دکتر سعید خان زادی

دانشیار

  • درباره من
  • انتشارات
  • دروس
  • پایان نامه ها
  • کتاب ها
EN

سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 اهمیت مبکروبیولوژی مواد غذایی
2 میکروارگانیسم های مهم در مواد غذایی و گروه بندی آنها
3 شرایط رشد میکرو ارگانیسم ها
4 شرایط رشد میکرو ارگانیسم ها
5 روش های سالم سازی مواد غذایی، شاخص ها
6 روش های سالم سازی مواد غذایی، شاخص ها
7 منشا آلودگی در مواد غذایی
8 راه های کنترل و پیشگیری از آلودگی در مواد غذایی
9 باکتری های مهم در فساد مواد غذایی، خصوصیات
10 اکتری های مهم در فساد مواد غذایی، خصوصیات
11 کپک های مهم در فساد مواد غذایی، خصوصیات
12 مخمر های مهم در فساد مواد غذایی، خصوصیات
13 میکروارگانیسم های بیماری زا در مواد غذایی
14 میکروارگانیسم های بیماری زا در مواد غذایی
15 میکروارگانیسم های شاخص سلامت و کیفیت مواد غذایی
16 میکروبیولوژی غذایی پیشگو