| 1 |
مقدمه و کلیات |
|
| 2 |
ویژگی های عمومی و کنتیک های آنزیم |
|
| 3 |
ویژگی های عمومی و کنتیک های آنزیم |
|
| 4 |
ویژگی های عمومی و کنتیک های آنزیم |
|
| 5 |
ویژگی های عمومی و کنتیک های آنزیم |
|
| 6 |
کاربرد آنزیم ها در صنایع غذایی |
|
| 7 |
کاربرد آنزیم ها در صنایع غذایی |
|
| 8 |
کاربرد آنزیم ها در صنایع غذایی |
|
| 9 |
کاربرد آنزیم ها در صنایع غذایی |
|
| 10 |
کاربرد آنزیم ها در صنایع غذایی |
|
| 11 |
کاربرد آنزیم ها در صنایع غذایی |
|
| 12 |
چشم انداز ها و چالش ها در تولید صنعتی آنزیم های با گرید خوراکی |
|
| 13 |
نانوتکنولوژی و آنزیم های با گرید خوراکی |
|
| 14 |
تثبیت آنزیم و استراتژی های کاربرد آن در فراورده های غذایی |
|