1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
اصلی |
2 |
هدف کلی |
آشنایی دانشجو با اصول و مبانی فساد مواد غذایی و آلودگی مواد غذایی به پاتوژن ها و روش های کنترل آنهامطابق با روش های استاندارد |
3 |
شایستگی های پایه |
میکروب شناسی مواد غذایی، اصول نگهداری مواد غذایی |
4 |
اهداف یادگیری |
تسلط دانشجو به مخاطرات بهداشتی و کیفیتی مواد غذایی و راهکار های کنترل آنها |
5 |
روش تدریس |
سخنرانی |
6 |
وظایف دانشجو |
حضور و مطالعه مستمر |
7 |
منبع |
|
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
امکانات متعارف تدریس و آزمایشگاه |
9 |
نحوه ارزشیابی |
کوییز و امتحان پایان ترم |
10 |
فایل |
Pdf File |