طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره اختصاصی
2 هدف کلی آشنایی دانشجویان باایمنی مواد غذایی] خطرات و سیستم های مراقبتی ایمنی غذایی
3 شایستگی های پایه میکروب شناسی مواد غذایی
4 اهداف یادگیری آشنایی دانشجویان باایمنی مواد غذایی] خطرات و سیستم های مراقبتی ایمنی غذایی
5 روش تدریس نظری
6 وظایف دانشجو حضور و مطالعه مستمر
7 منبع food microbiology, Jay
8 مواد و امکانات آموزشی امکانات متعارف برگزاری کلاس های نظری
9 نحوه ارزشیابی امتحان پایان ترم
10 فایل Pdf File