1 |
منشا آلودگی میکروبی مواد غذایی |
|
2 |
منشا آلودگی میکروبی مواد غذایی |
|
3 |
فساد در مواد غذایی و روش های کنترل |
|
4 |
فساد در مواد غذایی و روش های کنترل |
|
5 |
فساد در مواد غذایی و روش های کنترل |
|
6 |
فساد در مواد غذایی و روش های کنترل |
|
7 |
عوال بیماریزای مواد غذایی و روش های کنترل |
|
8 |
عوال بیماریزای مواد غذایی و روش های کنترل |
|
9 |
عوال بیماریزای مواد غذایی و روش های کنترل |
|
10 |
عوال بیماریزای مواد غذایی و روش های کنترل |
|
11 |
بررسی قوانین و استاندارد های کنترل میکروبی مواد غذایی |
|
12 |
بررسی قوانین و استاندارد های کنترل میکروبی مواد غذایی |
|
13 |
بررسی قوانین و استاندارد های کنترل میکروبی مواد غذایی |
|
14 |
بررسی قوانین و استاندارد های کنترل میکروبی مواد غذایی |
|
15 |
بررسی قوانین و استاندارد های کنترل میکروبی مواد غذایی |
|
16 |
آشنایی با آزمایشگاه و تجیزات و آموزش رقت سازی نمونه ها |
|
17 |
توتال کانت با محیط پلیت کانت آگار روش پور پلیت و سطحی |
|
18 |
شمارش با روش breed |
|
19 |
شمارش کلی آب با روش MPN |
|
20 |
تایید کلیفرم با محیط سبز درخشان |
|
21 |
شمارش کلیفرمی در آب به روش MPN با لوله دورهام و محیط لاکتوز براث |
|
22 |
شمارش سرماگراها |
|
23 |
شمارش و شناسایی کپک و مخمر در یک ماده غذایی |
|
24 |
روش های نمونه برداری از سطوح |
|
25 |
روش های نمونه برداری از سطوح |
|
26 |
شمارش باکتری های بیماری زای مواد غذایی |
|
27 |
شمارش باکتری های بیماری زای مواد غذایی |
|
28 |
تشخیص میکروارگانیسم ها با روش مولکولی |
|
29 |
تشخیص میکروارگانیسم ها با روش مولکولی |
|