| 1 |
کلیات و منابع آلودگی مواد غذایی |
|
| 2 |
آشنایی با آزمایشگاه مواد غذایی |
|
| 3 |
عوامل موثر در رشد میکروارگانیسم ها |
|
| 4 |
آموزش رقت سازی و آشنایی با محیط های کشت |
|
| 5 |
میکرو ارگانیسم های مهم در مواد غذایی |
|
| 6 |
توتال کانت پور پلیت |
|
| 7 |
منابع آلوده کننده مواد غذایی |
|
| 8 |
توتال کانت کشت سطحی |
|
| 9 |
عوامل موثر بر رشد میکرو ارگانیسم های غذایی |
|
| 10 |
شمارش استاف اوریوس در محیط غذایی با محیط برد پارکر |
|
| 11 |
عوامل موثر بر رشد میکرو ارگانیسم های غذایی |
|
| 12 |
تست های تاییدی استاف |
|
| 13 |
عوامل موثر بر رشد میکرو ارگانیسم های غذایی |
|
| 14 |
شمارش کلیفرم ها با روش کشت دو لایه و محیط VRBA |
|
| 15 |
عوامل موثر بر رشد میکرو ارگانیسم های غذایی |
|
| 16 |
تایید پرگنه های کلیفرم با محیط سبز درخشان |
|
| 17 |
ویروس های مهم غذایی |
|
| 18 |
جداسازی سالمونلا |
|
| 19 |
کپک های مهم غذایی |
|
| 20 |
کپک های مهم غذایی |
|
| 21 |
تست IMVIC |
|
| 22 |
فساد در مواد غذایی |
|
| 23 |
غنی سازی سالمونلا |
|
| 24 |
فساد در مواد غذایی |
|
| 25 |
جداسازی سالمونلا با محیط های انتخابی |
|
| 26 |
بیماری ها و مسمومیت های غذایی |
|
| 27 |
جداسازسی سالمونلا محیط های افتراقی |
|
| 28 |
بیماری ها و مسمومیت های غذایی |
|
| 29 |
نمونه برداری مواد غذایی و سطوح |
|
| 30 |
نمونه برداری مواد غذایی و سطوح |
|
| 31 |
|
|