فیلتر بر اساس:

مرتب سازی بر اساس تاریخ دفاع
تعداد موارد: ۵۴

ارزیابی اثرات ضد‌میکروبی نانوامولسیون اسانس های سیر و برگ بو بر ویژگی‌های میکروبی، شیمیایی و حسی مرغ‌برگر در طول نگهداری در دمای یخچال (۴ درجه سانتی‌گراد)”

رومینا ساعی همدانی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۴/۰۶/۲۹

مقایسه میزان بقایای آنتی بیوتیکی(بتالاکتام، تتراسایکلین، سولفونامید) در شیر خام سنتی و صنعتی استان خراسان رضوی

رضا شیرازی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۴/۰۳/۲۵

ارزیابی اثر فیلم نانوفیبر کیتوزان حاوی اسانس زنیان برعلیه لیستریا مونوسایتوژنز، آئروموناس هیدروفیلا و سودوموناس آئروژینوزا تلقیح شده به برگر ماهی قزل آلای رنگین کمان

نساء امیدی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۳/۱۲/۱۵

ارزیابی اثر فیلم نانوفیبر کیتوزان حاوی اسانس زیره سیاه علیه سالمونلا تایفی‌موریوم ، اشریشیا کولای o157:h7 و لیستریا مونوسایتوژنز تلقیح شده به همبرگر

هما رضی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۳/۱۰/۱۱

ارزیابی مقایسه‌ای اثر فیلم کیتوزان حاوی دی‌اکسید تیتانیوم و اکسید گرافن به صورت نانوذره و نانوالیاف در ماندگاری همبرگر و رشد باکتری‌های تلقیح‌شده در دمای ° ۴درجه سانتی‌گراد

سحرسادات میرباقری
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۳/۰۷/۳۰

اثر پوشش کیتوزان دارای آب تهیه شده با نانوحباب‌های گاز نیتروژن بر علیه پاتوژن‌های تلقیح شده‌ی لیستریا مونوسیتوژنز و سالمونلا انتریتیدیس درگوشت سینه مرغ

فاطمه عرجی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۳/۰۶/۲۸

اثر پوشش ژلاتین ماهی تهیه شده با آب حاوی نانوحباب‌های گاز ۲co علیه پاتوژن‌های تلقیح شده‌ی لیستریا مونوسایتوژنز و سودوموناس آئروژینوزا در فیله‌ی ماهی قزل‌آلا

مبارکه امامی کشفی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۳/۰۳/۰۸

تعیین شاخص‌های عملکردی درتصدیق روش‌های آزمون کیفی وکمی میکروب‌شناسی موادغذایی

محمد خضری
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۱۱/۳۰

ارزیابی خواص ضد باکتریایی پست بیوتیک باکتری‌های لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم به همراه پوشش کیتوزان در شرایط آزمایشگاهی و در گوشت گاو

زهرا پاپی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۷/۱۰

اثر پوشش‌ کربوکسی‌متیل‌سلولز دارای آب حاوی نانوحباب های گازco2 بر علیه پاتوژن‌های تلقیح شده‌ی لیستریامونوسایتوژنز و اشریشیاکلایo157:h7 درگوشت گاو.

صدیقه صاحبدل
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۵/۱۴

ارزیابی خواص ضد باکتریایی پست بیوتیک باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم به همراه پوشش کیتوزان در شرایط آزمایشگاهی در ماهی قزل آلا

فاطمه ملائی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۱۱/۱۲

بررسی مقایسه‌ای پوشش کیتوزان حاوی امولسیون و نانو امولسیون اسانس زوفا برروی خواص شیمیایی و حسی وکیفیت میکروبی در میگوی نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد

عباس مهرائی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۰۹/۲۹

ارزیابی اثر پوشش کیتوزان تهیه شده با آب الکترولیز بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان ذخیره شده در دمای °c 4 و سرنوشت باکتری های تلقیح شده لیستریا مونوسایتوژنز، سودوموناس آئروژینوزا و اشرشیا کولای o157h7

فاطمه مهاجر
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۰۹/۲۶

بررسی اثر پوشش ژلاتین ماهی حاوی نانو ذرات لیپید جامد اسانس نعناع فلفلی بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال و سرنوشت باکتری های تلقیح شده سودوموناس آئروژینوزا ، لیستریا مونوسایتوژنز و اشرشیا کلای o157:h7

سارا صفائیان لائین
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۰۷/۱۱

بررسی اثر پوشش ژلاتین خوراکی گاوی حاوی نانو ذرات لیپید جامد و اسانس زنیان بر ماندگاری گوشت گوساله در دمای یخچال و سرنوشت باکتری های لیستریا مونوسایتوژنز ، اشریشیا کلی o157:h7 و سالمونلا تیفی موریوم

پریوش خسروی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۰۵/۱۱

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و رنگ سنجی عسل های با منشا گیاهی مختلف قبل و بعد از تلقیح مخمر ساکارومایسس سرویزیه و زایگوساکارومایسس روکسی در طول دوره نگهداری در دمای 25 درجه سانتی گراد

سمانه یعقوبی فاز
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۱۲/۱۶

بررسی اثر فیلم نانو کامپوزیت کیتوزان حاوی نانوسلولز، نانواسانس زیره سیاه و نانو اسانس زنیان بر خصوصیات میکروبی و حسی و رشد برخی از باکتری های پاتوژن غذایی تلقیح شده در همبرگر نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد

بتول سلطانی نژاد
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۱۱/۲۵

بررسی اثر پوشش آلژینات حاوی نانوذرات لیپید جامد اسانس نعناع فلفلی علیه باکتری اشریشیا کولای o157: h7 و سالمونلا تایفی موریوم تلقیح شده در فیله ی گوشت گوساله

عاطفه نظری یزدی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۱۱/۲۳

ارزیابی اثرات ضد میکروبی پوشش آلژینات حاوی آب الکترولیز در ماهی سالمون

رومینا ساعی همدانی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۰۶/۲۷

ارزیابی مقایسه ای اثرات پوششهای کیتوزان حاوی تیمول (امولسیون ساده، نانوامولسیون و نانوذرات لیپید جامد) بر ماندگاری فیله ماهی سالمون و سرنوشت باکتری های تلقیح شده لیستریا مونوسایتوژنز، اشرشیاکلای o157h7 و سودوموناس آئروژینوزآ

مرضیه خوری
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۰۴/۲۳

بررسی اثر فیلم نانوکامپوزیت نشاسته حاوی نانوسلولز، نانو اسانس زیره سیاه و نانو اسانس زنیان بر روی رشد باکتری اشریشیاکولایo157:h7 تلقیح شده در همبرگر طی نگهداری در 4 درجه سانتی گراد

پریسا وفائی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۰۳/۱۹

تهیه و تعیین خصوصیات فیلم‌‌های پروبیوتیکی زیست فعال به منظور بهبود زمان ماندگاری ماست

محبوبه کلانترمهدوی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۱۱/۲۹

ارزیابی مقاومت به آنتی‌بیوتیک و زنده‌مانی بیوفیلم تشکیل شده توسط لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی استفاده از آن در ماست

زینب رضائی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۱۱/۱۳

بررسی اثر پوشش نانوامولسیون کیتوزان حاوی اسانس های آویشن شیرازی و زیره سیاه بر افزایش ماندگاری گوشت بوقلمون نگهداری شده در دمای یخچال و سرنوشت باکتری های تلقیح شده لیستریا مونوسایتوژنز و سالمونلا انتریتیدیس

کبری کیخسروی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۰۳/۲۷

ارزیابی تاثیر پوشش نانوامولسیون کیتوزان حاوی اسانس گیاه کاکوتی و نایسین علیه رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در گوشت مرغ بسته بندی شده به روش وکیوم

وحید به منش
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۰۶/۲۶

اثر ضد میکروبی پوشش نانوامولسون کیتوزان حاوی اسانس های آویشن شیرازی و زیره سیاه بر گونه های سودوموناس تلقیح شده در فیله ماهی سالمون

سیدمهرداد رضاییان شیاده
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۱۱/۰۱

مدل سازی تاثیر زمان، دما، نوع و غلظت اسیدهای آلی بر فعالیت ضد میکروبی آب الکترولیز و ارزیابی اثر تیمار بهینه آن بر ماندگاری گوشت مرغ و رشد باکتریهای لیستریا مونوسایتوژنز، سالمونلا انتریتیدیس و استافیلوکوکوس اورئوس.

مهدی براتی کاریزنو
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۰۹/۰۹

بررسی اثر نانوامولسیون کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی و زیره ی سیاه بر باکتری اشریشیا کولای o157:h7 در فیله ی ماهی قزل آلای رنگین کمان وکیوم شده

فاطمه راجی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۷/۲۴

بررسی اثر پوشش آلژینات سدیم حاوی سیستم لاکتوپراکسیداز و اسانس آویشن شیرازی بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلا

صابر برخوری مهنی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۰۶/۲۴

بررسی مقایسه استفاده از استارترهای پروبیوتیکی و نگه‌دارنده شیمیایی بنزوات سدیم در کاهش لیستریا مونوسیتوژنز و افزایش زمان ماندگاری سالاد الویه

معصومه حق گوی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۶/۲۱

ارزیابی تاثیر پوشش نانوامولسیون کیتوزان حاوی اسانس گیاه کاکوتی(ziziphora clinopodioides) و نایسین بر روی رشد باکتری اشریشیا کلی o157:h7 در گوشت گوساله نگهداری شده در دمای( °c4)

اصغر عزیزیان
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۶/۲۰

مقایسه میزان باقیمانده فلزات سنگین (سرب، کادمیوم، کروم و آهن) در ماهی سفید و ماهی کپور دریای خزر در روش های مختلف فرآوری و بررسی اثر محافظتی نارینجین بر کاهش سمیت سلولی ناشی از فلزات سنگینثبت سیستمی دانشجویان بین الملل-ویرایش شود

سیده زهرا مهدی پور
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۱۱/۰۴

بررسی مقایسه ای پوشش آلژینات حاوی اسانس آویشن شیرازی به شکل امولسیون ساده و نانوامولسیون بر روی باکتری اشریشیا کلی o157:h7 در فیله گوساله

سیدحمید علوی
دکتری عمومی | ۱۳۹۶/۰۶/۲۷

تأثیر اسانس گیاه کاکوتی، (ziziphora clinopodioides)، نیسین و ترکیب آن ها در افزایش ماندگاری فیش برگر

رضا شاهین فر
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۰۴/۱۴

اثر پوشش آلژینات حاوی لاکتوپراکسیداز و اسانس زیره سیاه بر لیستریا مونوسیتوژنز تلقیح شده بر قطعات سینه مرغ

حمید دیدار
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۱۲/۰۷

تشخیص بافتهای مجاز و غیر مجاز در گوشت چرخ کرده با رنگ آمیزیهای عمومی و اختصاصی

فاطمه صادقی
دکتری عمومی | ۱۳۹۵/۰۸/۱۲

بررسی اثر اسانس اسطوخودوس و نمک بر روی سالمونلا تیفی موریوم تلقیح شده به گوشت چرخ شده گوساله طی زمان نگهداری

مریم حیدری
دکتری عمومی | ۱۳۹۴/۱۲/۲۵

ااثر پوشش آلژینات حاوی لاکتوپراکسیداز و اسانس آویشن شیرازی بر لیستریا مونوسایتوزنز و اشریشیا کلی o157:h7 تلقیح شده بر فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان

فاطمه شریفی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۱۲/۰۸

امکان تشخیص بافتهای مجاز و غیر مجاز در محصولات کالباس با رنگ آمیزی های عمومی و اختصاصی

آرزو مقتدری اصفهانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۱۱/۲۸

اثرات اسانس زنیان (carum copticum) و اسید لاکتیک بر برخی شاخص های میکروبی و شیمیایی فساد،در فیله ماهی کپور معمولی (cyprinus corpio) طی نگهداری در شرایط سرد.

سیدمحمّدعلی نوری
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۴/۱۰/۲۳

بررسی اکسیداسیون لیپیدها و پروتئین های گوشت ماهی قزل آلا و کپور در زمان های مختلف نگهداری

محمدجواد پیروزبخت
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۰۷/۲۸

بررسی اثر اسید لاکتیک و اسانس زنیان بر روی سالمونلا تیفی موریوم تلقیح شده به گوشت شترطی زمان نگهداری

سیده ریحانه موسوی
دکترای حرفه ای | ۱۳۹۴/۰۷/۱۲

مقایسه دو روش mpn-pcr و real time pcr در شمارش باکتری لیستریا منوسایتو ژنز درنمونه شیر خام

الهام کریمی دویل
دکترای حرفه ای | ۱۳۹۳/۱۲/۱۳

اثرات تیمول، نیسین و اسید لاکتیک بر روی لیستریا مونوسایتوژنز تلقیح شده به قطعات مرغ

فرزانه عربی دلوئی
دکترای حرفه ای | ۱۳۹۳/۱۰/۱۵

اثر نیسین، edta و اسید لاکتیک بر روی سالمونلا تایفی موریوم تلقیح شده به قطعات مرغ

فریده پورافضل
دکترای حرفه ای | ۱۳۹۳/۰۷/۲۸

بررسی اثر edta ، نیتریت و اسید استیک بر e.coli o157:h7 تلقیح شده به گوشت گوساله

احمد محسنیان
دکترای حرفه ای | ۱۳۹۳/۰۷/۱۹

ارزیابی خصوصیات بافتی و میکروبی پنیر فتا فراپالایش شده طی دوره نگهداری و ارتباط آن با ویژگی های بهداشتی شیر خام.

شهریار عباسیان جهرمی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۲/۱۰/۰۳

مدل سازی رشد باکتری لیستریا مونوسایتوژنز تحت تاثیر مقادیر مختلف اسانس زنیان، دما، ph و دزهای مختلف تلقیح

هانیه کیوانی راد
دکترای حرفه ای | ۱۳۹۲/۰۴/۱۸

تاثیر اشعه مایکروویو و اسید های خوراکی بر باکتری سالمونلا تایفی موریوم تلقیح شده در قطعات مرغ

هدی حیرانی
دکترای حرفه ای | ۱۳۹۲/۰۴/۰۹

تاثیر اسید های آلی بر باکتری لیستریا مونوسایتوژنز تلقیح شده در قطعات مرغ

زهرا ذاکری
دکترای حرفه ای | ۱۳۹۲/۰۴/۰۹

مدل سازی رشد باکتری باسیلوس سرئوس تحت تاثیر مقادیر مختلف اسانس زنیان، دما، ph و دزهای مختلف تلقیح

سونا هدایت
دکترای حرفه ای | ۱۳۹۱/۰۸/۰۱

شناسائی گونه های مختلف اسپیروکتهای روده ای طیور به روش مولکولی در شهرستان مشهد

مینا ضرابی
دکترای حرفه ای | ۱۳۹۱/۰۴/۲۸

تعیین میزان آلودگی شیر مخزن گاوداریهای اطراف شهرستان مشهد به باکتریی کوکسیلا برنتی با استفاده از روش pcr

شیوا برجی
دکترای حرفه ای | ۱۳۹۱/۰۳/۲۷

مدل سازی اثر فاکتور های طراحی شده بر رشد اشریشیا کولای o157h:7 و سالمونلا تایفی موریوم

طیبه زینلی
دکترای حرفه ای | ۱۳۹۰/۰۳/۱۷