1 |
کلیات و منابع آلودگی مواد غذایی |
|
2 |
آشنایی با آزمایشگاه مواد غذایی |
|
3 |
عوامل موثر در رشد میکروارگانیسم ها |
|
4 |
آموزش رقت سازی و آشنایی با محیط های کشت |
|
5 |
میکرو ارگانیسم های مهم در مواد غذایی |
|
6 |
توتال کانت پور پلیت |
|
7 |
منابع آلوده کننده مواد غذایی |
|
8 |
توتال کانت کشت سطحی |
|
9 |
عوامل موثر بر رشد میکرو ارگانیسم های غذایی |
|
10 |
شمارش استاف اوریوس در محیط غذایی با محیط برد پارکر |
|
11 |
عوامل موثر بر رشد میکرو ارگانیسم های غذایی |
|
12 |
تست های تاییدی استاف |
|
13 |
عوامل موثر بر رشد میکرو ارگانیسم های غذایی |
|
14 |
شمارش کلیفرم ها با روش کشت دو لایه و محیط VRBA |
|
15 |
عوامل موثر بر رشد میکرو ارگانیسم های غذایی |
|
16 |
تایید پرگنه های کلیفرم با محیط سبز درخشان |
|
17 |
ویروس های مهم غذایی |
|
18 |
جداسازی سالمونلا |
|
19 |
کپک های مهم غذایی |
|
20 |
کپک های مهم غذایی |
|
21 |
تست IMVIC |
|
22 |
فساد در مواد غذایی |
|
23 |
غنی سازی سالمونلا |
|
24 |
فساد در مواد غذایی |
|
25 |
جداسازی سالمونلا با محیط های انتخابی |
|
26 |
بیماری ها و مسمومیت های غذایی |
|
27 |
جداسازسی سالمونلا محیط های افتراقی |
|
28 |
بیماری ها و مسمومیت های غذایی |
|
29 |
نمونه برداری مواد غذایی و سطوح |
|
30 |
نمونه برداری مواد غذایی و سطوح |
|
31 |
|
|