1 |
مقدمه -غذا داروها: مفهوم و اهداف ، ترمینولوژی یا واژگان شناسی - ادعاهای سلامتی بخش مواد غذایی عملگر و غذا داروها |
|
2 |
میکروب ها به عنوان منبع تولید مواد غذایی - تولید میکروبی اسیدهای آلی |
|
3 |
تولید و کاربرد صمغ ها با منشاء میکروبی - تولید وکاربرد آنزیم های میکروبی |
|
4 |
تولید وکاربردآنزیم های میکروبی فیبرینولیتیک - منابع آنزیم های فیبرینولیتیک |
|
5 |
تولید رنگهای خوراکی از میکرو ارگانیسم ها - تولید ترکیبات طعم زا از میکرو ارگانیسم ها |
|
6 |
پروبیوتیک ها : تعریف ، ترکیب ،ملاک های مورد استفاده برای انتخاب یکسویه پرو بیوتیک - پروبیوتیک ها و مزایای سلامتی بخش آن ها |
|
7 |
پارا بیوتیک ها ، پُست بیوتیک ها و اکو پروبیوتیک ها - میکروبیوتا دستگاه گوارش: ترکیب اعمال ،اعمال ااصلی،و تداخل میزبان – میکروب |
|
8 |
پروبیوتیک ها بر اساس میکرو ارگانیسم های اصلاح شده ژنتیکی - پری بیوتیک ها و سین بیوتیک ها |
|
9 |
عوامل موثر برعملگری و پایداری پروبیوتیک ها - نحوه عمل و مکان های عمل ارتقاءدهنده سلامتی پرو بیوتیک ها |
|
10 |
تولید فراورده هایی با کیفیت پروبیوتیکی با استفاده از فناوری تخمیر- ارزیابی عملکرد پروبیوتیک ها |
|
11 |
فراورده های پروبیوتیک به عنوان دارو - پروبیوتیک ها برای رفع مشکلات زنان |
|
12 |
نحوه عمل و مکان های عمل ارتقاءدهنده سلامتی پرو بیوتیک ها - تثبیت پروبیوتیک ها |
|
13 |
فراورده های پروبیوتیک به عنوان دارو - پروبیوتیک ها برای رفع مشکلات زنان - ریز جلبک ها (سیانو باکتری ها ) به عنوان یک منبع پایدار از غذا داروها |
|
14 |
مواد غذایی عملگر با منشاء سیانو باکتری ها - رنگدانه های حاصل از جلبک های دریایی به عنوان ترکیبات زیست فعال و عملگر |
|
15 |
مواد غذایی عملگر با منشاء قارچ های خوراکی- پتانسیل تغذیه ای برخی قارچ های خوراکی |
|
16 |
دور نمای تحقیقات علمی و کاربردی در زمینه مواد غذایی عملگر و غذا داروها |
|