# | سرفصل مطالب | طرح درس (براساس سرفصل) |
---|---|---|
1 | مقدمه ای بر ایمنی مواد غذایی | |
2 | مقررات و قوانین مواد غذایی | |
3 | ایمنی غذایی و خطرات | |
4 | سموم طبیعی در مواد غذایی | |
5 | مسمومیت های غذایی | |
6 | مسمومیت های غذایی | |
7 | مسمومیت های غذایی | |
8 | مسمومیت های غذایی | |
9 | عفونت های غذایی | |
10 | عفونت های غذایی | |
11 | عفونت های غذایی | |
12 | عفونت های غذایی | |
13 | عفونت های غذایی | |
14 | ایمنی مواد غذایی اشعه دیده | |
15 | ایمنی مواد غذایی تراریخته | |
16 | ایمنی غذا در غذا های خرده فروشی |