سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 مقدمه -غذا داروها: مفهوم و اهداف ، ترمینولوژی یا واژگان شناسی - ادعاهای سلامتی بخش مواد غذایی عملگر و غذا داروها
2 میکروب ها به عنوان منبع تولید مواد غذایی - تولید میکروبی اسیدهای آلی
3 تولید و کاربرد صمغ ها با منشاء میکروبی - تولید وکاربرد آنزیم های میکروبی
4 تولید وکاربردآنزیم های میکروبی فیبرینولیتیک - منابع آنزیم های فیبرینولیتیک
5 تولید رنگهای خوراکی از میکرو ارگانیسم ها - تولید ترکیبات طعم زا از میکرو ارگانیسم ها
6 پروبیوتیک ها : تعریف ، ترکیب ،ملاک های مورد استفاده برای انتخاب یکسویه پرو بیوتیک - پروبیوتیک ها و مزایای سلامتی بخش آن ها
7 پارا بیوتیک ها ، پُست بیوتیک ها و اکو پروبیوتیک ها - میکروبیوتا دستگاه گوارش: ترکیب اعمال ،اعمال ااصلی،و تداخل میزبان – میکروب
8 پروبیوتیک ها بر اساس میکرو ارگانیسم های اصلاح شده ژنتیکی - پری بیوتیک ها و سین بیوتیک ها
9 عوامل موثر برعملگری و پایداری پروبیوتیک ها - نحوه عمل و مکان های عمل ارتقاءدهنده سلامتی پرو بیوتیک ها
10 تولید فراورده هایی با کیفیت پروبیوتیکی با استفاده از فناوری تخمیر- ارزیابی عملکرد پروبیوتیک ها
11 فراورده های پروبیوتیک به عنوان دارو - پروبیوتیک ها برای رفع مشکلات زنان
12 نحوه عمل و مکان های عمل ارتقاءدهنده سلامتی پرو بیوتیک ها - تثبیت پروبیوتیک ها
13 فراورده های پروبیوتیک به عنوان دارو - پروبیوتیک ها برای رفع مشکلات زنان - ریز جلبک ها (سیانو باکتری ها ) به عنوان یک منبع پایدار از غذا داروها
14 مواد غذایی عملگر با منشاء سیانو باکتری ها - رنگدانه های حاصل از جلبک های دریایی به عنوان ترکیبات زیست فعال و عملگر
15 مواد غذایی عملگر با منشاء قارچ های خوراکی- پتانسیل تغذیه ای برخی قارچ های خوراکی
16 دور نمای تحقیقات علمی و کاربردی در زمینه مواد غذایی عملگر و غذا داروها