# | عنوان | توضیحات |
---|---|---|
1 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | اختصاصی |
2 | هدف کلی | آشنایی دانشجویان با مبانی میکروبیولوژی مواد غذایی، اهمیتو نحوه کنترل عوامل میکروبی در مواد غذایی |
3 | اهداف یادگیری | درک صحیح از اهمیت بهداشتی مواد غذایی و راه های کنترل کیفیت در موتد غذایی |
4 | روش تدریس | تدریس نظری در کلاس درس |
5 | وظایف دانشجو | حضور و مطالعه مستمر |
6 | منبع | |
7 | مواد و امکانات آموزشی | امکانات متعارف آموزشی |
8 | نحوه ارزشیابی | امتحان پایان ترم |
9 | فایل | Pdf File |