طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره درس اصلی
2 هدف کلی آشنایی دانشجویان با روش های بررسی و کنترل شیمیایی مواد غذایی و ترکیبات مهمی که طی نگهداری یا فراوری در مواد غذایی ایجاد می شوند
3 شایستگی های پایه شیمی و بیوشیمی مواد غذایی
4 اهداف یادگیری آگاهی دانشجو در مورد تغییرات شیمیایی مواد غذایی و مواد شیمیایی که حین فرایند اضافه و یا ایجاد می شود و نحوه اندازه گیری برخب شاخص های شیمیایی مهم در مواد غذایی
5 روش تدریس سخنرانی
6 وظایف دانشجو حضور مستمر در کلاس ها و مصالعه
7 منبع شیمی مواد غذایی
8 مواد و امکانات آموزشی مواد و وسایل متعارف
9 نحوه ارزشیابی کوییز و امتحان پایان ترم
10 فایل Pdf File