| 1 |
مقدمه و مروری بر روش های فراوری و نگهداری حرارتی و غیر حرارتی متداول و نوین |
|
| 2 |
نقش آب در فراوری مواد غذایی |
|
| 3 |
نقش آنزیم ها در مواد غذایی |
|
| 4 |
عملیات اماده سازی مواد خام در صنایع غذایی |
|
| 5 |
استفاده از حرارت در نگهداری مواد غذایی |
|
| 6 |
استفاده از حرارت در نگهداری مواد غذایی |
|
| 7 |
استفاده از حرارت در نگهداری مواد غذایی |
|
| 8 |
استفاده از حرارت در نگهداری مواد غذایی |
|
| 9 |
استفاده از حرارت در نگهداری مواد غذایی |
|
| 10 |
استفاده از حرارت در نگهداری مواد غذایی |
|
| 11 |
فراوری های نوین در صنایع غذایی |
|
| 12 |
فراوری های نوین در صنایع غذایی |
|
| 13 |
فراوری های نوین در صنایع غذایی |
|
| 14 |
فراوری های نوین در صنایع غذایی |
|
| 15 |
فراوری های نوین در صنایع غذایی |
|
| 16 |
بازدید از واحدهای صنعتی |
|
| 17 |
بازدید از مراکز آموزشی و پژوهشی |
|
| 18 |
بازدید از واحدهای صنعتی |
|
| 19 |
بازدید از واحدهای صنعتی |
|
| 20 |
بازدید از واحدهای صنعتی |
|
| 21 |
بازدید از واحدهای صنعتی |
|
| 22 |
بازدید از واحدهای صنعتی |
|
| 23 |
بازدید از واحدهای صنعتی |
|
| 24 |
بازدید از واحدهای صنعتی |
|
| 25 |
بازدید از واحدهای صنعتی |
|
| 26 |
بازدید از واحدهای صنعتی |
|
| 27 |
بازدید از مراکز آموزشی و پژوهشی |
|
| 28 |
آشنایی با تجهیزات موجود در آزمایشگاه ها و پایلوت پلنت های گروه و جهاد دانشگاهی |
|
| 29 |
آشنایی با تجهیزات موجود در آزمایشگاه ها و پایلوت پلنت های گروه و جهاد دانشگاهی |
|
| 30 |
بازدید از واحدهای صنعتی |
|