# | سرفصل مطالب | طرح درس (براساس سرفصل) |
---|---|---|
1 | مقدمه، اهمیت مدیریت بهداشتی در صنایع غذایی | |
2 | خطرات میکروبی فرایند | |
3 | بیوفیلم | |
4 | مواد شوینده و ضدعفونی کننده ها | |
5 | آئروسل ها | |
6 | HACCP | |
7 | آب و سیستم فاضلاب | |
8 | GMP | |
9 | کنترل حشرات. بازدید از کارخانه | |
10 | شستشو درجا. بازدید از کارخانه | |
11 | مواد شوینده و ضدعفونی کننده. بازدید از کارخانه | |
12 | هوا و عوامل آلوده کننده. بازدید از کارخانه | |
13 | بهداشت در حمل و نقل | |
14 | بسته بندی و ارزیابی خطر | |
15 |