طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره جز دروس اصلی و پایه می باشد
2 هدف کلی آشنایی دانشجویان با اثر فرایند های مختلف اعم از متداول و نوظهور در صنایع غذایی بر ویژگی های تغذیه ای، حسی و رئولوژیکی مواد غذایی
3 اهداف یادگیری کسب مهارت دانشجویان در زمینه اثر فرایند های مختلف اعم از متداول و نوظهور در صنایع غذایی بر ویژگی های تغذیه ای، حسی و رئولوژیکی مواد غذایی
4 روش تدریس استفاده از کتب فارسی و انگلیسی و پاورپوینت
5 وظایف دانشجو حضور در تمامی جلسات و ارائه یک سمینار
6 منبع 1- شهیدی ، ف ، قاسم زاده ، ر 1390 فرآوری حداقل در صنایع غذایی ، دانشگاه فردوسی مشهد مقالات
7 مواد و امکانات آموزشی کلاس ، کامپیوتر و وسایل سمعی و بصری
8 نحوه ارزشیابی امتحان میان ترم، امتحان پایان ترم و سمینار