| # | عنوان | توضیحات |
|---|---|---|
| 1 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | اختصاصی |
| 2 | هدف کلی | آشنایی دانشجویان باایمنی مواد غذایی] خطرات و سیستم های مراقبتی ایمنی غذایی |
| 3 | شایستگی های پایه | میکروب شناسی مواد غذایی |
| 4 | اهداف یادگیری | آشنایی دانشجویان باایمنی مواد غذایی] خطرات و سیستم های مراقبتی ایمنی غذایی |
| 5 | روش تدریس | نظری |
| 6 | وظایف دانشجو | حضور و مطالعه مستمر |
| 7 | منبع | food microbiology, Jay |
| 8 | مواد و امکانات آموزشی | امکانات متعارف برگزاری کلاس های نظری |
| 9 | نحوه ارزشیابی | امتحان پایان ترم |
| 10 | فایل | Pdf File |