طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره واحد درسی تخصصی است
2 هدف کلی فراگیری روش های مختلف آنالیز ریسک، بازرسی مواد شیمیایی و نیاز های قانونی و نظارتی لازم در مواد غذایی
3 شایستگی های پایه شیمی مواد غذایی،عفونت ها و مسمومیت های مواد غذایی
4 اهداف یادگیری آشنایی دانشجو با اهمیت شیمی مواد غذایی و نقش مخاطرات شیمیایی مواد غذایی در تولید مواد غذایی و سلامت انسان
5 منبع
6 مواد و امکانات آموزشی امکانات متعارف آموزشی
7 نحوه ارزشیابی امتحان پایان ترم
8 روش تدریس نظری در کلاس
9 وظایف دانشجو حضور و مطالعه مستمر
10 فایل Pdf File