# | عنوان | توضیحات |
---|---|---|
1 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | اختصاصی |
2 | هدف کلی | آشنایی دانشجویان باایمنی مواد غذایی] خطرات و سیستم های مراقبتی ایمنی غذایی |
3 | شایستگی های پایه | میکروب شناسی مواد غذایی |
4 | اهداف یادگیری | آشنایی دانشجویان باایمنی مواد غذایی] خطرات و سیستم های مراقبتی ایمنی غذایی |
5 | روش تدریس | نظری |
6 | وظایف دانشجو | حضور و مطالعه مستمر |
7 | منبع | food microbiology, Jay |
8 | مواد و امکانات آموزشی | امکانات متعارف برگزاری کلاس های نظری |
9 | نحوه ارزشیابی | امتحان پایان ترم |
10 | فایل | Pdf File |