طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره درس تخصصی اجباری
2 هدف کلی آشنایی دانشجویان با غذاهای عملگر (فراسودمند) و غذا داروها با منشاء میکروبی
3 شایستگی های پایه گذراندن دروس میکروبیولوژی و میکروبیولوژی غذایی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد
4 منبع -شهیدی ،ف. و همکاران. 1401 .مواد غذایی عملگر و غذا داروها، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد - مقالات منتشر شده جدید در زمینه غذاهای عملگر و غذاداروها با منشاء میکروبی -
5 نحوه ارزشیابی ارزیابی های متعدد در طول برگزاری کلاس و امتحان پایان ترم
6 روش تدریس استفاده از کتب و مقالات جدید داخلی و خارجی
7 وظایف دانشجو حضور در تمام جلسات کلاس، ارائه سمینار و شرکت در بحث های کلاسی، سیاست استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی.
8 مواد و امکانات آموزشی پاورپوینت، کتاب مقالات
9 فایل Pdf File
10 اهداف یادگیری آشنایی دانشجویان با مسائل مرتبط با فناوری های تولید موادغذایی عملگر وغذا داروها با منشاء میکروبی