1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
اختصاصی |
2 |
هدف کلی |
آمزش و آشنایی دانشجویان با مبانی بهداشت در صنایع غذایی |
3 |
شایستگی های پایه |
آشنا بوده با اصول و مبانی میکروبیولوژی و شیمی مواد غذایی |
4 |
اهداف یادگیری |
آمزش و آشنایی دانشجویان با مبانی بهداشت در صنایع غذایی |
5 |
روش تدریس |
تدریس نظری، بازدید از کارخانجات و محل های آماده سازی و ارایه مواد غذایی |
6 |
وظایف دانشجو |
حضور و مطالعه مستمر |
7 |
منبع |
|
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
امکانات متعارف آموزش نظری. امکان حضور دانشجویان در کارخانجات |
9 |
نحوه ارزشیابی |
ارزیابی پایان ترم |
10 |
فایل |
Pdf File |