ارزیابی اثرات ضدمیکروبی نانوامولسیون اسانس های سیر و برگ بو بر ویژگیهای میکروبی، شیمیایی و حسی مرغبرگر در طول نگهداری در دمای یخچال (۴ درجه سانتیگراد)”
رومینا ساعی همدانی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۴/۰۶/۲۹
مقایسه میزان بقایای آنتی بیوتیکی(بتالاکتام، تتراسایکلین، سولفونامید) در شیر خام سنتی و صنعتی استان خراسان رضوی
رضا شیرازی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۴/۰۳/۲۵
ارزیابی اثر فیلم نانوفیبر کیتوزان حاوی اسانس زنیان برعلیه لیستریا مونوسایتوژنز، آئروموناس هیدروفیلا و سودوموناس آئروژینوزا تلقیح شده به برگر ماهی قزل آلای رنگین کمان
نساء امیدی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۳/۱۲/۱۵
ارزیابی اثر فیلم نانوفیبر کیتوزان حاوی اسانس زیره سیاه علیه سالمونلا تایفیموریوم ، اشریشیا کولای o157:h7 و لیستریا مونوسایتوژنز تلقیح شده به همبرگر
هما رضی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۳/۱۰/۱۱
ارزیابی مقایسهای اثر فیلم کیتوزان حاوی دیاکسید تیتانیوم و اکسید گرافن به صورت نانوذره و نانوالیاف در ماندگاری همبرگر و رشد باکتریهای تلقیحشده در دمای ° ۴درجه سانتیگراد
سحرسادات میرباقری
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۳/۰۷/۳۰
اثر پوشش کیتوزان دارای آب تهیه شده با نانوحبابهای گاز نیتروژن بر علیه پاتوژنهای تلقیح شدهی لیستریا مونوسیتوژنز و سالمونلا انتریتیدیس درگوشت سینه مرغ
فاطمه عرجی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۳/۰۶/۲۸
اثر پوشش ژلاتین ماهی تهیه شده با آب حاوی نانوحبابهای گاز ۲co علیه پاتوژنهای تلقیح شدهی لیستریا مونوسایتوژنز و سودوموناس آئروژینوزا در فیلهی ماهی قزلآلا
ارزیابی خواص ضد باکتریایی پست بیوتیک باکتریهای لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم به همراه پوشش کیتوزان در شرایط آزمایشگاهی و در گوشت گاو
زهرا پاپی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۷/۱۰
اثر پوشش کربوکسیمتیلسلولز دارای آب حاوی نانوحباب های گازco2 بر علیه پاتوژنهای تلقیح شدهی لیستریامونوسایتوژنز و اشریشیاکلایo157:h7 درگوشت گاو.
صدیقه صاحبدل
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۵/۱۴
ارزیابی خواص ضد باکتریایی پست بیوتیک باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم به همراه پوشش کیتوزان در شرایط آزمایشگاهی در ماهی قزل آلا
فاطمه ملائی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۱/۱۱/۱۲
بررسی مقایسهای پوشش کیتوزان حاوی امولسیون و نانو امولسیون اسانس زوفا برروی خواص شیمیایی و حسی وکیفیت میکروبی در میگوی نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد
عباس مهرائی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۰۹/۲۹
ارزیابی اثر پوشش کیتوزان تهیه شده با آب الکترولیز بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان ذخیره شده در دمای °c 4 و سرنوشت باکتری های تلقیح شده لیستریا مونوسایتوژنز، سودوموناس آئروژینوزا و اشرشیا کولای o157h7
فاطمه مهاجر
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۰۹/۲۶
بررسی اثر پوشش ژلاتین ماهی حاوی نانو ذرات لیپید جامد اسانس نعناع فلفلی بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال و سرنوشت باکتری های تلقیح شده سودوموناس آئروژینوزا ، لیستریا مونوسایتوژنز و اشرشیا کلای o157:h7
سارا صفائیان لائین
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۰۷/۱۱
بررسی اثر پوشش ژلاتین خوراکی گاوی حاوی نانو ذرات لیپید جامد و اسانس زنیان بر ماندگاری گوشت گوساله در دمای یخچال و سرنوشت باکتری های لیستریا مونوسایتوژنز ، اشریشیا کلی o157:h7 و سالمونلا تیفی موریوم
پریوش خسروی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۰۵/۱۱
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و رنگ سنجی عسل های با منشا گیاهی مختلف قبل و بعد از تلقیح مخمر ساکارومایسس سرویزیه و زایگوساکارومایسس روکسی در طول دوره نگهداری در دمای 25 درجه سانتی گراد
سمانه یعقوبی فاز
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۱۲/۱۶
بررسی اثر فیلم نانو کامپوزیت کیتوزان حاوی نانوسلولز، نانواسانس زیره سیاه و نانو اسانس زنیان بر خصوصیات میکروبی و حسی و رشد برخی از باکتری های پاتوژن غذایی تلقیح شده در همبرگر نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد
بتول سلطانی نژاد
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۱۱/۲۵
بررسی اثر پوشش آلژینات حاوی نانوذرات لیپید جامد اسانس نعناع فلفلی علیه باکتری اشریشیا کولای o157: h7 و سالمونلا تایفی موریوم تلقیح شده در فیله ی گوشت گوساله
عاطفه نظری یزدی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۱۱/۲۳
ارزیابی اثرات ضد میکروبی پوشش آلژینات حاوی آب الکترولیز در ماهی سالمون
رومینا ساعی همدانی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۰۶/۲۷
ارزیابی مقایسه ای اثرات پوششهای کیتوزان حاوی تیمول (امولسیون ساده، نانوامولسیون و نانوذرات لیپید جامد) بر ماندگاری فیله ماهی سالمون و سرنوشت باکتری های تلقیح شده لیستریا مونوسایتوژنز، اشرشیاکلای o157h7 و سودوموناس آئروژینوزآ
مرضیه خوری
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۰۴/۲۳
بررسی اثر فیلم نانوکامپوزیت نشاسته حاوی نانوسلولز، نانو اسانس زیره سیاه و نانو اسانس زنیان بر روی رشد باکتری اشریشیاکولایo157:h7 تلقیح شده در همبرگر طی نگهداری در 4 درجه سانتی گراد
پریسا وفائی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۰۳/۱۹
تهیه و تعیین خصوصیات فیلمهای پروبیوتیکی زیست فعال به منظور بهبود زمان ماندگاری ماست
محبوبه کلانترمهدوی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۹/۱۱/۲۹
ارزیابی مقاومت به آنتیبیوتیک و زندهمانی بیوفیلم تشکیل شده توسط لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی استفاده از آن در ماست
زینب رضائی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۹/۱۱/۱۳
بررسی اثر پوشش نانوامولسیون کیتوزان حاوی اسانس های آویشن شیرازی و زیره سیاه بر افزایش ماندگاری گوشت بوقلمون نگهداری شده در دمای یخچال و سرنوشت باکتری های تلقیح شده لیستریا مونوسایتوژنز و سالمونلا انتریتیدیس
کبری کیخسروی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۹/۰۳/۲۷
ارزیابی تاثیر پوشش نانوامولسیون کیتوزان حاوی اسانس گیاه کاکوتی و نایسین علیه رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در گوشت مرغ بسته بندی شده به روش وکیوم
وحید به منش
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۰۶/۲۶
اثر ضد میکروبی پوشش نانوامولسون کیتوزان حاوی اسانس های آویشن شیرازی و زیره سیاه بر گونه های سودوموناس تلقیح شده در فیله ماهی سالمون
سیدمهرداد رضاییان شیاده
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۱۱/۰۱
مدل سازی تاثیر زمان، دما، نوع و غلظت اسیدهای آلی بر فعالیت ضد میکروبی آب الکترولیز و ارزیابی اثر تیمار بهینه آن بر ماندگاری گوشت مرغ و رشد باکتریهای لیستریا مونوسایتوژنز، سالمونلا انتریتیدیس و استافیلوکوکوس اورئوس.
مهدی براتی کاریزنو
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۰۹/۰۹
بررسی اثر نانوامولسیون کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی و زیره ی سیاه بر باکتری اشریشیا کولای o157:h7 در فیله ی ماهی قزل آلای رنگین کمان وکیوم شده
فاطمه راجی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۷/۲۴
بررسی اثر پوشش آلژینات سدیم حاوی سیستم لاکتوپراکسیداز و اسانس آویشن شیرازی بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلا
صابر برخوری مهنی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۰۶/۲۴
بررسی مقایسه استفاده از استارترهای پروبیوتیکی و نگهدارنده شیمیایی بنزوات سدیم در کاهش لیستریا مونوسیتوژنز و افزایش زمان ماندگاری سالاد الویه
معصومه حق گوی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۶/۲۱
ارزیابی تاثیر پوشش نانوامولسیون کیتوزان حاوی اسانس گیاه کاکوتی(ziziphora clinopodioides) و نایسین بر روی رشد باکتری اشریشیا کلی o157:h7 در گوشت گوساله نگهداری شده در دمای( °c4)
اصغر عزیزیان
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۶/۲۰
مقایسه میزان باقیمانده فلزات سنگین (سرب، کادمیوم، کروم و آهن) در ماهی سفید و ماهی کپور دریای خزر در روش های مختلف فرآوری و بررسی اثر محافظتی نارینجین بر کاهش سمیت سلولی ناشی از فلزات سنگینثبت سیستمی دانشجویان بین الملل-ویرایش شود
سیده زهرا مهدی پور
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۱۱/۰۴
بررسی مقایسه ای پوشش آلژینات حاوی اسانس آویشن شیرازی به شکل امولسیون ساده و نانوامولسیون بر روی باکتری اشریشیا کلی o157:h7 در فیله گوساله
سیدحمید علوی
دکتری عمومی
|
۱۳۹۶/۰۶/۲۷
تأثیر اسانس گیاه کاکوتی، (ziziphora clinopodioides)، نیسین و ترکیب آن ها در افزایش ماندگاری فیش برگر
رضا شاهین فر
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۰۴/۱۴
اثر پوشش آلژینات حاوی لاکتوپراکسیداز و اسانس زیره سیاه بر لیستریا مونوسیتوژنز تلقیح شده بر قطعات سینه مرغ
حمید دیدار
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۵/۱۲/۰۷
تشخیص بافتهای مجاز و غیر مجاز در گوشت چرخ کرده با رنگ آمیزیهای عمومی و اختصاصی
فاطمه صادقی
دکتری عمومی
|
۱۳۹۵/۰۸/۱۲
بررسی اثر اسانس اسطوخودوس و نمک بر روی سالمونلا تیفی موریوم تلقیح شده به گوشت چرخ شده گوساله طی زمان نگهداری
مریم حیدری
دکتری عمومی
|
۱۳۹۴/۱۲/۲۵
ااثر پوشش آلژینات حاوی لاکتوپراکسیداز و اسانس آویشن شیرازی بر لیستریا مونوسایتوزنز و اشریشیا کلی o157:h7 تلقیح شده بر فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
فاطمه شریفی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۱۲/۰۸
امکان تشخیص بافتهای مجاز و غیر مجاز در محصولات کالباس با رنگ آمیزی های عمومی و اختصاصی
آرزو مقتدری اصفهانی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸
اثرات اسانس زنیان (carum copticum) و اسید لاکتیک بر برخی شاخص های میکروبی و شیمیایی فساد،در فیله ماهی کپور معمولی (cyprinus corpio) طی نگهداری در شرایط سرد.
سیدمحمّدعلی نوری
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۳
بررسی اکسیداسیون لیپیدها و پروتئین های گوشت ماهی قزل آلا و کپور در زمان های مختلف نگهداری
محمدجواد پیروزبخت
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۰۷/۲۸
بررسی اثر اسید لاکتیک و اسانس زنیان بر روی سالمونلا تیفی موریوم تلقیح شده به گوشت شترطی زمان نگهداری
سیده ریحانه موسوی
دکترای حرفه ای
|
۱۳۹۴/۰۷/۱۲
مقایسه دو روش mpn-pcr و real time pcr در شمارش باکتری لیستریا منوسایتو ژنز درنمونه شیر خام
الهام کریمی دویل
دکترای حرفه ای
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۳
اثرات تیمول، نیسین و اسید لاکتیک بر روی لیستریا مونوسایتوژنز تلقیح شده به قطعات مرغ
فرزانه عربی دلوئی
دکترای حرفه ای
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۵
اثر نیسین، edta و اسید لاکتیک بر روی سالمونلا تایفی موریوم تلقیح شده به قطعات مرغ
فریده پورافضل
دکترای حرفه ای
|
۱۳۹۳/۰۷/۲۸
بررسی اثر edta ، نیتریت و اسید استیک بر e.coli o157:h7 تلقیح شده به گوشت گوساله
احمد محسنیان
دکترای حرفه ای
|
۱۳۹۳/۰۷/۱۹
ارزیابی خصوصیات بافتی و میکروبی پنیر فتا فراپالایش شده طی دوره نگهداری و ارتباط آن با ویژگی های بهداشتی شیر خام.
شهریار عباسیان جهرمی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۲/۱۰/۰۳
مدل سازی رشد باکتری لیستریا مونوسایتوژنز تحت تاثیر مقادیر مختلف اسانس زنیان، دما، ph و دزهای مختلف تلقیح
هانیه کیوانی راد
دکترای حرفه ای
|
۱۳۹۲/۰۴/۱۸
تاثیر اشعه مایکروویو و اسید های خوراکی بر باکتری سالمونلا تایفی موریوم تلقیح شده در قطعات مرغ
هدی حیرانی
دکترای حرفه ای
|
۱۳۹۲/۰۴/۰۹
تاثیر اسید های آلی بر باکتری لیستریا مونوسایتوژنز تلقیح شده در قطعات مرغ
زهرا ذاکری
دکترای حرفه ای
|
۱۳۹۲/۰۴/۰۹
مدل سازی رشد باکتری باسیلوس سرئوس تحت تاثیر مقادیر مختلف اسانس زنیان، دما، ph و دزهای مختلف تلقیح
سونا هدایت
دکترای حرفه ای
|
۱۳۹۱/۰۸/۰۱
شناسائی گونه های مختلف اسپیروکتهای روده ای طیور به روش مولکولی در شهرستان مشهد
مینا ضرابی
دکترای حرفه ای
|
۱۳۹۱/۰۴/۲۸
تعیین میزان آلودگی شیر مخزن گاوداریهای اطراف شهرستان مشهد به باکتریی کوکسیلا برنتی با استفاده از روش pcr
شیوا برجی
دکترای حرفه ای
|
۱۳۹۱/۰۳/۲۷
مدل سازی اثر فاکتور های طراحی شده بر رشد اشریشیا کولای o157h:7 و سالمونلا تایفی موریوم