طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره اختصاصی
2 هدف کلی آشنایی دانشجویان با مبانی میکروبیولوژی مواد غذایی، اهمیتو نحوه کنترل عوامل میکروبی در مواد غذایی
3 اهداف یادگیری درک صحیح از اهمیت بهداشتی مواد غذایی و راه های کنترل کیفیت در موتد غذایی
4 روش تدریس تدریس نظری در کلاس درس
5 وظایف دانشجو حضور و مطالعه مستمر
6 منبع
7 مواد و امکانات آموزشی امکانات متعارف آموزشی
8 نحوه ارزشیابی امتحان پایان ترم
9 فایل Pdf File