| 1 |
مقدمه، تاریخچه و عوامل موثر بر فساد مواد غذایی |
|
| 2 |
ادامه عوامل بر فساد مواد غذایی و روش های شناسایی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی |
|
| 3 |
دسته بندی میکروارگانیسم-های مهم در مواد غذایی |
|
| 4 |
ادامه دسته بندی میکروارگانیسم¬های مهم در مواد غذایی (باکتری¬ها) |
|
| 5 |
ادامه دسته بندی میکروارگانیسم¬های مهم در مواد غذایی (باکتری¬ها) |
|
| 6 |
ادامه دسته بندی میکروارگانیسم¬های مهم در مواد غذایی (باکتری¬ها) |
|
| 7 |
ادامه دسته بندی میکروارگانیسم¬های مهم در مواد غذایی (باکتری¬ها) |
|
| 8 |
ادامه دسته بندی میکروارگانیسم¬های مهم در مواد غذایی (باکتری¬ها) |
|
| 9 |
ادامه دسته بندی میکروارگانیسم¬های مهم در مواد غذایی (باکتری¬ها) |
|
| 10 |
امتحان میان ترم |
|
| 11 |
ادامه دسته بندی میکروارگانیسم¬های مهم در مواد غذایی (قارچ ها) |
|
| 12 |
ادامه دسته بندی میکروارگانیسم¬های مهم در مواد غذایی (قارچ ها) |
|
| 13 |
ادامه دسته بندی میکروارگانیسم¬های مهم در مواد غذایی (قارچ ها) |
|
| 14 |
ادامه دسته بندی میکروارگانیسم¬های مهم در مواد غذایی (قارچ ها) |
|
| 15 |
ادامه دسته بندی میکروارگانیسم¬های مهم در مواد غذایی (سایر میکروارگانیسم ها) |
|
| 16 |
مبانی HACCP در مواد غذایی |
|
| 17 |
امتحان پایانی |
|
| 18 |
آشنایی با دانشجویان و ارائه سرفصل درس |
|