1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
اجباری |
2 |
هدف کلی |
آشنایی دانشجویان با عوامل موثر بر فساد مواد غذایی، گروه بندی میکروارگانیسم هاو نقش مفید و مضر آن ها در مواد غذایی |
3 |
شایستگی های پایه |
گذراندن دروس پیش نیاز |
4 |
اهداف یادگیری |
آشنایی دانشجویان با عوامل موثر بر فساد مواد غذایی، گروه بندی میکروارگانیسم هاو نقش مفید و مضر آن ها در مواد غذایی |
5 |
روش تدریس |
استفاده از کتب و مقالات جدید داخلی و خارجی و پاورپوینت |
6 |
وظایف دانشجو |
حضور در تمام جلسات کلاس، ارائه سمینار و شرکت در بحث های کلاسی |
7 |
منبع |
کتب میکروبیولوژی مواد غذایی |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
درسنامه ، پاورپوینت، کتاب |
9 |
نحوه ارزشیابی |
امتحان نیم ترم ، ارزیابی کلاسی، ارائه سمینار، امتحان پایان ترم |