| 1 |
مقدمه، مروری بر فرایندهای متداول و نوین فراوری و نگهداری مواد غذایی |
|
| 2 |
اثر سرماو انجماد بر کیفیت مواد غذایی |
|
| 3 |
اثر سرماو انجماد بر کیفیت مواد غذایی |
|
| 4 |
اثر سرماو انجماد بر کیفیت مواد غذایی |
|
| 5 |
اثر فرایندهای حرارتی بر کیفیت مواد غذایی |
|
| 6 |
اثر فرایندهای حرارتی بر کیفیت مواد غذایی |
|
| 7 |
اثر فرایندهای حرارتی بر کیفیت مواد غذایی |
|
| 8 |
اثر فرایندهای حرارتی بر کیفیت مواد غذایی |
|
| 9 |
اثر فرایندهای حرارتی نوین بر کیفیت مواد غذایی |
|
| 10 |
اثر فرایندهای حرارتی نوین بر کیفیت مواد غذایی |
|
| 11 |
اثر فرایندهای غیر حرارتی بر کیفیت مواد غذایی |
|
| 12 |
اثر فرایندهای غیر حرارتی بر کیفیت مواد غذایی |
|
| 13 |
اثر فرایندهای غیر حرارتی بر کیفیت مواد غذایی |
|
| 14 |
اثر فرایندهای غیر حرارتی بر کیفیت مواد غذایی |
|
| 15 |
اثر بسته بندی بر کیفیت مواد غذایی |
|
| 16 |
اثر سایر فرایندها بر کیفیت مواد غذایی |
|