1 |
مقدمه، تاریخچه و عوامل موثر بر فساد مواد غذایی |
|
2 |
ادامه عوامل بر فساد مواد غذایی و روش های شناسایی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی |
|
3 |
دسته بندی میکروارگانیسم-های مهم در مواد غذایی |
|
4 |
ادامه دسته بندی میکروارگانیسم¬های مهم در مواد غذایی (باکتری¬ها) |
|
5 |
ادامه دسته بندی میکروارگانیسم¬های مهم در مواد غذایی (باکتری¬ها) |
|
6 |
ادامه دسته بندی میکروارگانیسم¬های مهم در مواد غذایی (باکتری¬ها) |
|
7 |
ادامه دسته بندی میکروارگانیسم¬های مهم در مواد غذایی (باکتری¬ها) |
|
8 |
ادامه دسته بندی میکروارگانیسم¬های مهم در مواد غذایی (باکتری¬ها) |
|
9 |
ادامه دسته بندی میکروارگانیسم¬های مهم در مواد غذایی (باکتری¬ها) |
|
10 |
امتحان میان ترم |
|
11 |
ادامه دسته بندی میکروارگانیسم¬های مهم در مواد غذایی (قارچ ها) |
|
12 |
ادامه دسته بندی میکروارگانیسم¬های مهم در مواد غذایی (قارچ ها) |
|
13 |
ادامه دسته بندی میکروارگانیسم¬های مهم در مواد غذایی (قارچ ها) |
|
14 |
ادامه دسته بندی میکروارگانیسم¬های مهم در مواد غذایی (قارچ ها) |
|
15 |
ادامه دسته بندی میکروارگانیسم¬های مهم در مواد غذایی (سایر میکروارگانیسم ها) |
|
16 |
مبانی HACCP در مواد غذایی |
|
17 |
امتحان پایانی |
|
18 |
آشنایی با دانشجویان و ارائه سرفصل درس |
|