دکتر فخری شهیدی

استاد

  • درباره من
  • انتشارات
  • دروس
  • پایان نامه ها
  • کتاب ها
EN

سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 مقدمه، مروری بر فرایندهای متداول و نوین فراوری و نگهداری مواد غذایی
2 اثر سرماو انجماد بر کیفیت مواد غذایی
3 اثر سرماو انجماد بر کیفیت مواد غذایی
4 اثر سرماو انجماد بر کیفیت مواد غذایی
5 اثر فرایندهای حرارتی بر کیفیت مواد غذایی
6 اثر فرایندهای حرارتی بر کیفیت مواد غذایی
7 اثر فرایندهای حرارتی بر کیفیت مواد غذایی
8 اثر فرایندهای حرارتی بر کیفیت مواد غذایی
9 اثر فرایندهای حرارتی نوین بر کیفیت مواد غذایی
10 اثر فرایندهای حرارتی نوین بر کیفیت مواد غذایی
11 اثر فرایندهای غیر حرارتی بر کیفیت مواد غذایی
12 اثر فرایندهای غیر حرارتی بر کیفیت مواد غذایی
13 اثر فرایندهای غیر حرارتی بر کیفیت مواد غذایی
14 اثر فرایندهای غیر حرارتی بر کیفیت مواد غذایی
15 اثر بسته بندی بر کیفیت مواد غذایی
16 اثر سایر فرایندها بر کیفیت مواد غذایی