طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره اختصاصی
2 هدف کلی آشنایی دانشجو با اصول بهداشت نگهداری و کنترل بهداشتی مواد غذایی
3 شایستگی های پایه اشنایی با میکروبیولوزی و انگل شناسی
4 اهداف یادگیری درک دانشجو از اهمیت میکروبی و بهداشتی مواد غذایی
5 روش تدریس برگزاری کلاس های نظری و عملیات آزمایشگاهی
6 وظایف دانشجو حضور و مطالعه مستمر
7 منبع
8 مواد و امکانات آموزشی امکانات متعارف کلاس نظری و ازمایشگاه مناسب
9 نحوه ارزشیابی آزمون پایان ترم
10 فایل Pdf File