| 1 |
تعریف آلودگی و فساد موادغذایی |
|
| 2 |
تغییر فیزیکی و شیمیایی حاصل از فساد در مواد غذایی- میکروبیولوژی شیر |
|
| 3 |
میکروبیولوژی شیر |
|
| 4 |
میکروبیولوژی شیر |
|
| 5 |
میکروبیولوژی گوشت و فراورده های گوشتی |
|
| 6 |
میکروبیولوژی گوشت و فراورده های گوشتی |
|
| 7 |
میکروبیولوژی ماکیان |
|
| 8 |
امتحان میانترم |
|
| 9 |
میکروبیولوژی تخم مرغ |
|
| 10 |
میکروبیولوژی شیرین کننده های طبیعی |
|
| 11 |
میکروبیولوژی نوشابه های صنعتی |
|
| 12 |
میکروبیولوژی ادویه ها |
|
| 13 |
میکروبیولوژی غذاهای کنسروی |
|
| 14 |
مسمومیت ها و عفونت های ناشی از مواد غذایی |
|
| 15 |
مسمومیت ها و عفونت های ناشی |
|
| 16 |
مسمومیت ها و عفونت های ناشی |
|
| 17 |
مسمومیت ها و عفونت های ناشی |
|
| 18 |
مسمومیت ها و عفونت های ناشی |
|