کتاب ها

1

تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی (با منشاء دامی)

اول | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۸۴/۰۴/۲۰
2

تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی (با منشاء دامی)

دوم | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۹۰/۱۰/۲۲
3

میکرو ارگانیسم های بیماری زای با منشاء غذایی(مکانیسم ها و بیماری زایی)

اول | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۹۲/۰۵/۰۶
4

عوامل بیماری زای مشترک بین انسان و حیوان در زنجیره غذایی

اول | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۹۴/۰۶/۰۹