1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
جز دروس اصلی و پایه می باشد |
2 |
هدف کلی |
آشنایی دانشجویان با تکنولوژی های رایج ( جنبه های محاسباتی) و نوین مورد استفاده در صنایع غذایی |
3 |
اهداف یادگیری |
کسب مهارت دانشجویان در زمینه تکنولوژی های رایج ( جنبه های محاسباتی) و نوین مورد استفاده در صنایع غذایی |
4 |
روش تدریس |
استفاده از کتب فارسی، انگلیسی،پاورپوینت و بازدید های علمی از واحد های پژوهشی و صنعتی و کار در آزمایشگاه |
5 |
وظایف دانشجو |
حضور در تمامی جلسات و ارائه یک سمینار |
6 |
منبع |
شهیدی ، ف.، قاسم زاده ، ر 1390 فرآوری حداقل در صنایع غذایی ، دانشگاه فردوسی مشهد
شهیدی ، ف ، حسینی نژاد ، م 1382 آنزیمها در صنایع غذایی ، دانشگاه فردوسی مشهد
مقالات مربوطه |
7 |
مواد و امکانات آموزشی |
کلاس ، کامپیوتر و وسایل سمعی و بصری |
8 |
نحوه ارزشیابی |
ارزیابی وضعیت علمی دانشجو در طی کلاس، امتحان پایان ترم و سمینار |