| 1 |
اصول بهداشت و بازرسی گوشت و فرآورده های دامی |
پاتوبیولوژی |
کارشناسی |
| 2 |
بهداشت و بازرسی گوشت دام و طیور |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی |
| 3 |
بهداشت و صنایع غذائی 2 (گوشت) |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی |
| 4 |
بیماریهای مشترک انسان و حیوان |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی |
| 5 |
عفونتها و مسمومیت های غذائی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی |
| 6 |
کارآموزی در کارخانه های فراوری گوشت |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی |
| 7 |
کنترل شیمیائی مواد غذائی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی |
| 8 |
کنترل میکربی مواد غذائی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی |
| 9 |
مدیریت تضمین کیفیت |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی |
| 10 |
میکرب شناسی مواد غذائی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی |
| 11 |
میکروب شناسی مواد غذایی |
پاتوبیولوژی |
کارشناسی |
| 12 |
بهداشت وکیفیت گوشت و فراورده ها |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی ارشد |
| 13 |
پایان نامه |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی ارشد |
| 14 |
پایان نامه |
علوم پایه |
کارشناسی ارشد |
| 15 |
پروژه |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی ارشد |
| 16 |
سمینار |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی ارشد |
| 17 |
عفونت ها ومسمومیت های مواد غذایی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی ارشد |
| 18 |
کنترل شیمیایی مواد غذایی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی ارشد |
| 19 |
اصول تغذیه دام |
علوم درمانگاهی - بهداشت و پیشگیری بیماریهای دامی |
دکترای حرفه ای |
| 20 |
بهداشت و بازرسی گوشت |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
دکترای حرفه ای |
| 21 |
بهداشت و صنایع شیر |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
دکترای حرفه ای |
| 22 |
بیماریهای مشترک انسان و دام |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
دکترای حرفه ای |
| 23 |
پایان نامه و گزارش تحقیق -1 |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
دکترای حرفه ای |
| 24 |
پایان نامه و گزارش تحقیق -2 |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
دکترای حرفه ای |
| 25 |
پایان نامه و گزارش تحقیق -3 |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
دکترای حرفه ای |
| 26 |
صنایع موادغذایی با منشاء دامی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
دکترای حرفه ای |
| 27 |
کنترل کیفی و بهداشتی مواد غذایی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
دکترای حرفه ای |
| 28 |
بهداشت و بازرسی گوشت |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
دکتری (Ph.D) |
| 29 |
پروژه تحقیقاتی -1 |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
دکتری (Ph.D) |
| 30 |
پروژه تحقیقاتی -2 |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
دکتری (Ph.D) |
| 31 |
پروژه تحقیقاتی -3 |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
دکتری (Ph.D) |
| 32 |
مدیریت بهداشت صنایع غذایی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
دکتری (Ph.D) |
| 33 |
بهداشت وکنترل کیفی مواد غذایی با منشاء دامی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی ناپیوسته |
| 34 |
پروژه تحقیقاتی |
دامپزشکی |
کارشناسی ناپیوسته |
| 35 |
تجزیه خوراک دام وطیور |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی ناپیوسته |
| 36 |
کارآموزی ـ آناتومی و بافت شناسی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی ناپیوسته |
| 37 |
کارآموزی ـ تجزیه خوراک دام وطیور |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی ناپیوسته |
| 38 |
کارآموزی بهداشت وکنترل مواد غذایی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی ناپیوسته |
| 39 |
اصول تغذیه دام |
علوم درمانگاهی - بهداشت و پیشگیری بیماریهای دامی |
دکتری عمومی |
| 40 |
بهداشت و بازرسی گوشت |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
دکتری عمومی |
| 41 |
بهداشت و صنایع شیر |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
دکتری عمومی |
| 42 |
بیماریهای مشترک انسان و دام |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
دکتری عمومی |
| 43 |
پایان نامه و گزارش تحقیق -1 |
علوم پایه |
دکتری عمومی |
| 44 |
پایان نامه و گزارش تحقیق -2 |
علوم پایه |
دکتری عمومی |
| 45 |
پایان نامه و گزارش تحقیق -3 |
علوم پایه |
دکتری عمومی |
| 46 |
صنایع موادغذایی با منشاء دامی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
دکتری عمومی |
| 47 |
کنترل کیفی و بهداشتی مواد غذایی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
دکتری عمومی |