کتاب ها

1

میکروبیولوژی و ایمونولوژی

اول | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۸۲/۰۱/۰۱
2

تغذیه و بیوتکنولوژی تخم مرغ

اول | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۸۷/۱۲/۱۶
3

تکنولوژی فرآورده های خمیری

اول | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۸۶/۱۱/۰۵
4

آنزیمها در صنایع غذایی

اول | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۸۲/۰۵/۰۱
5

راهنمای عملیات آماده سازی و فروش میوه ها و سبزی ها از مزرعه تا بازار

اول | خارج دانشگاه-جهاد دانشگاهی مشهد | ۱۳۸۹/۰۴/۰۱
6

آنزیمها در صنایع غذایی

سوم | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۸۹/۰۸/۱۶
7

فرآوری های حداقل در صنایع غذایی

اول | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۹۰/۰۶/۱۰
8

میکروبیولوژی و ایمونولوژی

دوم | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۹۱/۱۰/۰۵
9

راهنمای محیط های کشت میکروبی مواد غذایی

اول | خارج دانشگاه-انتشارات جهاد دانشگاهی مشهد | ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
10

روشهای پخت اکستروژن

اول | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۹۳/۰۷/۳۰
11

اثر فرایند بر ایمنی و کیفیت مواد غذایی

اول | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۹۳/۰۹/۱۲
12

روش های نانوپوشانی اجزای تشکیل دهنده مواد غذایی

اول | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۹۵/۰۵/۰۱
13

اکولوژی میکروبی: اکوسیستم‌های غذایی

اول | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۹۸/۰۳/۰۱
14

اصول فراوری و نگهداری مواد غذایی

اول | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۹۸/۰۳/۰۱
15

فراوری های نوین در صنعت موادغذایی اثرات آن بر ویژگی های رئولوژیکی و عملکردی

اول | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۹۸/۰۳/۲۰
16

نگهداری بیولوژیکی گوشت نقش ضد میکروبی باکتری های اسید لاکتیک

اول | خارج دانشگاه-بارثاوا | ۱۳۷۵/۰۷/۱۵
17

زراعت نوین

اول | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۷۸/۰۷/۱۵
18

کارخانه های مواد غذایی

دوم | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۷۹/۰۷/۱۵
19

میکروبیولوژی مواد غذایی (جلد اول) میکروارگانیسم های مرتبط به مواد غذایی، بیماری های ناشی از موا

اول | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۴۰۰/۰۲/۰۱
20

میکروبیولوژی مواد غذایی (جلد دوم) میکروارگانیسم های مرتبط با نگهداری و فراوری مواد غذایی

اول | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۴۰۰/۰۲/۰۱
21

موادغذایی عملگر و غذاداروها

اول | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۴۰۱/۰۷/۰۱
22

پلاسمای سرد در موادغذایی و کشاورزی- اصول و کاربردها

اول | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۴۰۱/۰۷/۰۲