکرو بیولوژی موادغذایی تکمیلی | علوم و صنایع غذایی (بین الملل ) | دکتری (Ph.D) |