| 1 | اصول بهداشت و بازرسی گوشت و فرآورده های دامی | پاتوبیولوژی | کارشناسی | 
																			
											| 2 | بهداشت و بازرسی گوشت دام و طیور | بهداشت مواد غذایی و آبزیان | کارشناسی | 
																			
											| 3 | بهداشت و صنایع غذائی 2 (گوشت) | بهداشت مواد غذایی و آبزیان | کارشناسی | 
																			
											| 4 | بیماریهای مشترک انسان و حیوان | بهداشت مواد غذایی و آبزیان | کارشناسی | 
																			
											| 5 | عفونتها و مسمومیت های غذائی | بهداشت مواد غذایی و آبزیان | کارشناسی | 
																			
											| 6 | کارآموزی در کارخانه های فراوری گوشت | بهداشت مواد غذایی و آبزیان | کارشناسی | 
																			
											| 7 | کنترل شیمیائی مواد غذائی | بهداشت مواد غذایی و آبزیان | کارشناسی | 
																			
											| 8 | کنترل میکربی مواد غذائی | بهداشت مواد غذایی و آبزیان | کارشناسی | 
																			
											| 9 | مدیریت تضمین کیفیت | بهداشت مواد غذایی و آبزیان | کارشناسی | 
																			
											| 10 | میکرب شناسی مواد غذائی | بهداشت مواد غذایی و آبزیان | کارشناسی | 
																			
											| 11 | میکروب شناسی مواد غذایی | پاتوبیولوژی | کارشناسی | 
																			
											| 12 | بهداشت وکیفیت گوشت و فراورده ها | بهداشت مواد غذایی و آبزیان | کارشناسی ارشد | 
																			
											| 13 | پایان نامه | بهداشت مواد غذایی و آبزیان | کارشناسی ارشد | 
																			
											| 14 | پایان نامه | علوم پایه | کارشناسی ارشد | 
																			
											| 15 | پروژه | بهداشت مواد غذایی و آبزیان | کارشناسی ارشد | 
																			
											| 16 | سمینار | بهداشت مواد غذایی و آبزیان | کارشناسی ارشد | 
																			
											| 17 | عفونت ها ومسمومیت های مواد غذایی | بهداشت مواد غذایی و آبزیان | کارشناسی ارشد | 
																			
											| 18 | کنترل شیمیایی مواد غذایی | بهداشت مواد غذایی و آبزیان | کارشناسی ارشد | 
																			
											| 19 | اصول تغذیه دام | علوم درمانگاهی - بهداشت و پیشگیری بیماریهای دامی | دکترای حرفه ای | 
																			
											| 20 | بهداشت و بازرسی گوشت | بهداشت مواد غذایی و آبزیان | دکترای حرفه ای | 
																			
											| 21 | بهداشت و صنایع شیر | بهداشت مواد غذایی و آبزیان | دکترای حرفه ای | 
																			
											| 22 | بیماریهای مشترک انسان و دام | بهداشت مواد غذایی و آبزیان | دکترای حرفه ای | 
																			
											| 23 | پایان نامه و گزارش تحقیق -1 | بهداشت مواد غذایی و آبزیان | دکترای حرفه ای | 
																			
											| 24 | پایان نامه و گزارش تحقیق -2 | بهداشت مواد غذایی و آبزیان | دکترای حرفه ای | 
																			
											| 25 | پایان نامه و گزارش تحقیق -3 | بهداشت مواد غذایی و آبزیان | دکترای حرفه ای | 
																			
											| 26 | صنایع موادغذایی با منشاء دامی | بهداشت مواد غذایی و آبزیان | دکترای حرفه ای | 
																			
											| 27 | کنترل کیفی و بهداشتی مواد غذایی | بهداشت مواد غذایی و آبزیان | دکترای حرفه ای | 
																			
											| 28 | بهداشت و بازرسی گوشت | بهداشت مواد غذایی و آبزیان | دکتری (Ph.D) | 
																			
											| 29 | پروژه تحقیقاتی -1 | بهداشت مواد غذایی و آبزیان | دکتری (Ph.D) | 
																			
											| 30 | پروژه تحقیقاتی -2 | بهداشت مواد غذایی و آبزیان | دکتری (Ph.D) | 
																			
											| 31 | پروژه تحقیقاتی -3 | بهداشت مواد غذایی و آبزیان | دکتری (Ph.D) | 
																			
											| 32 | مدیریت بهداشت صنایع غذایی | بهداشت مواد غذایی و آبزیان | دکتری (Ph.D) | 
																			
											| 33 | بهداشت وکنترل کیفی مواد غذایی با منشاء دامی | بهداشت مواد غذایی و آبزیان | کارشناسی ناپیوسته | 
																			
											| 34 | پروژه  تحقیقاتی | دامپزشکی | کارشناسی ناپیوسته | 
																			
											| 35 | تجزیه خوراک  دام وطیور | بهداشت مواد غذایی و آبزیان | کارشناسی ناپیوسته | 
																			
											| 36 | کارآموزی ـ آناتومی و بافت شناسی | بهداشت مواد غذایی و آبزیان | کارشناسی ناپیوسته | 
																			
											| 37 | کارآموزی ـ تجزیه خوراک  دام وطیور | بهداشت مواد غذایی و آبزیان | کارشناسی ناپیوسته | 
																			
											| 38 | کارآموزی بهداشت وکنترل مواد غذایی | بهداشت مواد غذایی و آبزیان | کارشناسی ناپیوسته | 
																			
											| 39 | اصول تغذیه دام | علوم درمانگاهی - بهداشت و پیشگیری بیماریهای دامی | دکتری عمومی | 
																			
											| 40 | بهداشت و بازرسی گوشت | بهداشت مواد غذایی و آبزیان | دکتری عمومی | 
																			
											| 41 | بهداشت و صنایع شیر | بهداشت مواد غذایی و آبزیان | دکتری عمومی | 
																			
											| 42 | بیماریهای مشترک انسان و دام | بهداشت مواد غذایی و آبزیان | دکتری عمومی | 
																			
											| 43 | پایان نامه و گزارش تحقیق -1 | علوم پایه | دکتری عمومی | 
																			
											| 44 | پایان نامه و گزارش تحقیق -2 | علوم پایه | دکتری عمومی | 
																			
											| 45 | پایان نامه و گزارش تحقیق -3 | علوم پایه | دکتری عمومی | 
																			
											| 46 | صنایع موادغذایی با منشاء دامی | بهداشت مواد غذایی و آبزیان | دکتری عمومی | 
																			
											| 47 | کنترل کیفی و بهداشتی مواد غذایی | بهداشت مواد غذایی و آبزیان | دکتری عمومی |