طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره جز دروس اصلی و پایه می باشد
2 هدف کلی آشنایی دانشجویان با تکنولوژی های رایج ( جنبه های محاسباتی) و نوین مورد استفاده در صنایع غذایی
3 اهداف یادگیری کسب مهارت دانشجویان در زمینه تکنولوژی های رایج ( جنبه های محاسباتی) و نوین مورد استفاده در صنایع غذایی
4 روش تدریس استفاده از کتب فارسی، انگلیسی،پاورپوینت و بازدید های علمی از واحد های پژوهشی و صنعتی و کار در آزمایشگاه
5 وظایف دانشجو حضور در تمامی جلسات و ارائه یک سمینار
6 منبع شهیدی ، ف.، قاسم زاده ، ر 1390 فرآوری حداقل در صنایع غذایی ، دانشگاه فردوسی مشهد شهیدی ، ف ، حسینی نژاد ، م 1382 آنزیمها در صنایع غذایی ، دانشگاه فردوسی مشهد مقالات مربوطه
7 مواد و امکانات آموزشی کلاس ، کامپیوتر و وسایل سمعی و بصری
8 نحوه ارزشیابی ارزیابی وضعیت علمی دانشجو در طی کلاس، امتحان پایان ترم و سمینار