1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
درس اصلی |
2 |
هدف کلی |
آشنایی دانشجویان با روش های بررسی و کنترل شیمیایی مواد غذایی و ترکیبات مهمی که طی نگهداری یا فراوری در مواد غذایی ایجاد می شوند |
3 |
شایستگی های پایه |
شیمی و بیوشیمی مواد غذایی |
4 |
اهداف یادگیری |
آگاهی دانشجو در مورد تغییرات شیمیایی مواد غذایی و مواد شیمیایی که حین فرایند اضافه و یا ایجاد می شود و نحوه اندازه گیری برخب شاخص های شیمیایی مهم در مواد غذایی |
5 |
روش تدریس |
سخنرانی |
6 |
وظایف دانشجو |
حضور مستمر در کلاس ها و مصالعه |
7 |
منبع |
شیمی مواد غذایی |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
مواد و وسایل متعارف |
9 |
نحوه ارزشیابی |
کوییز و امتحان پایان ترم |
10 |
فایل |
Pdf File |