| 1 |
اهمیت مبکروبیولوژی مواد غذایی |
|
| 2 |
میکروارگانیسم های مهم در مواد غذایی و گروه بندی آنها |
|
| 3 |
شرایط رشد میکرو ارگانیسم ها |
|
| 4 |
شرایط رشد میکرو ارگانیسم ها |
|
| 5 |
روش های سالم سازی مواد غذایی، شاخص ها |
|
| 6 |
روش های سالم سازی مواد غذایی، شاخص ها |
|
| 7 |
منشا آلودگی در مواد غذایی |
|
| 8 |
راه های کنترل و پیشگیری از آلودگی در مواد غذایی |
|
| 9 |
باکتری های مهم در فساد مواد غذایی، خصوصیات |
|
| 10 |
اکتری های مهم در فساد مواد غذایی، خصوصیات |
|
| 11 |
کپک های مهم در فساد مواد غذایی، خصوصیات |
|
| 12 |
مخمر های مهم در فساد مواد غذایی، خصوصیات |
|
| 13 |
میکروارگانیسم های بیماری زا در مواد غذایی |
|
| 14 |
میکروارگانیسم های بیماری زا در مواد غذایی |
|
| 15 |
میکروارگانیسم های شاخص سلامت و کیفیت مواد غذایی |
|
| 16 |
میکروبیولوژی غذایی پیشگو |
|