| # | عنوان | توضیحات |
|---|---|---|
| 1 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | اختصاصی |
| 2 | هدف کلی | آشنایی دانشجو با اصول بهداشت نگهداری و کنترل بهداشتی مواد غذایی |
| 3 | شایستگی های پایه | اشنایی با میکروبیولوزی و انگل شناسی |
| 4 | اهداف یادگیری | درک دانشجو از اهمیت میکروبی و بهداشتی مواد غذایی |
| 5 | روش تدریس | برگزاری کلاس های نظری و عملیات آزمایشگاهی |
| 6 | وظایف دانشجو | حضور و مطالعه مستمر |
| 7 | منبع | |
| 8 | مواد و امکانات آموزشی | امکانات متعارف کلاس نظری و ازمایشگاه مناسب |
| 9 | نحوه ارزشیابی | آزمون پایان ترم |
| 10 | فایل | Pdf File |