سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 منشا آلودگی میکروبی مواد غذایی
2 منشا آلودگی میکروبی مواد غذایی
3 فساد در مواد غذایی و روش های کنترل
4 فساد در مواد غذایی و روش های کنترل
5 فساد در مواد غذایی و روش های کنترل
6 فساد در مواد غذایی و روش های کنترل
7 عوال بیماریزای مواد غذایی و روش های کنترل
8 عوال بیماریزای مواد غذایی و روش های کنترل
9 عوال بیماریزای مواد غذایی و روش های کنترل
10 عوال بیماریزای مواد غذایی و روش های کنترل
11 بررسی قوانین و استاندارد های کنترل میکروبی مواد غذایی
12 بررسی قوانین و استاندارد های کنترل میکروبی مواد غذایی
13 بررسی قوانین و استاندارد های کنترل میکروبی مواد غذایی
14 بررسی قوانین و استاندارد های کنترل میکروبی مواد غذایی
15 بررسی قوانین و استاندارد های کنترل میکروبی مواد غذایی
16 آشنایی با آزمایشگاه و تجیزات و آموزش رقت سازی نمونه ها
17 توتال کانت با محیط پلیت کانت آگار روش پور پلیت و سطحی
18 شمارش با روش breed
19 شمارش کلی آب با روش MPN
20 تایید کلیفرم با محیط سبز درخشان
21 شمارش کلیفرمی در آب به روش MPN با لوله دورهام و محیط لاکتوز براث
22 شمارش سرماگراها
23 شمارش و شناسایی کپک و مخمر در یک ماده غذایی
24 روش های نمونه برداری از سطوح
25 روش های نمونه برداری از سطوح
26 شمارش باکتری های بیماری زای مواد غذایی
27 شمارش باکتری های بیماری زای مواد غذایی
28 تشخیص میکروارگانیسم ها با روش مولکولی
29 تشخیص میکروارگانیسم ها با روش مولکولی