طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره جز دروس اصلی و پایه می باشد
2 هدف کلی آشنایی دانشجویان با استفاده آنزیم ها در صنایع غذایی
3 شایستگی های پایه ندارد
4 اهداف یادگیری کسب مهارت دانشجویان در زمینه استفاده آنزیم ها در صنایع غذایی
5 روش تدریس استفاده از کتب فارسی و انگلیسی و پاورپوینت
6 وظایف دانشجو حضور در تمامی جلسات و ارائه یک سمینار
7 منبع 1- شهیدی،ف. و همکاران )1401(.آنزیم ها در صنایع غذایی(چاپ چهارم)، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. 2- Chandrasekaran, M. (2015). Enzymes in Food and Beverage Processing, CRC Press Boca Raton, FL, USA:. 3- Parameswaran, B., et al. (2019). "Green Bio-processes: Enzymes in Industrial Food Processing.Springer. 4- Tripathi, A. D., et al. (2022). Novel Food Grade Enzymes: Applications in Food Processing and Preservation Industries, Springer Nature. 5- Tucker, G. A. and L. Woods (1995). Enzymes in Food Processing, Springer Science & Business Media.
8 مواد و امکانات آموزشی کلاس ، کامپیوتر و وسایل سمعی و بصری
9 نحوه ارزشیابی امتحان میان ترم، امتحان پایان ترم و سمینار