1 |
اهمیت مبکروبیولوژی مواد غذایی |
|
2 |
میکروارگانیسم های مهم در مواد غذایی و گروه بندی آنها |
|
3 |
شرایط رشد میکرو ارگانیسم ها |
|
4 |
شرایط رشد میکرو ارگانیسم ها |
|
5 |
روش های سالم سازی مواد غذایی، شاخص ها |
|
6 |
روش های سالم سازی مواد غذایی، شاخص ها |
|
7 |
منشا آلودگی در مواد غذایی |
|
8 |
راه های کنترل و پیشگیری از آلودگی در مواد غذایی |
|
9 |
باکتری های مهم در فساد مواد غذایی، خصوصیات |
|
10 |
اکتری های مهم در فساد مواد غذایی، خصوصیات |
|
11 |
کپک های مهم در فساد مواد غذایی، خصوصیات |
|
12 |
مخمر های مهم در فساد مواد غذایی، خصوصیات |
|
13 |
میکروارگانیسم های بیماری زا در مواد غذایی |
|
14 |
میکروارگانیسم های بیماری زا در مواد غذایی |
|
15 |
میکروارگانیسم های شاخص سلامت و کیفیت مواد غذایی |
|
16 |
میکروبیولوژی غذایی پیشگو |
|