فیلتر بر اساس:

مرتب سازی بر اساس تاریخ دفاع
تعداد موارد: ۸۱

بهینه‌سازی محیط کشت مناسب برای کشت سلول‌های زاینده عضله به منظور استفاده از آن در تولید گوشت تمیز

محمد مسگری
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۱۰/۲۰

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی کانژوگه حاصل از پروتئین آب پنیر با صمغ دانه ریحان از طریق واکنش مایلارد و کاربرد آن در ریزپوشانی ویتامین d3

فرزانه کوراوندتخت سبزی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۱۰/۱۷

ارزیابی تأثیر خشک ‌کردن پاششی و قرص سازی تراکم مستقیم بر ویژگی‌ های فیزیکوشیمیایی قرص حاصل از پودر آب انار غنی شده با ترکیبات فنلی پوست انار

جوهینا حاضری
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۰۸/۲۸

بهینه‏سازی فرایند استخراج و ریزپوشانی ترکیبات پلی‏فنولی ضایعات غوره (vitis viniferia) و بررسی پایداری ریز پوشینه‏ها در شرایط مختلف فرایند و سیستم شبیه سازی شده معده وروده

بهرام حسنی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۰۶/۳۰

بررسی اثر پلاسمای غیر حرارتی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، ساختاری و عملکردی صمغ دانه قدومه شهری

فاطمه صادقی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۰۶/۳۰

اصلاح ویژگی‌های ساختاری و فیزیکوشیمیایی نشاسته خلر (.lathyrus sativus l) توسط اولتراسوند

محمدکاظم حیدریان
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۶/۲۹

جداسازی باکتریهای اسید لاکتیک از دو نوع کشک محلی استان فارس (شهرستان آباده) و خراسان (منطقه کلات) و غربالگری آنها براساس ویژگیهای پروبیوتیکی

بهاره صبوری
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۴/۰۶

بررسی ویژگی های ضد‌باکتریایی پوشش زیست تخریب پذیر و زیست فعال کربوکسی متیل سلولز حاوی پست‌بیوتیک باکتری lactobacillus reuteri و ارزیابی تاثیر این پوشش بر ایمنی و زمان ماندگاری گوشت گوساله خام در یخچال

زهرا احمدی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۳/۳۰

جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک از ضایعات خرما و بررسی راندمان تولید l - اسید لاکتیک در آن ها

مریم طلوع نداف ابکوهی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۱۲/۲۲

اثر پلاسمای غیرحرارتی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، عملکردی و ساختاری نشاسته سورگوم

فاطمه شکرالهی گاوزن
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۰۶/۲۷

تولید میکروکپسول های حاوی اسانس‌های دارچین، لیمو وآویشن: بررسی امکان کاربرد آن‌ها در پوشش خوراکی چندلایه به منظور افزایش زمان ماندگاری خیار

شهره نیکخواه
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۰۶/۲۱

بررسی اثر نوع نشاسته -ذرت، گندم، سیب زمینی-و تغییرات شرایط فرایند اکستروژن-دما و رطوبت- بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی پروتئین بافت داده شده گیاهی بر پایه پروتئین سویا

محمدرضا کیانیانی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۰۴/۲۱

ریزپوشانی lactobacillus reuteri به روش امولسیون سازی، بررسی ویژگی‌ های میکروذرات و زنده مانی باکتری تحت شرایط نگهداری، فراوری و دستگاه گوارش

فروغ تیموری
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۰۴/۲۱

بررسی فعالیت ضدمیکروبی اسانس گریپ‌فروت به فرم آزاد و نانو امولسیون شده با هدف کاربرد در پوشش خوراکی ضد-میکروبی بر پایه موسیلاژ بالنگوی شهری: بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبیولوژی آن در یک مدل غذایی

حسین زنگانه
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۱۲/۱۸

تولید میان وعده حجیم بر پایه کرسنه (vicia ervilia) و ذرت با استفاده از تکنولوژی اکستروژن و بهینه یابی فرمولاسیون آن بر اساس ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی به روش سطح پاسخ

ملیحه محمدزاده فخرداود
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۱۲/۱۴

تاثیر ایزوله پروتئین ماش بر ویژگی‌های بافتی، حرارتی و رئولوژیکی خمیر و ژل نشاسته ذرت

محمد تراهی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۱۲/۱۴

فراوری سبوس با استفاده از فرایندهای تخمیر، مایکروویو و آنزیم گزیلاناز و بررسی تأثیر افزودن آن بر ویژگی های خمیر و کیفیت پخت نان حجیم با سبوس بالا

زینب ایزدی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۱۲/۱۱

انکپسولاسیون باکتری‌ lactobacillus acidophilus در میکروذرات جامد چربی (slms): بررسی زنده مانی باکتری‌های انکپسوله شده و تعیین ویژگی‌های slms

مهران کاظمی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۱۲/۰۳

امکان سنجی تولید کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد کینوا، سنجد و کدو حلوایی و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن

مهشاد مددی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۱۱/۳۰

الکتروریسی عصاره سریش به عنوان نانوحامل منتول: بررسی ویژگیها و مدل سازی رهایش

سوسن رئیسی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۰۷/۱۰

ارزیابی فعالیت ضد میکروبی پپتید بوفورین i ، بیان آن در فضای پری پلاسمیک باکتری e. coli و تولید نانوالیاف کیتوزان – پلی اتیلن اکساید حامل بوفورینi نوترکیب به روش الکتروریسی: تعیین ویژگی های ضد میکروبی، ساختاری و عملکردی آن ها

سحر روشنک
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۰۶/۱۷

بررسی اثر فراصوت بر دینامیک میکروبیوتا -جمعیت میکروبی- و ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر سیاهمزگی در مرحله تولید و طی دوران رسیدگی

سمیه السادات مهرزاد
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۰۵/۱۲

بهبود کیفیت آرد گندم سن زده به کمک پلاسمای غیرحرارتی

سیدامیر توکلی لاهیجانی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۰۴/۲۳

بررسی اثر متغیرهای اکستروژن بر ویژگی های آرد کامل جودوسر و سنجد و فرمولاسیون پودر نوشیدنی بر پایه نسبت های مختلف آنها

شهره تاتاری
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۰۳/۱۸

جدا سازی باکتری های اسید لاکتیک از زیتون تخمیری : غربال گری بر اساس قابلیت تلخی زدایی -هیدرولیز اولئوروپین زیتون- و شناسایی باکتری های مورد نظر

فرشاد زاهدی اصل
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۰۳/۰۳

تولید فیلم ضدمیکروبی و زیست تخریب پذیر مبتنی بر پولولان، نانوذرات کورکومین و نیسین: بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی آن

غزل زمانی ده یعقوبی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۱۲/۱۳

بررسی اثر جت پلاسمای سرد آرگون بر بار میکروبی و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی خلال بادام

خاطره شیرانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۹/۰۷/۳۰

تولید بستنی کم کالری از طریق جایگزینی خامه با پودر اگزوکارپ هندوانه و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی آن

شیوا قائدرحمتی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۱۱/۲۹

فرمولاسیون و غنی سازی کیک فاقد گلوتن با آرد کینوا بر پایه آرد برنج و ارزن به روش سطح پاسخ

میکائیل جدیدی زرگر
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۱۱/۲۶

بررسی اثر تیمارهای پلاسمای سرد و پرتو فرابنفش (uv) بر بار میکروبی و زمان ماندگاری برش های کالباس مرغ آماده مصرف

فاطمه زراعت پیشه
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۱۱/۲۳

جداسازی و شناسایی عوامل میکروبی ایجاد کننده لکه زرد در کالباس مرغ به روش مبتنی بر کشت و مولکولی

عاطفه سرادقی توپکانلو
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۰۶/۳۰

بررسی اثر مخمر saccharomyces cerevisiae (ptcc 5052) تیمارنشده و تیمار شده با اسید و حرارت بر میزان تولید رنگدانه و کاهش سیترینین تولید شده توسط کپک monascus purpureus (ptcc 5303)

هدیه داودی مقدم
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۸/۰۶/۲۷

بررسی پتانسیل پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس های جدا شده از فراورده های بومی و اثر آنها بر سیستم ایمنی

مهری جغتائی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۸/۰۶/۲۶

بررسی فعالیت ضد میکروبی و ویژگی‏های آنتی اکسیدانی عصاره‏های آبی و اتانولی گل گیاه قاصدک

رؤیا رضائی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۰۶/۲۴

بهینه سازی فرمولاسیون دمنوش مخلوط برگ قاصدک،چای سبز، چای ترش و دارچین

سپیده دارائی پور
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۰۲/۱۴

تولید کیک اسفنجی فاقدگلوتن بر پایه مخلوط آرد عناب و ایزوله پروتئین سویا

لیلی مرادی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۱۲/۲۱

ارزیابی اثرپوشش خوراکی عسل - کربوکسی متیل سلولز بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی مغز پسته رقم اکبری در طی زمان نگهداری

شقایق خواجه علی چالشتری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۱۱/۳۰

بررسی اثر ضد میکروبی پوشش خوراکی بر پایه‌ی موسیلاژ دانه‌ی شاهی در ترکیب با اسانس مرزه بر گوشت گوسفند طی نگهداری در دمای یخچال (°c4)

مینا فراهانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۷/۰۳

بررسی اثر پلاسمای سرد بر افزایش زمان ماندگاری و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی خیار (cucumis sativus) واریته نگین

فاطمه هادی زاده سروستانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۶/۳۱

فرمولاسیون سس بر پایه کنسانتره انار، زرشک و چغندر لبویی: ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی آن

هدیه کشمیری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۶/۲۶

بررسی تاثیر پلاسمای سرد بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی زعفران

مریم اکبریان
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۱۱/۲۵

بررسی اثر صمغ زانتان بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس نعنا

سهیلا نخودچی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۱۱/۱۴

تاثیر هیدروکلوئید‌ها و نمک بر ویژگی‌های رئولوژیکی و خمیری شدن نشاسته سورگوم

احمد احتیاطی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۱۱/۰۲

بررسی اثر پوشش زیست تخریب پذیرکنسانتره پروتئین آب‌پنیر (wpc)، اتمسفر اصلاح‌شده (map) و زمان نگهداری بر ویژگی‌های کیفی نارنگی رقم دنسی

پروین بقری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۱۰/۱۹

بهینه یابی فرمولاسیون کوکتل آب میوه بر پایه هویج، زرشک و سیب با استفاده از صمغ زانتان و بررسی ویژگی های فرمول بهینه در طی زمان نگهداری

مرضیه فرخی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۱۰/۱۲

تولید زیتون تخمیری پروبیوتیک توسط باکتریlactobacilus plantarum و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن

موسی حمیدآبادی شراهی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۰۶/۲۸

ارزیابی خصوصیات فیبریل های ایزوله پروتئین سویا جهت تولید میکروکپسول های چند لایه و بررسی امکان کاربرد آن به عنوان حامل دو طعم

الهام انصاری فر
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۰۶/۲۶

بررسی اثر سطوح مختلف زنجبیل و کشت آغازگر بر تنوع زیستی فلور لاکتیکی هویج تخمیری

محمدابراهیم گوهرجو
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۰۶/۲۵

بررسی اثر سطوح مختلف زنجبیل و آب ماست بر خصوصیات فیزیکی-شیمیایی و حسی هویج تخمیری

فاطمه ژانداری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۰۶/۲۵

بررسی اثر عوامل مختلف بر تولید پودر سیب (golden delicious) با روش خشک کردن کف پوشی

جوهینا حاضری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۰۶/۱۹

کاربرد لاکتوفرین ریز پوشانی شده شیر شتر در مدل نوشیدنی بر پایه ایزوله پروتئین آب پنیر و بررسی اثرات استخوان زایی در محیط کشت سلولی

معصومه راعی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۰۶/۰۸

فرمولاسیون پاستیل زرشک و بررسی اثر هیدروکلوییدهای زانتان و آگار بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن

زهره راستگوی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۱۱/۱۲

فرمولاسیون پنیر تقلیدی فتای uf حاوی خامه گیاهی تولید شده بر پایه مخلوط روغن سوپر اولئین پالم و روغن تصفیه شده تفاله زیتون زیتون و بررسی خواص فیزیکو شیمیایی و حسی آن.

محمد هادی ناجی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۵/۱۱/۰۷

ارزیابی تأثیر متغیر های فرآیند اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، عملکردی و حسی فراورده اکسترود شده خلر و آرد حاصل از آن

نسترن اکبرزاده
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۰۹/۱۷

بررسی افزایش ترکیبات فنلی برگه هویج فرنگی (daucus carota) با تیمار اولتراسوند - اسمز در عصاره چای ترش و تعیین شرایط بهینه خشک کردن هوای داغ

محمد مالکی آیسک
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۰۹/۰۲

تولید پوشش خوراکی ضد میکروبی بر پایه موسیلاژ دانه "بارهنگ کبیر" در ترکیب با اسانس های شوید و ترخون: بررسی ویژگی ها و کاربرد آن در گوشت گاو

بهروز علی زاده بهبهانی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۵/۰۸/۲۶

تولید نانوحامل های لیپیدی حاوی کورکومین و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رهایش آن

شادی بلوریان
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۵/۰۶/۲۹

بررسی اثر کنستانتره پروتئین آب پنیر (wpc) و کربوکسی متیل سلولز (cmc) بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و حسی حلوا جوزی

شکوفه پورابراهیم
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۰۶/۲۸

تاثیر نمک، قند و ph بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی نشاسته ذرت گرانولی قابل تورم در آب سرد و ارزیابی عملکرد آن در امولسیون های غذایی

سارا هدایتی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۵/۰۶/۲۱

تولید نانوحامل های فیکوسیانین اسپیرولینا پلاتنسیس و ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آنها

امین سیدیعقوبی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۵/۰۳/۱۰

تاثیر نسبت های مختلف عسل و عصاره مالت در فرمولاسیون مالت عسلی بر ویژگی های رئولوژیکی، حرارتی و حسی آن

محمّد دیانت
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۱۲/۰۵

ارزیابی کمّی اسیدهای لینولئیک کنژوگه (cla) و کلسترول کره سین¬بیوتیک بر پایه اختلاط انواع آغازگرها و فروکتوالیگوساکارید استحصالی از ریشه گیاه شنگ

فرشته تفنگ سازان
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۴/۱۱/۰۷

مدل سازی انتقال جرم طی فرایند اسمز جهت غنی سازی مدل ماده غذایی با ترکیبات فنلی پوست انار

فاطمه حامدی شهرکی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۱۱/۰۶

ردیابی ژن های ساختاری کد کننده ی انتروسین و بررسی مقاومت انتروکوکوس های ایزوله شده از پنیر سنتی کردی به آنتی بیوتیک و فعالیت همولیتیکی آنها

حسین زنگانه
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۰۶/۲۹

تولید ،استخراج ، خالص سازی و شناسایی رنگدانه حاصل از کپک penicillium aculatum atcc 10000409 و کاربرد آن در سیستم مدل غذایی: بستنی نرم

مجید افشاری
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۳/۱۰/۱۳

بررسی عملکرد wpc در ایجاد و پایداری کف پنیر و بهینه سازی تولید پودر پنیر با استفاده از خشک کردن کف پوشی

زینب ایزدی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۶/۳۱

بهینه سازی شرایط تولید کف و ارزیابی کینیتیک انتقال جرم ماهی کیلکا به روش کف پوشی

فرناز حسن زاده راد
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۶/۳۱

تعیین ویژگی های عملگری باکتری های پروبیوتیک بومی جداشده از پنیر کردی (فرم آزاد و ریزپوشانی شده) و اینولین استخراج شده از سیب زمینی ترشی در سیستم مدل و بررسی قابلیت استفاده از آن ها در دوغ

سیدمحمدباقر هاشمی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۳/۰۳/۲۸

بهینه سازی شرایط تولید پودر ریزجلبگ اسپیرولینا پلاتنسیس (spirulina platensis) با استفاده از روش خشک کردن کف پوشی

محمدرضا عطاردی بیمرغی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۲/۲۷

بررسی اثر سطوح مختلف شلغم فرنگی در فرمولاسیون سالاد زمستانی(شوری) برتنوع زیستی فراورده و تعیین برخی ویژگی های پروبیوتیکی جدایه های لاکتیکی

رهام جلالوند
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۱۱/۱۹

جداسازی و شناسایی فلور لاکتیکی سالاد زمستانه(شوری) بر پایه روش های کلاسیک و مولکولی

منصور سعیدی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۱۱/۱۹

بررسی اثر هیدروکلوئیدهای آگار و پکتین و شرایط خشک کردن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پاستیل بادام

فاطمه صادقی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۱۱/۱۲

بررسی عوامل موثر بر استخراج عصاره آبی چای سبز، تشکیل و ثبات امولسیون روغن زنجبیل در آن

اکرم آریان فر
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۲/۱۰/۱۵

بررسی قابلیت ضد میکروبی جدایه های انتروکوکوس از پنیر سنتی کردی

مهسا نقاشان
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۰۶/۲۹

بررسی اثر ضد قارچی عصاره برگ گیاه حرا) avicennia marina ( در شرایط آزمایشگاهی

بهروز علی زاده بهبهانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۰۲/۱۶

ارزیابی تاثیر پلاسمید بر خصوصیات ضد باکتریایی آغازگرهای لاکتوباسیل موجود در خمیرترش‌ سنتّی ایران بر اساس روش‌های مولکولی

علیرضا صادقی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۱/۱۱/۲۸

مطالعه کمّی قارچ‌های مولّد آفلاتوکسین و اکراتوکسین مبتنی بر روش‌های pcr و بررسی همبستگی آن با میزان توکسین‌ها در ارقام کشمش خراسان رضوی

محبوبه سرابی جماب
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۱/۰۹/۰۸

بررسی اثر سطوح مختلف هیدروکلوئیدها ( آگار و گوار ) و ریز جلبک platensis spirulina بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پاستیل کیوی

اسماعیل خزائی پول
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۱/۰۶/۳۰

اثر \\\\\\\" spirulina platensis\\\\\\\" بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست

سیدامیر توکلی لاهیجانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۱/۰۶/۲۸

ارزیابی اثر پوشش کیتوزان و سفیده تخم مرغ بر کینتیک انتقال جرم، ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت پنیر کردی سرخ شده به روش عمیق و شبیه سازی با استفاده از مدل پوسته

الهام انصاری فر
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۰/۱۱/۰۹

بهینه سازی خشک کردن پاششی پودر کشک

راحله قاسم زاده
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۰/۰۲/۰۱