ریزپوشانی lactobacillus reuteri به روش امولسیون سازی، بررسی ویژگیهای میکروذرات و زندهمانی باکتری تحت شرایط نگهداری، فراوری و دستگاه گوارش
فروغ تیموری
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۳/۰۶/۱۷
بررسی اثر بسته بندی اتمسفر و رطوبت اصلاح شده -mahp- بر زمان ماندگاری و ویژگیهای کیفی لیمو ترش مدلسازی سرعت تنفس و رطوبت نسبی در بسته بندی
پروین بقری
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۳/۰۴/۱۲
بررسی اثر نوع نشاسته (ذرت، گندم، سیب زمینی)و رطوبت خوراک ورودی اکسترودر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی پروتئین بافت داده شده گیاهی بر پایه پروتئین سویا
محمدرضا کیانیانی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۳/۰۳/۰۱
بهینهسازی محیط کشت مناسب برای کشت سلولهای زاینده عضله به منظور استفاده از آن در تولید گوشت تمیز
محمد مسگری
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۱۰/۲۰
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی کانژوگه حاصل از پروتئین آب پنیر با صمغ دانه ریحان از طریق واکنش مایلارد و کاربرد آن در ریزپوشانی ویتامین d3
فرزانه کوراوندتخت سبزی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۱۰/۱۷
ارزیابی تأثیر خشک کردن پاششی و قرص سازی تراکم مستقیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی قرص حاصل از پودر آب انار غنی شده با ترکیبات فنلی پوست انار
جوهینا حاضری
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۰۸/۲۸
بهینهسازی فرایند استخراج و ریزپوشانی ترکیبات پلیفنولی ضایعات غوره (vitis viniferia) و بررسی پایداری ریز پوشینهها در شرایط مختلف فرایند و سیستم شبیه سازی شده معده وروده
بهرام حسنی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۰۶/۳۰
بررسی اثر پلاسمای غیر حرارتی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، ساختاری و عملکردی صمغ دانه قدومه شهری
فاطمه صادقی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۰۶/۳۰
اصلاح ویژگیهای ساختاری و فیزیکوشیمیایی نشاسته خلر (.lathyrus sativus l) توسط اولتراسوند
محمدکاظم حیدریان
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۶/۲۹
جداسازی باکتریهای اسید لاکتیک از دو نوع کشک محلی استان فارس (شهرستان آباده) و خراسان (منطقه کلات) و غربالگری آنها براساس ویژگیهای پروبیوتیکی
بهاره صبوری
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۴/۰۶
بررسی ویژگی های ضدباکتریایی پوشش زیست تخریب پذیر و زیست فعال کربوکسی متیل سلولز حاوی پستبیوتیک باکتری lactobacillus reuteri و ارزیابی تاثیر این پوشش بر ایمنی و زمان ماندگاری گوشت گوساله خام در یخچال
زهرا احمدی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۳/۳۰
جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک از ضایعات خرما و بررسی راندمان تولید l - اسید لاکتیک در آن ها
مریم طلوع نداف ابکوهی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۱۲/۲۲
اثر پلاسمای غیرحرارتی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، عملکردی و ساختاری نشاسته سورگوم
فاطمه شکرالهی گاوزن
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۰۶/۲۷
تولید میکروکپسول های حاوی اسانسهای دارچین، لیمو وآویشن: بررسی امکان کاربرد آنها در پوشش خوراکی چندلایه به منظور افزایش زمان ماندگاری خیار
شهره نیکخواه
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۰۶/۲۱
بررسی فعالیت ضدمیکروبی اسانس گریپفروت به فرم آزاد و نانو امولسیون شده با هدف کاربرد در پوشش خوراکی ضد-میکروبی بر پایه موسیلاژ بالنگوی شهری: بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبیولوژی آن در یک مدل غذایی
حسین زنگانه
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۱۲/۱۸
تولید میان وعده حجیم بر پایه کرسنه (vicia ervilia) و ذرت با استفاده از تکنولوژی اکستروژن و بهینه یابی فرمولاسیون آن بر اساس ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی به روش سطح پاسخ
ملیحه محمدزاده فخرداود
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۱۲/۱۴
تاثیر ایزوله پروتئین ماش بر ویژگیهای بافتی، حرارتی و رئولوژیکی خمیر و ژل نشاسته ذرت
محمد تراهی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۱۲/۱۴
فراوری سبوس با استفاده از فرایندهای تخمیر، مایکروویو و آنزیم گزیلاناز و بررسی تأثیر افزودن آن بر ویژگی های خمیر و کیفیت پخت نان حجیم با سبوس بالا
زینب ایزدی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۱۲/۱۱
انکپسولاسیون باکتری lactobacillus acidophilus در میکروذرات جامد چربی (slms): بررسی زنده مانی باکتریهای انکپسوله شده و تعیین ویژگیهای slms
مهران کاظمی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۱۲/۰۳
امکان سنجی تولید کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد کینوا، سنجد و کدو حلوایی و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن
مهشاد مددی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۱۱/۳۰
الکتروریسی عصاره سریش به عنوان نانوحامل منتول: بررسی ویژگیها و مدل سازی رهایش
سوسن رئیسی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۰۷/۱۰
ارزیابی فعالیت ضد میکروبی پپتید بوفورین i ، بیان آن در فضای پری پلاسمیک باکتری e. coli و تولید نانوالیاف کیتوزان – پلی اتیلن اکساید حامل بوفورینi نوترکیب به روش الکتروریسی: تعیین ویژگی های ضد میکروبی، ساختاری و عملکردی آن ها
سحر روشنک
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۰۶/۱۷
بررسی اثر فراصوت بر دینامیک میکروبیوتا -جمعیت میکروبی- و ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر سیاهمزگی در مرحله تولید و طی دوران رسیدگی
سمیه السادات مهرزاد
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۰۵/۱۲
بهبود کیفیت آرد گندم سن زده به کمک پلاسمای غیرحرارتی
سیدامیر توکلی لاهیجانی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۰۴/۲۳
بررسی اثر متغیرهای اکستروژن بر ویژگی های آرد کامل جودوسر و سنجد و فرمولاسیون پودر نوشیدنی بر پایه نسبت های مختلف آنها
شهره تاتاری
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۰۳/۱۸
جدا سازی باکتری های اسید لاکتیک از زیتون تخمیری : غربال گری بر اساس قابلیت تلخی زدایی -هیدرولیز اولئوروپین زیتون- و شناسایی باکتری های مورد نظر
فرشاد زاهدی اصل
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۰۳/۰۳
تولید فیلم ضدمیکروبی و زیست تخریب پذیر مبتنی بر پولولان، نانوذرات کورکومین و نیسین: بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی آن
غزل زمانی ده یعقوبی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۹/۱۲/۱۳
بررسی اثر جت پلاسمای سرد آرگون بر بار میکروبی و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی خلال بادام
خاطره شیرانی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۹/۰۷/۳۰
تولید بستنی کم کالری از طریق جایگزینی خامه با پودر اگزوکارپ هندوانه و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی آن
شیوا قائدرحمتی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۱۱/۲۹
فرمولاسیون و غنی سازی کیک فاقد گلوتن با آرد کینوا بر پایه آرد برنج و ارزن به روش سطح پاسخ
میکائیل جدیدی زرگر
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۱۱/۲۶
بررسی اثر تیمارهای پلاسمای سرد و پرتو فرابنفش (uv) بر بار میکروبی و زمان ماندگاری برش های کالباس مرغ آماده مصرف
فاطمه زراعت پیشه
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۱۱/۲۳
جداسازی و شناسایی عوامل میکروبی ایجاد کننده لکه زرد در کالباس مرغ به روش مبتنی بر کشت و مولکولی
عاطفه سرادقی توپکانلو
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۰۶/۳۰
بررسی اثر مخمر saccharomyces cerevisiae (ptcc 5052) تیمارنشده و تیمار شده با اسید و حرارت بر میزان تولید رنگدانه و کاهش سیترینین تولید شده توسط کپک monascus purpureus (ptcc 5303)
هدیه داودی مقدم
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۸/۰۶/۲۷
بررسی پتانسیل پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس های جدا شده از فراورده های بومی و اثر آنها بر سیستم ایمنی
مهری جغتائی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۸/۰۶/۲۶
بررسی فعالیت ضد میکروبی و ویژگیهای آنتی اکسیدانی عصارههای آبی و اتانولی گل گیاه قاصدک
رؤیا رضائی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۰۶/۲۴
بهینه سازی فرمولاسیون دمنوش مخلوط برگ قاصدک،چای سبز، چای ترش و دارچین
سپیده دارائی پور
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۰۲/۱۴
تولید کیک اسفنجی فاقدگلوتن بر پایه مخلوط آرد عناب و ایزوله پروتئین سویا
لیلی مرادی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۱۲/۲۱
ارزیابی اثرپوشش خوراکی عسل - کربوکسی متیل سلولز بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی مغز پسته رقم اکبری در طی زمان نگهداری
شقایق خواجه علی چالشتری
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۱۱/۳۰
بررسی اثر ضد میکروبی پوشش خوراکی بر پایهی موسیلاژ دانهی شاهی در ترکیب با اسانس مرزه بر گوشت گوسفند طی نگهداری در دمای یخچال (°c4)
مینا فراهانی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۷/۰۳
بررسی اثر پلاسمای سرد بر افزایش زمان ماندگاری و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی خیار (cucumis sativus) واریته نگین
فاطمه هادی زاده سروستانی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۶/۳۱
فرمولاسیون سس بر پایه کنسانتره انار، زرشک و چغندر لبویی: ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی آن
هدیه کشمیری
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۶/۲۶
بررسی تاثیر پلاسمای سرد بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی زعفران
مریم اکبریان
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۱۱/۲۵
بررسی اثر صمغ زانتان بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی، رئولوژیکی و حسی سس نعنا
سهیلا نخودچی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۱۱/۱۴
تاثیر هیدروکلوئیدها و نمک بر ویژگیهای رئولوژیکی و خمیری شدن نشاسته سورگوم
احمد احتیاطی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۱۱/۰۲
بررسی اثر پوشش زیست تخریب پذیرکنسانتره پروتئین آبپنیر (wpc)، اتمسفر اصلاحشده (map) و زمان نگهداری بر ویژگیهای کیفی نارنگی رقم دنسی
پروین بقری
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۱۰/۱۹
بهینه یابی فرمولاسیون کوکتل آب میوه بر پایه هویج، زرشک و سیب با استفاده از صمغ زانتان و بررسی ویژگی های فرمول بهینه در طی زمان نگهداری
مرضیه فرخی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۱۰/۱۲
تولید زیتون تخمیری پروبیوتیک توسط باکتریlactobacilus plantarum و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن
موسی حمیدآبادی شراهی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۰۶/۲۸
ارزیابی خصوصیات فیبریل های ایزوله پروتئین سویا جهت تولید میکروکپسول های چند لایه و بررسی امکان کاربرد آن به عنوان حامل دو طعم
الهام انصاری فر
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۰۶/۲۶
بررسی اثر سطوح مختلف زنجبیل و کشت آغازگر بر تنوع زیستی فلور لاکتیکی هویج تخمیری
محمدابراهیم گوهرجو
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۰۶/۲۵
بررسی اثر سطوح مختلف زنجبیل و آب ماست بر خصوصیات فیزیکی-شیمیایی و حسی هویج تخمیری
فاطمه ژانداری
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۰۶/۲۵
بررسی اثر عوامل مختلف بر تولید پودر سیب (golden delicious) با روش خشک کردن کف پوشی
جوهینا حاضری
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۰۶/۱۹
کاربرد لاکتوفرین ریز پوشانی شده شیر شتر در مدل نوشیدنی بر پایه ایزوله پروتئین آب پنیر و بررسی اثرات استخوان زایی در محیط کشت سلولی
معصومه راعی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۰۶/۰۸
فرمولاسیون پاستیل زرشک و بررسی اثر هیدروکلوییدهای زانتان و آگار بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن
زهره راستگوی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۵/۱۱/۱۲
فرمولاسیون پنیر تقلیدی فتای uf حاوی خامه گیاهی تولید شده بر پایه مخلوط روغن سوپر اولئین پالم و روغن تصفیه شده تفاله زیتون زیتون و بررسی خواص فیزیکو شیمیایی و حسی آن.
محمد هادی ناجی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۵/۱۱/۰۷
ارزیابی تأثیر متغیر های فرآیند اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، عملکردی و حسی فراورده اکسترود شده خلر و آرد حاصل از آن
نسترن اکبرزاده
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۵/۰۹/۱۷
بررسی افزایش ترکیبات فنلی برگه هویج فرنگی (daucus carota) با تیمار اولتراسوند - اسمز در عصاره چای ترش و تعیین شرایط بهینه خشک کردن هوای داغ
محمد مالکی آیسک
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۵/۰۹/۰۲
تولید پوشش خوراکی ضد میکروبی بر پایه موسیلاژ دانه "بارهنگ کبیر" در ترکیب با اسانس های شوید و ترخون: بررسی ویژگی ها و کاربرد آن در گوشت گاو
بهروز علی زاده بهبهانی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۵/۰۸/۲۶
تولید نانوحامل های لیپیدی حاوی کورکومین و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رهایش آن
شادی بلوریان
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۵/۰۶/۲۹
بررسی اثر کنستانتره پروتئین آب پنیر (wpc) و کربوکسی متیل سلولز (cmc) بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و حسی حلوا جوزی
شکوفه پورابراهیم
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۵/۰۶/۲۸
تاثیر نمک، قند و ph بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی نشاسته ذرت گرانولی قابل تورم در آب سرد و ارزیابی عملکرد آن در امولسیون های غذایی
سارا هدایتی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۵/۰۶/۲۱
تولید نانوحامل های فیکوسیانین اسپیرولینا پلاتنسیس و ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آنها
امین سیدیعقوبی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۵/۰۳/۱۰
تاثیر نسبت های مختلف عسل و عصاره مالت در فرمولاسیون مالت عسلی بر ویژگی های رئولوژیکی، حرارتی و حسی آن
محمّد دیانت
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۱۲/۰۵
ارزیابی کمّی اسیدهای لینولئیک کنژوگه (cla) و کلسترول کره سین¬بیوتیک بر پایه اختلاط انواع آغازگرها و فروکتوالیگوساکارید استحصالی از ریشه گیاه شنگ
فرشته تفنگ سازان
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۴/۱۱/۰۷
مدل سازی انتقال جرم طی فرایند اسمز جهت غنی سازی مدل ماده غذایی با ترکیبات فنلی پوست انار
فاطمه حامدی شهرکی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۱۱/۰۶
ردیابی ژن های ساختاری کد کننده ی انتروسین و بررسی مقاومت انتروکوکوس های ایزوله شده از پنیر سنتی کردی به آنتی بیوتیک و فعالیت همولیتیکی آنها
حسین زنگانه
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۰۶/۲۹
تولید ،استخراج ، خالص سازی و شناسایی رنگدانه حاصل از کپک penicillium aculatum atcc 10000409 و کاربرد آن در سیستم مدل غذایی: بستنی نرم
مجید افشاری
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۳
بررسی عملکرد wpc در ایجاد و پایداری کف پنیر و بهینه سازی تولید پودر پنیر با استفاده از خشک کردن کف پوشی
زینب ایزدی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۶/۳۱
بهینه سازی شرایط تولید کف و ارزیابی کینیتیک انتقال جرم ماهی کیلکا به روش کف پوشی
فرناز حسن زاده راد
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۶/۳۱
تعیین ویژگی های عملگری باکتری های پروبیوتیک بومی جداشده از پنیر کردی (فرم آزاد و ریزپوشانی شده) و اینولین استخراج شده از سیب زمینی ترشی در سیستم مدل و بررسی قابلیت استفاده از آن ها در دوغ
سیدمحمدباقر هاشمی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۳/۰۳/۲۸
بهینه سازی شرایط تولید پودر ریزجلبگ اسپیرولینا پلاتنسیس (spirulina platensis) با استفاده از روش خشک کردن کف پوشی
محمدرضا عطاردی بیمرغی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۲/۲۷
بررسی اثر سطوح مختلف شلغم فرنگی در فرمولاسیون سالاد زمستانی(شوری) برتنوع زیستی فراورده و تعیین برخی ویژگی های پروبیوتیکی جدایه های لاکتیکی
رهام جلالوند
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۹
جداسازی و شناسایی فلور لاکتیکی سالاد زمستانه(شوری) بر پایه روش های کلاسیک و مولکولی
منصور سعیدی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۹
بررسی اثر هیدروکلوئیدهای آگار و پکتین و شرایط خشک کردن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پاستیل بادام
فاطمه صادقی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲
بررسی عوامل موثر بر استخراج عصاره آبی چای سبز، تشکیل و ثبات امولسیون روغن زنجبیل در آن
اکرم آریان فر
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۲/۱۰/۱۵
بررسی قابلیت ضد میکروبی جدایه های انتروکوکوس از پنیر سنتی کردی
مهسا نقاشان
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۲/۰۶/۲۹
بررسی اثر ضد قارچی عصاره برگ گیاه حرا) avicennia marina ( در شرایط آزمایشگاهی
بهروز علی زاده بهبهانی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۲/۰۲/۱۶
ارزیابی تاثیر پلاسمید بر خصوصیات ضد باکتریایی آغازگرهای لاکتوباسیل موجود در خمیرترش سنتّی ایران بر اساس روشهای مولکولی
علیرضا صادقی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۱/۱۱/۲۸
مطالعه کمّی قارچهای مولّد آفلاتوکسین و اکراتوکسین مبتنی بر روشهای pcr و بررسی همبستگی آن با میزان توکسینها در ارقام کشمش خراسان رضوی
محبوبه سرابی جماب
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۱/۰۹/۰۸
بررسی اثر سطوح مختلف هیدروکلوئیدها ( آگار و گوار ) و ریز جلبک platensis spirulina بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پاستیل کیوی
اسماعیل خزائی پول
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۱/۰۶/۳۰
اثر \\\\\\\" spirulina platensis\\\\\\\" بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست
سیدامیر توکلی لاهیجانی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۱/۰۶/۲۸
ارزیابی اثر پوشش کیتوزان و سفیده تخم مرغ بر کینتیک انتقال جرم، ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت پنیر کردی سرخ شده به روش عمیق و شبیه سازی با استفاده از مدل پوسته