طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره اجباری
2 هدف کلی آشنایی دانشجویان با عوامل موثر بر فساد مواد غذایی، گروه بندی میکروارگانیسم هاو نقش مفید و مضر آن ها در مواد غذایی
3 شایستگی های پایه گذراندن دروس پیش نیاز
4 اهداف یادگیری آشنایی دانشجویان با عوامل موثر بر فساد مواد غذایی، گروه بندی میکروارگانیسم هاو نقش مفید و مضر آن ها در مواد غذایی
5 روش تدریس استفاده از کتب و مقالات جدید داخلی و خارجی و پاورپوینت
6 وظایف دانشجو حضور در تمام جلسات کلاس، ارائه سمینار و شرکت در بحث های کلاسی
7 منبع کتب میکروبیولوژی مواد غذایی
8 مواد و امکانات آموزشی درسنامه ، پاورپوینت، کتاب
9 نحوه ارزشیابی امتحان نیم ترم ، ارزیابی کلاسی، ارائه سمینار، امتحان پایان ترم