1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
جز دروس اصلی و پایه می باشد |
2 |
هدف کلی |
آشنایی دانشجویان با استفاده آنزیم ها در صنایع غذایی |
3 |
شایستگی های پایه |
ندارد |
4 |
اهداف یادگیری |
کسب مهارت دانشجویان در زمینه استفاده آنزیم ها در صنایع غذایی |
5 |
روش تدریس |
استفاده از کتب فارسی و انگلیسی و پاورپوینت |
6 |
وظایف دانشجو |
حضور در تمامی جلسات و ارائه یک سمینار |
7 |
منبع |
1- شهیدی،ف. و همکاران )1401(.آنزیم ها در صنایع غذایی(چاپ چهارم)، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
2- Chandrasekaran, M. (2015). Enzymes in Food and Beverage Processing, CRC Press Boca Raton, FL, USA:.
3- Parameswaran, B., et al. (2019). "Green Bio-processes: Enzymes in Industrial Food Processing.Springer.
4- Tripathi, A. D., et al. (2022). Novel Food Grade Enzymes: Applications in Food Processing and Preservation Industries, Springer Nature.
5- Tucker, G. A. and L. Woods (1995). Enzymes in Food Processing, Springer Science & Business Media. |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
کلاس ، کامپیوتر و وسایل سمعی و بصری |
9 |
نحوه ارزشیابی |
امتحان میان ترم، امتحان پایان ترم و سمینار |