1 |
افزودنی ها ی مواد غذایی، رنگ ها شیرین کننده ها پایدار کننده ها، طعم دهنده ها، آنتی اکسیدان ها |
|
2 |
افزودنی ها ی مواد غذایی، رنگ ها شیرین کننده ها پایدار کننده ها، طعم دهنده ها، آنتی اکسیدان ه |
|
3 |
افزودنی ها ی مواد غذایی، رنگ ها شیرین کننده ها پایدار کننده ها، طعم دهنده ها، آنتی اکسیدان ه |
|
4 |
تغییران آنزیمی در گوشت |
|
5 |
تغییران آنزیمی در گوشت |
|
6 |
تغییرات میوگلوبین و رنگ گوشت |
|
7 |
تغییرات میوگلوبین و رنگ گوشت |
|
8 |
تغییرات میوگلوبین و رنگ گوشت |
|
9 |
نگهدارنده ها در مواد غذایی |
|
10 |
نگهدارنده ها در مواد غذایی |
|
11 |
نگهدارنده ها در مواد غذایی |
|
12 |
فساد اکسیداتیو و هیدرولیتیک مواد غذایی |
|
13 |
فساد اکسیداتیو و هیدرولیتیک مواد غذایی |
|
14 |
ترکیبات ازته ناشی از فساد درگوشت و فراورده های گوشتی |
|
15 |
ترکیبات ازته ناشی از فساد درگوشت و فراورده های گوشتی |
|
16 |
آشنایی با مواد آلی و شیمیایی |
|
17 |
استاندارد کردن محلول ها و معرف های شیمیایی |
|
18 |
آشنایی عملب با روش های تقطیر تیتراسیون یدومتری کروماتوگرافی و اسپکترومتری |
|
19 |
آشنایی عملب با روش های تقطیر تیتراسیون یدومتری کروماتوگرافی و اسپکترومتری |
|
20 |
اندازه گیری مقدار پروتیین چربی ویتامین رطوبت خاکستر املاح قند کربوهیدرات فیبر |
|
21 |
اندازه گیری مقدار پروتیین چربی ویتامین رطوبت خاکستر املاح قند کربوهیدرات فیبر |
|
22 |
اندازه گیری مقدار پروتیین چربی ویتامین رطوبت خاکستر املاح قند کربوهیدرات فیبر |
|
23 |
تشخیص مقدار بنزوییک اسید |
|
24 |
تشخیص انتی بیوتیک در مواد غذایی |
|
25 |
اندازه گیری ترکیبات ازته |
|
26 |
تعیین سختی آب |
|
27 |
اندازه گیری کلر آزاد آب |
|
28 |
اندیس یدی روغن و نقطه ذوب |
|
29 |
اندیس پراکسید |
|