سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 مقدمه، تاریخچه و عوامل موثر بر فساد مواد غذایی
2 ادامه عوامل بر فساد مواد غذایی و روش های شناسایی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی
3 دسته بندی میکروارگانیسم-های مهم در مواد غذایی
4 ادامه دسته بندی میکروارگانیسم¬های مهم در مواد غذایی (باکتری¬ها)
5 ادامه دسته بندی میکروارگانیسم¬های مهم در مواد غذایی (باکتری¬ها)
6 ادامه دسته بندی میکروارگانیسم¬های مهم در مواد غذایی (باکتری¬ها)
7 ادامه دسته بندی میکروارگانیسم¬های مهم در مواد غذایی (باکتری¬ها)
8 ادامه دسته بندی میکروارگانیسم¬های مهم در مواد غذایی (باکتری¬ها)
9 ادامه دسته بندی میکروارگانیسم¬های مهم در مواد غذایی (باکتری¬ها)
10 امتحان میان ترم
11 ادامه دسته بندی میکروارگانیسم¬های مهم در مواد غذایی (قارچ ها)
12 ادامه دسته بندی میکروارگانیسم¬های مهم در مواد غذایی (قارچ ها)
13 ادامه دسته بندی میکروارگانیسم¬های مهم در مواد غذایی (قارچ ها)
14 ادامه دسته بندی میکروارگانیسم¬های مهم در مواد غذایی (قارچ ها)
15 ادامه دسته بندی میکروارگانیسم¬های مهم در مواد غذایی (سایر میکروارگانیسم ها)
16 مبانی HACCP در مواد غذایی
17 امتحان پایانی
18 آشنایی با دانشجویان و ارائه سرفصل درس