سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 کلیات و منابع آلودگی مواد غذایی
2 آشنایی با آزمایشگاه مواد غذایی
3 عوامل موثر در رشد میکروارگانیسم ها
4 آموزش رقت سازی و آشنایی با محیط های کشت
5 میکرو ارگانیسم های مهم در مواد غذایی
6 توتال کانت پور پلیت
7 منابع آلوده کننده مواد غذایی
8 توتال کانت کشت سطحی
9 عوامل موثر بر رشد میکرو ارگانیسم های غذایی
10 شمارش استاف اوریوس در محیط غذایی با محیط برد پارکر
11 عوامل موثر بر رشد میکرو ارگانیسم های غذایی
12 تست های تاییدی استاف
13 عوامل موثر بر رشد میکرو ارگانیسم های غذایی
14 شمارش کلیفرم ها با روش کشت دو لایه و محیط VRBA
15 عوامل موثر بر رشد میکرو ارگانیسم های غذایی
16 تایید پرگنه های کلیفرم با محیط سبز درخشان
17 ویروس های مهم غذایی
18 جداسازی سالمونلا
19 کپک های مهم غذایی
20 کپک های مهم غذایی
21 تست IMVIC
22 فساد در مواد غذایی
23 غنی سازی سالمونلا
24 فساد در مواد غذایی
25 جداسازی سالمونلا با محیط های انتخابی
26 بیماری ها و مسمومیت های غذایی
27 جداسازسی سالمونلا محیط های افتراقی
28 بیماری ها و مسمومیت های غذایی
29 نمونه برداری مواد غذایی و سطوح
30 نمونه برداری مواد غذایی و سطوح
31