| 1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
درس تخصصی اجباری |
| 2 |
هدف کلی |
آشنایی دانشجویان با غذاهای عملگر (فراسودمند) و غذا داروها با منشاء میکروبی |
| 3 |
شایستگی های پایه |
گذراندن دروس میکروبیولوژی و میکروبیولوژی غذایی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد |
| 4 |
منبع |
-شهیدی ،ف. و همکاران. 1401 .مواد غذایی عملگر و غذا داروها، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد
- مقالات منتشر شده جدید در زمینه غذاهای عملگر و غذاداروها با منشاء میکروبی
- |
| 5 |
نحوه ارزشیابی |
ارزیابی های متعدد در طول برگزاری کلاس و امتحان پایان ترم |
| 6 |
روش تدریس |
استفاده از کتب و مقالات جدید داخلی و خارجی |
| 7 |
وظایف دانشجو |
حضور در تمام جلسات کلاس، ارائه سمینار و شرکت در بحث های کلاسی، سیاست استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی. |
| 8 |
مواد و امکانات آموزشی |
پاورپوینت، کتاب مقالات |
| 9 |
فایل |
Pdf File |
| 10 |
اهداف یادگیری |
آشنایی دانشجویان با مسائل مرتبط با فناوری های تولید موادغذایی عملگر وغذا داروها با منشاء میکروبی |