سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 افزودنی ها ی مواد غذایی، رنگ ها شیرین کننده ها پایدار کننده ها، طعم دهنده ها، آنتی اکسیدان ها
2 افزودنی ها ی مواد غذایی، رنگ ها شیرین کننده ها پایدار کننده ها، طعم دهنده ها، آنتی اکسیدان ه
3 افزودنی ها ی مواد غذایی، رنگ ها شیرین کننده ها پایدار کننده ها، طعم دهنده ها، آنتی اکسیدان ه
4 تغییران آنزیمی در گوشت
5 تغییران آنزیمی در گوشت
6 تغییرات میوگلوبین و رنگ گوشت
7 تغییرات میوگلوبین و رنگ گوشت
8 تغییرات میوگلوبین و رنگ گوشت
9 نگهدارنده ها در مواد غذایی
10 نگهدارنده ها در مواد غذایی
11 نگهدارنده ها در مواد غذایی
12 فساد اکسیداتیو و هیدرولیتیک مواد غذایی
13 فساد اکسیداتیو و هیدرولیتیک مواد غذایی
14 ترکیبات ازته ناشی از فساد درگوشت و فراورده های گوشتی
15 ترکیبات ازته ناشی از فساد درگوشت و فراورده های گوشتی
16 آشنایی با مواد آلی و شیمیایی
17 استاندارد کردن محلول ها و معرف های شیمیایی
18 آشنایی عملب با روش های تقطیر تیتراسیون یدومتری کروماتوگرافی و اسپکترومتری
19 آشنایی عملب با روش های تقطیر تیتراسیون یدومتری کروماتوگرافی و اسپکترومتری
20 اندازه گیری مقدار پروتیین چربی ویتامین رطوبت خاکستر املاح قند کربوهیدرات فیبر
21 اندازه گیری مقدار پروتیین چربی ویتامین رطوبت خاکستر املاح قند کربوهیدرات فیبر
22 اندازه گیری مقدار پروتیین چربی ویتامین رطوبت خاکستر املاح قند کربوهیدرات فیبر
23 تشخیص مقدار بنزوییک اسید
24 تشخیص انتی بیوتیک در مواد غذایی
25 اندازه گیری ترکیبات ازته
26 تعیین سختی آب
27 اندازه گیری کلر آزاد آب
28 اندیس یدی روغن و نقطه ذوب
29 اندیس پراکسید