| # | سرفصل مطالب | طرح درس (براساس سرفصل) | 
|---|---|---|
| 1 | مقدمه، اهمیت مدیریت بهداشتی در صنایع غذایی | |
| 2 | خطرات میکروبی فرایند | |
| 3 | بیوفیلم | |
| 4 | مواد شوینده و ضدعفونی کننده ها | |
| 5 | آئروسل ها | |
| 6 | HACCP | |
| 7 | آب و سیستم فاضلاب | |
| 8 | GMP | |
| 9 | کنترل حشرات. بازدید از کارخانه | |
| 10 | شستشو درجا. بازدید از کارخانه | |
| 11 | مواد شوینده و ضدعفونی کننده. بازدید از کارخانه | |
| 12 | هوا و عوامل آلوده کننده. بازدید از کارخانه | |
| 13 | بهداشت در حمل و نقل | |
| 14 | بسته بندی و ارزیابی خطر | |
| 15 |