| # | عنوان | توضیحات |
|---|---|---|
| 1 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | اختصاصی |
| 2 | هدف کلی | آشنایی دانشجویان با مبانی میکروبیولوژی مواد غذایی، اهمیتو نحوه کنترل عوامل میکروبی در مواد غذایی |
| 3 | اهداف یادگیری | درک صحیح از اهمیت بهداشتی مواد غذایی و راه های کنترل کیفیت در موتد غذایی |
| 4 | روش تدریس | تدریس نظری در کلاس درس |
| 5 | وظایف دانشجو | حضور و مطالعه مستمر |
| 6 | منبع | |
| 7 | مواد و امکانات آموزشی | امکانات متعارف آموزشی |
| 8 | نحوه ارزشیابی | امتحان پایان ترم |
| 9 | فایل | Pdf File |