طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره اختصاصی
2 هدف کلی آمزش و آشنایی دانشجویان با مبانی بهداشت در صنایع غذایی
3 شایستگی های پایه آشنا بوده با اصول و مبانی میکروبیولوژی و شیمی مواد غذایی
4 اهداف یادگیری آمزش و آشنایی دانشجویان با مبانی بهداشت در صنایع غذایی
5 روش تدریس تدریس نظری، بازدید از کارخانجات و محل های آماده سازی و ارایه مواد غذایی
6 وظایف دانشجو حضور و مطالعه مستمر
7 منبع
8 مواد و امکانات آموزشی امکانات متعارف آموزش نظری. امکان حضور دانشجویان در کارخانجات
9 نحوه ارزشیابی ارزیابی پایان ترم
10 فایل Pdf File