1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
واحد درسی تخصصی است |
2 |
هدف کلی |
فراگیری روش های مختلف آنالیز ریسک، بازرسی مواد شیمیایی و نیاز های قانونی و نظارتی لازم در مواد غذایی |
3 |
شایستگی های پایه |
شیمی مواد غذایی،عفونت ها و مسمومیت های مواد غذایی |
4 |
اهداف یادگیری |
آشنایی دانشجو با اهمیت شیمی مواد غذایی و نقش مخاطرات شیمیایی مواد غذایی در تولید مواد غذایی و سلامت انسان |
5 |
منبع |
|
6 |
مواد و امکانات آموزشی |
امکانات متعارف آموزشی |
7 |
نحوه ارزشیابی |
امتحان پایان ترم |
8 |
روش تدریس |
نظری در کلاس |
9 |
وظایف دانشجو |
حضور و مطالعه مستمر |
10 |
فایل |
Pdf File |