طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره اصلی
2 هدف کلی آشنایی دانشجو با اصول و مبانی فساد مواد غذایی و آلودگی مواد غذایی به پاتوژن ها و روش های کنترل آنهامطابق با روش های استاندارد
3 شایستگی های پایه میکروب شناسی مواد غذایی، اصول نگهداری مواد غذایی
4 اهداف یادگیری تسلط دانشجو به مخاطرات بهداشتی و کیفیتی مواد غذایی و راهکار های کنترل آنها
5 روش تدریس سخنرانی
6 وظایف دانشجو حضور و مطالعه مستمر
7 منبع
8 مواد و امکانات آموزشی امکانات متعارف تدریس و آزمایشگاه
9 نحوه ارزشیابی کوییز و امتحان پایان ترم
10 فایل Pdf File