دکتر فخری شهیدی

استاد

  • درباره من
  • انتشارات
  • دروس
  • پایان نامه ها
  • کتاب ها
EN

سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 مقدمه و کلیات
2 ویژگی های عمومی و کنتیک های آنزیم
3 ویژگی های عمومی و کنتیک های آنزیم
4 ویژگی های عمومی و کنتیک های آنزیم
5 ویژگی های عمومی و کنتیک های آنزیم
6 کاربرد آنزیم ها در صنایع غذایی
7 کاربرد آنزیم ها در صنایع غذایی
8 کاربرد آنزیم ها در صنایع غذایی
9 کاربرد آنزیم ها در صنایع غذایی
10 کاربرد آنزیم ها در صنایع غذایی
11 کاربرد آنزیم ها در صنایع غذایی
12 چشم انداز ها و چالش ها در تولید صنعتی آنزیم های با گرید خوراکی
13 نانوتکنولوژی و آنزیم های با گرید خوراکی
14 تثبیت آنزیم و استراتژی های کاربرد آن در فراورده های غذایی